• Stránka 1 z 1
[V]HNS/jeida
1. Popis situace - Zdar, minulý týden jsem si byl zahrát s kámošem hns, tak jsme byly společně u teroristů a proti nám byl viz. výše jmenovaný admin jeida, který se nás snažil zabit cca 3 kola, ale nešlo mu to, tak použil vyšší sílu a mě si přehodil k němu, přes nějaký admin příkaz. Poté jsem se ho zeptal proč mě přehodil, tak mi odpověděl, že nemá náladu nás chytat. Tak jsem si řekl, že to nebylo asi zřejmě v rozporu s pravidly, tak jsem si dal retry a pokračoval jsem stále s mým parťákem u teroristů, ale jakmile skončilo kolo, tak jsem dostal následný přehoz se stejným odůvodněním. Poté jsem se snažil více doptat admina, jestli uvážil tu situaci, když bych byl s ním u policistů, tak by byl terorista sám a další kolo by byl on v nevýhodě, ale to už jsem nedostal odpověď a admin zmizel. Chtěl bych požádat o nějaké vysvětlení, jelikož se v tom ztrácím. Níže vkládám screeny co jsem stihl nafotit.
Děkují s pozdravem borec.
Situace se odehrála 03.09.2021 v 22:12
2. Důkazy - screenshot / demo

Děkují s pozdravem borec.
Situace se odehrála 03.09.2021 v 22:12
2. Důkazy - screenshot / demo

- 777
- Amatér
[V]HNS/jeida
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS/jeida
screen se smazal posílám zde: https://ctrlv.link/MY7z
- 777
- Amatér
Ahoj,
ano situace se stala před týdnem proto nechápu proč to píšeš až teď a nenapsal si hned po situaci. Teď nevím zda to bylo za účelem aby si mi nějak uškodil nebo si pouze "zapomněl"
. No demo teď už ne vytáhnu pokud jsem ho vůbec měl. Takže ti napíšu po pravdě jak to bylo. Mapa hide je velká mapa a já 3 kola celé vás ani neviděl. Jelikož se ne napojil žádný hráč tak jsem si tě random přesunul k sobě protože T zde má podle mě výhodu. Ty jsi pak na truc dal 2x rcn tak jsem tě opět po kole přesunul. Pak si dokonce afkoval a stal jen na spawnu jako by ti uškodilo že nejsi s kamarádem v teamu. Takže si mi stejně nijak nepomohl a byl pořád CT 
jeida
ano situace se stala před týdnem proto nechápu proč to píšeš až teď a nenapsal si hned po situaci. Teď nevím zda to bylo za účelem aby si mi nějak uškodil nebo si pouze "zapomněl"

jeida
jeida jumped 274.014 units with StandUp CountJump! [270 block] (100aa)
jeida jumped 270.159 units with CountJump! [265 block] (100aa)
main Jump admin

jeida jumped 270.159 units with CountJump! [265 block] (100aa)
main Jump admin

-
ScripterQ - Zkušený
Admin v tomto prípade nepostupoval správne.
Na HNS sa môžu Tčka schovávať volá sa to predsa HNS. Úlohou CTčiek je ich nájsť, pochytať a zabiť. Admin si v žiadnom prípade nemôže prehodiť hráča k sebe len preto, že nie je schopný vyzabíjať enemy team.
Adminovi bude dohovorené.
Sťažnosť oprávnená.
Na HNS sa môžu Tčka schovávať volá sa to predsa HNS. Úlohou CTčiek je ich nájsť, pochytať a zabiť. Admin si v žiadnom prípade nemôže prehodiť hráča k sebe len preto, že nie je schopný vyzabíjať enemy team.
Adminovi bude dohovorené.
Sťažnosť oprávnená.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok