steelseries siberia v2 navi edition

Příspěvekod reremanga » 13 srp 2013, 20:46

Ahoj, určit tu niekto má slúchatká od SS tak sa spýtam :
mámm problém..
Zakúpil som si tieto slúchatká ibaže neviem či je to problém na slúchatkach alebo ich treba nastaviť.
problém je taký že keď mám v PC zvuk na 100% a slúchatka tiež na max tak počujem strašný šum, keď do toho zapnem mikrák šumí to ešte viac
keď dám zvuk PC na 50 a slúchatka nechám na max tak ten šum neni skoro už ani počuť ale keď hovorím do mikrofónu šumí to stále..
keď som ich kupoval na stránke o nich nebol žiaden software ani web na niečo tomu podobné.. v krabici tiež nič nebolo.
Hovorí sa o nich že majú moc kvalitný mikrák.. tak by som to chcel mať tiež lebo teraz je to celkom nanič... :D
ďakujem za rady
reremanga
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

steelseries siberia v2 navi edition

od Rumcajz » 13 srp 2013, 20:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: steelseries siberia v2 navi edition

Příspěvekod Thony » 14 srp 2013, 01:00

Problem moze byt v tom ze mas lacnu naprd zakladnu dosku alebo naprd zvukovku. Maz viac moznosti ako prist na to v com je chyba:

1. Ak mas na bedni viac vstupov na zvuk (zeleny) a mikrak (ruzovy) (napriklad niektore bedne maju aj vpredu alebo hore) tak skus setky tie vstupy aj vpredu/hore aj vzadu (tam kde mas vacsinu USB vstupov, napajanie atd.)

2. Zober sluchatka ku kamosovi a skus u neho alebo u viacerich (najlepsie ak mas nejakeho co ma drahy kvalitny PC s nejakou dobrou zvukovou kartou)

3. Kup sizvukovu kartu.

Rano vstan , skus bod 1 a 2 a daj vediet ci to sumi aj u kamosa a ak osi dopadol so skusanim viacerych vstupov na zvuk na tvojej bedni.

Toto je zaklad, ak stale sumia je mozne ze su poskodene.
Moja masinka :)
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
Thony
Mistr
Mistr

Příspěvekod TucMan8 » 14 srp 2013, 01:43

Zkus je zapojit do mobilu, jestli je to sluchátkama nebo zvukovkou. Já je mám taky a jedou v poho .
Ex SA Creative 3
TucMan8
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod beescr » 14 srp 2013, 18:15

Znacku SS znam az moc dobre a rekl bych ze problem bude spis u tebe nez ve sluchatkach.
Veci od SS jsou az moc kvalitni, prostridal sem nekolik "Siberii" a muzu rict ze problem sem nemel.
Byt tebou zakoupim si SS zvukovou usb kartu za par stovek a stahnu ovladace na www.steelseries.com/download . :geek:
Norge? er båst :3
beescr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Vyriešené topicy