I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Mari / Jailbreak 1

Příspěvekod deathisorgasm » 13 říj 2021, 15:17

zdravim personal firmy gamesites.cz, chtel bych podat trestny oznameni na admina Mari a taky bych byl rad, kdyby jste to stihli nahodou vyresit do meho ukonceni banu, tak mi dat i unban za nepochopitelny ban, rad bych si jeste dneska zahral za policajty
1. popis situace je jednoduchy :) vezni meli plnit atrakci, meli se klouzat po lede a netrefit zadnou zed, hrac Mari pri prvnim pokusu u konce trefil zed a pote ho to spawnulo na zacatek a on se presunul na blok, jako kdyby atrakci splnil, stal tam nejakou dobu, tim padem neplnil aktraci, ja ho nezabijel, protoze simon nijak nereagoval. Nekdo z policajtu zabil jednoho z veznu, za to ze neplnil atrakci, ja si pote uvedomil, ze ADMIN mari taktez chvili neplnil atrakci, tak jsem ho sice zabil trosku opozdene, ale dle meho opravnene. Po jeho smrti me pan admin grabnul a presunul me zpatky na kluziste s jeho slovami, ze kdyz do nej naboura hrac, tak se chvili nemuze hybat, to jsem sice nevedel, divil jsem se a admin bez toho aniz bych se mu stihl omluvit, me hodil o zem a nasladne mi dal ban k policajtum. Ale dle dema, pri prvnim pokusu do zadnyho z hracu nenaboural a jeste se chvili mohl hejbat normalne po bloku, do hrace naboural az pote, kdy stal na tom bloku nejakou vterinu pri dalsich pokusech. Jeste mi daval ban se slovy, ze kdyby mel zemrit, tak by to napsal a ja rozhodne nebudu cekat az mi admin dovoli ho zabit :)
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-2110121934-jb_temple_lf.dem.zip
9:30 - zde začínala atrakce
9:55 - zde naboural Mari do zdi a poté stál a neplnil atrakci
12:05 - zde jsem ho zabil
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

[V] Mari / Jailbreak 1

od Rumcajz » 13 říj 2021, 15:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mari / Jailbreak 1

Příspěvekod Poland » 13 říj 2021, 18:05

Simon dal atrakci, která není dobrá dávat ve větším množství vězňů, už jen z důvodu, že to hráče bugne, pokud do sebe narazí. To jsem však v té době nevěděl a proto jsem v atrakci nijak simona neupozornil.

Mě samotného to buglo, když jsem se snažil projít druhou část dráhy. Během ní jsem narazil do hráče a jak mě, tak jeho to seklo a portlo zpět na začátek, kde byl i daný blok. V tomto momentě se hráči nemohou hýbat z místa dřív, než je simon posune blokem, nebo admin slapne.

Je pravda, že mi trvalo déle, než jsem přišel na to, co se stalo a stačil odbugnout sebe a další hráče, bohužel nemám 20 očí, abych sledoval, kdo všechno se v atrakci bugl a tak mi několik vteřin trvalo hráče odseknout přes slap/grab.

Naneštěstí se bugl ještě hráč jednou a to opět, když jsem do něj narazil při druhém pokusu po odseknutí. Viz demo. O něm jsem bohužel nevěděl a jeho kill mi unikl, proto mu také bylo nahlášeno VD až kolo po mém VD.

Ty jsi mě zabil pak asi 30 sekund poté když jsem atrakci jako čtvrtý či kolikátý konečně dokončil za neplnění. I když jsem několikrát upozorňoval, že nemáš zabíjet. Bohužel ty na serverech hraješ čistě z důvodu arogantního chování se snahou kazit hru a tak si neváhal a nerespektoval.

Já tě pak grabl a řekl ti opět, že jsi dal FK a vysvětloval ti to znova.. když jsi se i po třetím vysvětlení hádal, tak jsi dostal slay. S recidivisty se trápit nebudu. Ty jsi se neobešel bez vulgarit, což mě jen utvrdilo v tvém jednání a ban na den mi jen potvrdilo.

Mimochodem, pokud to pořád nechápeš. Tak admin si nemůže dovolit zkoušet nějaké podvody, díky kterým dostanou hráči FK. Proto pokud by nebyla naše chyba, že jsme nemohli atrakci plnit, tak bych jistě napsal, že máme mít kill. Stejně jako to dělá každý jiný admin ;) => nezabíjej, pokud nevíš, co se děje..
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod deathisorgasm » 13 říj 2021, 18:59

proboha, viděl si vůbec to demo? :D :D hned první pokus, jak si šel, tak tě to normálně portlo, do nikoho si nenarazil, přeběhl si na blok, po něm si chvilku chodil a po nějaky přestavce si opět začal plnit atrakci, za to jsem tě zabil, buglo tě to při druhém pokusu, kdy si zjistil, že si jsme si toho všimli že si atrakci nedokončil :)

ani jednou si neupozornil že nemám nikoho zabíjet, nevím co si vymýšlíš :D

na serveru hraju normálně, omlouvám se že to nedokážu brát vážně jako ty, ale bordel nějak už moc nedělám, to je asi jen ve tvých očí, pro srandu bych tě určitě jen tak nezabil šmoulo

pust si radši to demo než ze sebe začneš dělat hlupáka, díky
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Poland » 13 říj 2021, 19:05

S prominutím, ale já se po bloku vůbec nehýbal volně. Opět nedáváš pozor. Sám jsem se nehýbal od doby, co jsem se portl poprvé, kdy mě to pořád odbugovávalo. Pak jsem mohl už jen skákat. Počkej si na vyjádření od hlsa, se kterým jsem tuto atrakci dokonce i pár měsíců dozadu řešil, jen v menším měřítku ;)

Mimochodem, CT se tam minutu dohadovali, jestli mají zabíjet a já psal, že ne. Jen ty si se musel pořád hádat. Viz hlstats.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Poland » 13 říj 2021, 19:35

Ještě jednou jsem si to pustil, abych ti ujasnil, co dal simon za příkazy.

"První čtyři, kteří projdou atrakci a vrátí se na blok přežijí".

Já atrakci v čase 9:50 prošel poprvé a dostal se do konce. A vrátil se přes druhou dráhu co nejrychleji na block. Pak když jste vy CT řekli, že jsem to nesplnil, přitom simon pravidla nespecifikoval, že projde obě dráhy, což normálně má, protože konec vždy byl na finálním políčku na konci, jsem prošel atrakci znova a tentokrát druhou dráhu. Ve stejný moment jsem tam bugl hráče "gamesites", který dráhu taktéž prošel a díky mně dostal FK. (10:13 cca)

=> oba dva, jak já, tak gamesites jsme prošli atrakci a vrátili se na block. S tím, že gamesites dostal FK od hráče affirmative, který mu pak udělil VD. A já od tebe, i když jsem psal, že nemám mít kill, když jste se o tom vy CT bavili...

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod deathisorgasm » 15 říj 2021, 19:34

koukam ze to tady dobre funguje haha
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V] Mari / Jailbreak 1