• Stránka 1 z 1
[V] poldas jb1
chcem nahlasit anezku pretoze som odbehol na 5 sekund do windowsu prepnut hudbu a on si pockal presne na ten moment ked budem afk a presne vtedy ,ked som bol afk mi vyskusal mikrofon a prehodil ma , potom mi napisal ze to je moja blbost a ze mi daval preistor 3 sekundy, tak akoze jak mu mam odpovedat z windowsu kolkovanou ziadostou? potom mi este zmenil meno a napisal mi ze moje nevhodne chovanie (a.k.a. jeden ban za teamkill ktorý bol omylom za posledny polrok) si zasluzilo to ze sa k ct nepripojim ani dalsiu mapu co mi on nemoze vobec zakazovat pretoze som nic zle neurobil akurat on je postih a skúša ma keď som afk , po zmene mena sa tvaril sa ze to nebol on , pricom ja sam som si ho zmenit nemohol kedze hviezdicku ani nemam na klavesnici takze celkom klamar : )
http://hltv.fakaheda.eu/ 20312-2110101412-jail_rats.dem.zip
31:15
a meno sa mi zmenilo hned po prehoze nahoda celkom
http://hltv.fakaheda.eu/ 20312-2110101412-jail_rats.dem.zip
31:15
a meno sa mi zmenilo hned po prehoze nahoda celkom
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[V] poldas jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: poldas jb1
No přemýšlel jsem jestli se Ti k tomuto vůbec vyjadřovat, ale moudrost patří k součásti dospělosti a ta Ti velmi chybí, no všichni víme proč.
Nicméně k situaci, která je velmi pěkně vymyšlená a dobarvená.
Celou dobu ses hýbal a když jsem se rozhodl Tě zkontrolovat, tak si dělal, že tu nejsi což já nemůžu vědět, jestli jsi nebo nejsi přítomen, pokud si na to neupozornil.
Nicméně stále kdyby jsi napsal jako slušný člověk, že jsi nebyl přítomen a dáš si na to pozor, dal bych Tě zpátky.
Místo toho jsem dostával na svojí osobu stále nevhodné narážky a urážky. Celou situaci jsem s Tebou vykomunikoval i přes tvé velmi nevhodné chování na serveru.
Co se týče tvého změnění jména, tak jsem s ním nic nedělal, ovšem to si zkontrolují HLSA v logách, kde uvidí i tvoje velmi nevhodné chování vůči mé osobě.
Nicméně k situaci, která je velmi pěkně vymyšlená a dobarvená.
Celou dobu ses hýbal a když jsem se rozhodl Tě zkontrolovat, tak si dělal, že tu nejsi což já nemůžu vědět, jestli jsi nebo nejsi přítomen, pokud si na to neupozornil.
Nicméně stále kdyby jsi napsal jako slušný člověk, že jsi nebyl přítomen a dáš si na to pozor, dal bych Tě zpátky.
Místo toho jsem dostával na svojí osobu stále nevhodné narážky a urážky. Celou situaci jsem s Tebou vykomunikoval i přes tvé velmi nevhodné chování na serveru.
Co se týče tvého změnění jména, tak jsem s ním nic nedělal, ovšem to si zkontrolují HLSA v logách, kde uvidí i tvoje velmi nevhodné chování vůči mé osobě.
-
PoldasQweek - Mistr
Re: poldas jb1
Ahoj. To je takový problém si změnit hudbu až budeš dead? A jak si psal v chatu: Moje blbost. Tak to máš pravdu. Kdyby si byl slušný a napsal normálně: šel jsem si změnit hudbu, nebo byl jsem AFK, tak jak i psal Polďas ve hře, dal bych ti povolení jít zpátky k CT.
Tobě důrazně upozorňuji aby si se začal lépe chovat na serveru, nebo se může stát, že obdržíš ban!
Zamítnuto!
Tobě důrazně upozorňuji aby si se začal lépe chovat na serveru, nebo se může stát, že obdržíš ban!
Zamítnuto!
-
skinnywliggler - Drbna
Re: [V] poldas jb1
Kdyz dostanes prehoz nebo tak , tak se jmeno meni samo obcas.
Napriklad mas ban k CT a jsi u T zkusis jit k CT tak se ti muze stat, ze se ti zmeni jmeni na neco random.
Napriklad mas ban k CT a jsi u T zkusis jit k CT tak se ti muze stat, ze se ti zmeni jmeni na neco random.
- Positivebedrich
- Amatér
• Stránka 1 z 1