• Stránka 1 z 1
[Z] žádost o akademika
nick ve hře:⚡️DEEPER⚡
chtěl bych se jednou stát adminem ale jsem příliš mladý
věk:12(pravidla vím od erwina a ostatních)
důvod :v poslední době jsem si všiml že k ct hcodí lidi kteří jsou:blbý,slepý.a také otravují simona a nehlídají ho a většina lidí mi to potvrdí.
odkaz na profil:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199210308453/
Něco o mně: jmenuji se Nicolas a rád hraju hry a chodím s kamarády ven a také vstávám celkem brzo (když nepočítam víkendy
) a to je vše o mě.
Moje prohřešky na GS nebo jinde:DOSTAL JSEM MUTE ZA SPROSTÉ SLOVA KVŮLI HRÁČI kamrád_do_deště jelikož mi dal fk a nebyl schopen si to přiznat a taktéž to vidělo dost hráčů,na svém druhém účtu mam vac ban pravděpodobně za použití aplikace gocases k nové verzi csgo jinak nevím proč.
Steam ID: STEAM_1:1:625021362 03:03: 62 0 active 196608
to je vše přeji pěkný den.
chtěl bych se jednou stát adminem ale jsem příliš mladý
věk:12(pravidla vím od erwina a ostatních)
důvod :v poslední době jsem si všiml že k ct hcodí lidi kteří jsou:blbý,slepý.a také otravují simona a nehlídají ho a většina lidí mi to potvrdí.
odkaz na profil:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199210308453/
Něco o mně: jmenuji se Nicolas a rád hraju hry a chodím s kamarády ven a také vstávám celkem brzo (když nepočítam víkendy

Moje prohřešky na GS nebo jinde:DOSTAL JSEM MUTE ZA SPROSTÉ SLOVA KVŮLI HRÁČI kamrád_do_deště jelikož mi dal fk a nebyl schopen si to přiznat a taktéž to vidělo dost hráčů,na svém druhém účtu mam vac ban pravděpodobně za použití aplikace gocases k nové verzi csgo jinak nevím proč.
Steam ID: STEAM_1:1:625021362 03:03: 62 0 active 196608
to je vše přeji pěkný den.
- DEEPER
- Kolemjdoucí
[Z] žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o akademika
Ahoj chtěl jsem ti oznámit že máš moc malý věk na Akademika takže bych to nechal být Akademik je jenom od 14 let.
Mattias
Mattias
-
Mattias - Kazatelův učeň
Čau,
jak už ti zde bylo napsáno, tak nepslňuješ věk a to i ostatní podmínky. Tvoje hlstats.
Zamítnuto.
jak už ti zde bylo napsáno, tak nepslňuješ věk a to i ostatní podmínky. Tvoje hlstats.
Zamítnuto.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
Mattias píše:Ahoj chtěl jsem ti oznámit že máš moc malý věk na Akademika takže bych to nechal být Akademik je jenom od 14 let.
Mattias
Moc nepis, wannabe akademik
- lukasekpukasek
- Amatér
• Stránka 1 z 1