• Stránka 1 z 1
Pád hry pri koňoch a oslíkoch
Zdravím 
Mám menší problém s padaním minecraftu.. Program mi prestane pracovať pri cca 8-15 koňoch / oslíkoch v okolí..
Poradíte mi niekto čo mám robiť ?
Našiel som lúku kde ich je vela a chcem si dotiahnuť domov 2 oslíkov a 2 koní ale nemôžem, lebo keď sa pripojím hneď mi to padá, je ich tam strašne veľa.. V creative som skúšal či je to z koní a áno je.. keď ich je veľa tak mi padne hra :/
Poradí mi niekto ?
Vďaka

Mám menší problém s padaním minecraftu.. Program mi prestane pracovať pri cca 8-15 koňoch / oslíkoch v okolí..
Poradíte mi niekto čo mám robiť ?
Našiel som lúku kde ich je vela a chcem si dotiahnuť domov 2 oslíkov a 2 koní ale nemôžem, lebo keď sa pripojím hneď mi to padá, je ich tam strašne veľa.. V creative som skúšal či je to z koní a áno je.. keď ich je veľa tak mi padne hra :/
Poradí mi niekto ?
Vďaka

-
Buchtik - Zkušený
Pád hry pri koňoch a oslíkoch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pád hry pri koňoch a oslíkoch
No zrazu sa to úplne lagne a vyskočí mi okno '' program prestal pracovať '' .. Potom to musím vypnúť alebo čakať na reagovanie.

-
Buchtik - Zkušený
Original/Warez ? muze to byt spatnym launcherem nebo je to spatne nainstalovane MC
zkus vymazat .minecraft v %appdata% a znova nainstalovat MC normlane tohle neradim no vdy kdyz se mi to stalo tak to bylo spatnou instalaci tak mi pomohlo jen tohle
pokud nepomuze a si warez zkus jiny launcher

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
jj.. Už to ide, stiahol som si iný launcher a nepadá
) Díky ,
LOCK

LOCK

-
Buchtik - Zkušený
• Stránka 1 z 1