• Stránka 1 z 1
VIP/EVIP
Zdravím.
Nick: DumacO.*
Kde mám vip: Jail 1,2,3 + zombie chronic 1
Ako dlh mám evip: Netuším nejaký ten čas to už bude.
Kedy fungovalo: No naposledy keď som to hral.
Popis problému: Tak ešte raz, Zdravím. Po nejakom dlhšom čase keďže mám voľno som si šiel zahrať a rozčúliť pár ľudí na jailbreak. No zistil som že evip mi ide iba na jednotke a na ostatných serveroch nie. Skúšal som to cez aktivátor a postupoval podľa emailu keďže tie mám uložené no stále mi vypísalo to isté. Buď to že evip je už aktivované alebo že je to chránené a ten hráť ma originál steam hru. Čo samozrejme mám. Skúšal som to na všetkých serveroch aj na zombie chronic a nejde mi to nikde okrem jail 1. Zaujímavé že tam mi to ide aj po tak dlhšom čase a nič som nemenil. A keďže som už trocha starší hráč a viem ako to tu chodí tak som skúšal všetko. No bohužiaľ stále to nejde.
Kedysi vážne dávno som si kupoval tiež evipka no na tie som kašľal a nemal som od nich ani mail tak som to vtedy neriešil a kupil si znova nové. Teda tieto teraz ktoré riešim. K týmto mám aj mail aj kódy. Poprosím aby sa nato niekto pozrel keďže som zato zaplatil. Ďakujem, s pozdravom DumaCo.
Steam id: STEAM_0:0:146948253
Nick: DumacO.*
Kde mám vip: Jail 1,2,3 + zombie chronic 1
Ako dlh mám evip: Netuším nejaký ten čas to už bude.
Kedy fungovalo: No naposledy keď som to hral.
Popis problému: Tak ešte raz, Zdravím. Po nejakom dlhšom čase keďže mám voľno som si šiel zahrať a rozčúliť pár ľudí na jailbreak. No zistil som že evip mi ide iba na jednotke a na ostatných serveroch nie. Skúšal som to cez aktivátor a postupoval podľa emailu keďže tie mám uložené no stále mi vypísalo to isté. Buď to že evip je už aktivované alebo že je to chránené a ten hráť ma originál steam hru. Čo samozrejme mám. Skúšal som to na všetkých serveroch aj na zombie chronic a nejde mi to nikde okrem jail 1. Zaujímavé že tam mi to ide aj po tak dlhšom čase a nič som nemenil. A keďže som už trocha starší hráč a viem ako to tu chodí tak som skúšal všetko. No bohužiaľ stále to nejde.
Kedysi vážne dávno som si kupoval tiež evipka no na tie som kašľal a nemal som od nich ani mail tak som to vtedy neriešil a kupil si znova nové. Teda tieto teraz ktoré riešim. K týmto mám aj mail aj kódy. Poprosím aby sa nato niekto pozrel keďže som zato zaplatil. Ďakujem, s pozdravom DumaCo.

Steam id: STEAM_0:0:146948253
-
Erik - Kolemjdoucí
Re: VIP/EVIP
“Ďakujem veľmi pekne za rýchlu odpoveď a rýchle vyriešenie!”
To za 4 dni sem nevie nikto prísť a pozrieť sa nato? …
Bohový prístup.
To za 4 dni sem nevie nikto prísť a pozrieť sa nato? …
Bohový prístup.
-
Erik - Kolemjdoucí
Re: VIP/EVIP
Ahoj, trochu som sa na to pozrel, ale podľa všetkého sú VIP aktivované na SID, ktorú si tu poslal, plne funkčné...
Pošli mi prosím do súkromnej správy všetky VIP kódy
Pošli mi prosím do súkromnej správy všetky VIP kódy

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1