• Stránka 1 z 1
[V] JB / Kozlak / Perma
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=870
Za co mam tento ban ? ja chtel hodit granat do sachty at hitnu ct nahore a zrazu perma ?
Za co mam tento ban ? ja chtel hodit granat do sachty at hitnu ct nahore a zrazu perma ?
- andre69
- Kolemjdoucí
[V] JB / Kozlak / Perma
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB / Kozlak / Perma
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2111112002-jb_rush.dem.zip
34:38
Vedome si zneuzil bug, ktery nas vsechny v boxu zabil. Nejdřív sis zkontroloval, že jsme všichni v boxu a následne sis instantně vzal VD. Moc dobře si věděl, co děláš
34:38
Vedome si zneuzil bug, ktery nas vsechny v boxu zabil. Nejdřív sis zkontroloval, že jsme všichni v boxu a následne sis instantně vzal VD. Moc dobře si věděl, co děláš

Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Já jsem se podival zda me ct sleduji, hrac Prizda me sledoval, kdyz se otocil vzal sem granat a sel ho hodit tak, aby hitnul ct co je nahore co by pak udelalo zvuk vzpoury. Najednou mam pp tak si dam rychle vd a dal uz nevim ?
e.Kozlak: Určitě si šel hodit granát do dolní šachty, která by neubrala nikomu jentak. Tak určitě..
e.Kozlak: Určitě si šel hodit granát do dolní šachty, která by neubrala nikomu jentak. Tak určitě..
- andre69
- Kolemjdoucí
Vim ze zbrojka je nad tou sachtou cca tak sem chtel spravit rozruch tak sem to tam hodil.. ty mi snad vidis do hlavy ze tohle pises ? Odkud mam ja vedet ze kdyz hodim granat do sachty, zahadne umrou vsechny T a me prijde perma bugovani ? Co jsem vlastne bugl ? Hodil sem granat dal si vd a dostal perma to je vsechno co vim.
- andre69
- Kolemjdoucí
-
KosSo - Spamer
Ahoj. Moc dobře si věděl, co chceš udělat a zneužil si bug ve svůj prospěch. Sám jsi mi na steamu potvrdil, že jsi to plánoval. Nedělej takové blbosti, nemáš to zapotřebí. Můžeš vyměnit VIP za unban, nebo si koupit UB.
Zamítnuto

Zamítnuto
-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1