• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] neX / jailbreak #4
Vaše SID: STEAM_0:0:151085774
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): banlist
Popíšte čo sa stalo: Zobral som AK-47, ktoré malo na sebe nametag "neg", napísal som do chatu "neg" a potom dobré AKčko, hneď na to mi priletelo 12 hodín.
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): banlist
Popíšte čo sa stalo: Zobral som AK-47, ktoré malo na sebe nametag "neg", napísal som do chatu "neg" a potom dobré AKčko, hneď na to mi priletelo 12 hodín.
-
20iqNEX - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] neX / jailbreak #4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: neX / jailbreak #4
Čau, to že to bylo na AKčku jsem nevěděl, na druhou stranu víš, že nic takového psát nemáš a už minulou mapu jsi byl v chatu rozjetej (byl jsi upozorněn a potom kicknut).
Prozatím za mě vše
Prozatím za mě vše
vsichni jste nuly
-
DeepGS - Zkušený
Ban za neg XDDDDDDDDDDDDDDDD dufam, ze to je blby vtip. Inak sa mozes zrusit a liecit si komplexy inde
-
AwpOnly - Spamer
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/JailBreak4/auto-20211023-200212-jb_snow_gs6.dem.gz 1:30
Neviem co s tym ma kick z minulej mapy, ktory som dostal za provokaciu lachyho, ktory nema najmensie ponatie ako funguje jailbreak.
Neviem co s tym ma kick z minulej mapy, ktory som dostal za provokaciu lachyho, ktory nema najmensie ponatie ako funguje jailbreak.
-
20iqNEX - Kazatelův učeň
Čau,
za tohle slovo by se banovat nemělo, i když oba víme, jak to bylo doopravdy myšleno. Adminovi vysvětlím správné banování.
Jsem ale rád, že sis požádal o unban. Podíval jsem se ti raději do hlstats a nestačím se ani divit. Nahodil jsem ti mute ban na týden, třeba se začneš chovat jako člověk.
Vyřešeno
za tohle slovo by se banovat nemělo, i když oba víme, jak to bylo doopravdy myšleno. Adminovi vysvětlím správné banování.
Jsem ale rád, že sis požádal o unban. Podíval jsem se ti raději do hlstats a nestačím se ani divit. Nahodil jsem ti mute ban na týden, třeba se začneš chovat jako člověk.
Vyřešeno
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
Re: [Vyřešeno] neX / jailbreak #4
Asi sa podrezem 

-
20iqNEX - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1