• Stránka 1 z 1
uh / low boost na 700fps ?? / Furiennn
Ok jsem tu znovu, omlouvám se že zde píšu topicy celkem často ale cca před 2 dny jsem usedl k pc po týdnu a chtěl jsem si zahrát ale přišel jsem zapl jsem si csko a na 700fps jsem šel hrát, strafuju jak strafuju tak boost na 700fps neudělám ani rampu s tím nedám ani za ct ani za T zkoušel jsem i tvůj steam tut d0unte jestli tohle čteš, ale i tak stále nic, cfg mám svoje a používám ho už delší dobu takže v cfg to nebude, a ten týden jsem u toho pc ani nebyl.
Moje myš
Razer Viper 8KHz - 20k dpi mám ji nově koupenou avšak ani staré myše které jsem používal jako Razer basilisk v2 , a nějaká kancelářská tak s těmi též neudělám boost
Někdo nějaké rady ?
Moje myš
Razer Viper 8KHz - 20k dpi mám ji nově koupenou avšak ani staré myše které jsem používal jako Razer basilisk v2 , a nějaká kancelářská tak s těmi též neudělám boost
Někdo nějaké rady ?
The mystery of human existence lies not in just staying alive, but in finding something to live for.

-
ewdlog - Amatér
uh / low boost na 700fps ?? / Furiennn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: uh / low boost na 700fps ?? / Furiennn
Reinstaluj 1.6 a nepoužívej cfg hraj na default
-
OoCoCoLaOo - Amatér
A je jasný že na 700 fps neuděláš takový boost jak někdo na 999 fps a je tu miliony takových věcí co tu lidi psali že nemají boost tak si je projdi a zkus jejich rady 

-
OoCoCoLaOo - Amatér
zkusil jsem reinstall, default cfg, nic
fps si můžu dát klidně 999 jen stejně neudělám takový boost jak někdo na 500fps třeba, idk co s tím něco dojebané mám asi
fps si můžu dát klidně 999 jen stejně neudělám takový boost jak někdo na 500fps třeba, idk co s tím něco dojebané mám asi
The mystery of human existence lies not in just staying alive, but in finding something to live for.

-
ewdlog - Amatér
No já nevím jaký máš boost ale většina píše schválně míň fps aby měli ,,větší ego?" není to jen o boostu ta hra.. hraj tak aby tě nikdo netrefil příklad: reus
Je to nudný potom ale furt lepší jak psát něco na forum že má někdo větší a menší boost 

-
OoCoCoLaOo - Amatér
yoyo , ale ono jde i o to že já během toho hraní chytám takové mikrolagy žemi třeba z 500fps dropne na 60fps a takhle, prostě takové mikrolagy které má třeba někdo u hlasování a tak nevím jak bych to řekl

-
ewdlog - Amatér
• Stránka 1 z 1