• Stránka 1 z 1
[Z]serif / Combat Surf
Nick na serveru: Serif
SID STEAM_1:1:219618803
Sekce, na které chci práva: Combat Surf
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=37670
Bany, které jsem dostal: Na stránke Sourceban pri svojom SID som nenašiel žiadny ban, ale pár som ich dostal za slovník a za to sa opsravedlňujem...
Něco o mně: Volám sa Tomáš a mám 16 rokov. Bývam v Skalici. Tento rok som začal chodiť do prvého ročníku na strednú školu. Väčšinu svojho času trávim na počítači a zlepšujem sa, chodím von, jazdím na bickykli.
Proč právě já: Na Combat Surfe som strávil už dosť času, pred cca tromi rokmi som sem prišiel prvý krát a hral som tu nonstop takže som bol kľudne aj 8h denne online a viem pomôcť káždému kto niečo potrebuje.. A hlavne neznášam keď niekto cheatuje/griefuje atd... v CSKU, preto žiadam o admina, aby sa to tam trošku vyčištilo.
Zkušenosti s CS:GO: S cskom som začal pred 4,5 rokom takže nejaké skúsenosti som za tú dobu dostal.. Na csku mám nahraných 1500 hodin a max. rank čo som mal na matchmakingu tak bol MGE.
Případné poznámky: Som celkom výbušný typ človeka pri hrách tak snad to nevadí.
PS: v minulosti som hral za nick fokkik
Ďakujem za akékolvek názory u tohto príspevku
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=37670
Bany, které jsem dostal: Na stránke Sourceban pri svojom SID som nenašiel žiadny ban, ale pár som ich dostal za slovník a za to sa opsravedlňujem...
Něco o mně: Volám sa Tomáš a mám 16 rokov. Bývam v Skalici. Tento rok som začal chodiť do prvého ročníku na strednú školu. Väčšinu svojho času trávim na počítači a zlepšujem sa, chodím von, jazdím na bickykli.
Proč právě já: Na Combat Surfe som strávil už dosť času, pred cca tromi rokmi som sem prišiel prvý krát a hral som tu nonstop takže som bol kľudne aj 8h denne online a viem pomôcť káždému kto niečo potrebuje.. A hlavne neznášam keď niekto cheatuje/griefuje atd... v CSKU, preto žiadam o admina, aby sa to tam trošku vyčištilo.
Zkušenosti s CS:GO: S cskom som začal pred 4,5 rokom takže nejaké skúsenosti som za tú dobu dostal.. Na csku mám nahraných 1500 hodin a max. rank čo som mal na matchmakingu tak bol MGE.
Ďakujem za akékolvek názory u tohto príspevku

- Lqwxi
- Kolemjdoucí
[Z]serif / Combat Surf
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: serif / Combat Surf
Lqwxi píše:Nick na serveru: Serif
Ďakujem za akékolvek názory u tohto príspevku![]()
Ahoj, ulehčím práci Hlsa a dodám tvé správné Hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... ayer=51074 ..

-
DominooCz - Sponzor
nesplňuješ podmínky.
Tvůj chat..
Více vypisovat nemusím, očekávám lock.
Tvůj chat..
Lqwxi píše:2021-09-28 22:22:49 pojeb sa aj s celym tvojim podrbanym gulometem.
Lqwxi píše:2021-09-26 18:55:57 pojeb sa§
Lqwxi píše:2021-09-26 18:55:53 pojeba sa.
Více vypisovat nemusím, očekávám lock.
Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Domino nevyjadruj se tam kde nemas a hled si sveho to stejny Wawle vase komentare jsou tu uplne zbytecne
Kazdopadne zamitnuto.
Zkus to znova za mesic a zlepsi sve chovani
Kazdopadne zamitnuto.
Zkus to znova za mesic a zlepsi sve chovani
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1