• Stránka 1 z 1
[Z]BaseBuilder / G-e-r-a-k
1. Název topicu -> BaseBuilder #New / G-e-r-a-k/ T3rm1x
2. Výpís bohužial nemám, keďže sa jedná o Roundban, a ten výpis mi neukazuje.
3. Hrala sa mapa bb_antiquity, zobral som si blok a lockol som si spawn. Išiel som si po ostatné bloky a G-e-r-a-k sa mi tam vtrepal, nasledne som mu napísal aby zmizol a on odpísal že mám ja. Neriešil som si to neblokoval mi base, ani nič. Stával som si ďalej, a potom mi blokol vchod do base, vyšiel som zo zadu a dal som mu blok cez pol base. Mal som cca 0:15sec do konca stavania a dal mi ban, za tých 15sec, som ten blok mohol, aj chcel dať preč, čiže nechápem čo si ujo naegovaný myslí. Ale tak uvidíme na deme, ktoré dodá.
4. Som eVIP hráč.
2. Výpís bohužial nemám, keďže sa jedná o Roundban, a ten výpis mi neukazuje.
3. Hrala sa mapa bb_antiquity, zobral som si blok a lockol som si spawn. Išiel som si po ostatné bloky a G-e-r-a-k sa mi tam vtrepal, nasledne som mu napísal aby zmizol a on odpísal že mám ja. Neriešil som si to neblokoval mi base, ani nič. Stával som si ďalej, a potom mi blokol vchod do base, vyšiel som zo zadu a dal som mu blok cez pol base. Mal som cca 0:15sec do konca stavania a dal mi ban, za tých 15sec, som ten blok mohol, aj chcel dať preč, čiže nechápem čo si ujo naegovaný myslí. Ale tak uvidíme na deme, ktoré dodá.

4. Som eVIP hráč.
- trem1x
- Kolemjdoucí
[Z]BaseBuilder / G-e-r-a-k
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder / G-e-r-a-k
Ako prvý som si hodil na spawn kocku o čom si bol informovaný keď si mi začal písať že si bol prvý ty. Normálne som staval a asi 10-15s cca do konca stavania si tvoj tunel od nervov hodil do mojej kempy ktorú si mi tým pádom blokoval. Z Dema je jasné že si to spravil provokačne a úmyselne , choval si sa nevhodne, stále si mal nejaké keci tak som ti dal rb.
Niekde mám aj svoje demo ale dodávam hltv. Nepozeral som ho lebo nebol čas a neviem či teraz bude. Situácia sa nachádza niekde ku koncu dema, môžeš si ju nájsť aj sám. Ak si nájdem trošičku času dodám čas situácie na deme.
Pekný večer.
https://uloz.to/tam/563fc13d-7bc5-4ad0- ... 02a4fea956
Niekde mám aj svoje demo ale dodávam hltv. Nepozeral som ho lebo nebol čas a neviem či teraz bude. Situácia sa nachádza niekde ku koncu dema, môžeš si ju nájsť aj sám. Ak si nájdem trošičku času dodám čas situácie na deme.
Pekný večer.
https://uloz.to/tam/563fc13d-7bc5-4ad0- ... 02a4fea956
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Ako si ty mňa informoval o tom že si tam mal prvý blok?
Stále, mal som 10-15 sec na to dať ten blok preč. Blok som ti tam dal a do 5sec si mi dal rb.
Stále, mal som 10-15 sec na to dať ten blok preč. Blok som ti tam dal a do 5sec si mi dal rb.

- trem1x
- Kolemjdoucí
Ja som sa potom posunul dozadu, a napísal som ti aby si si dal ďalej odomňa bok, ty si to nerešpektoval a napísal si akurát toto
, Spawn si rezervuj, ale nie celú mapu. Už ako písal Thixo, na deme bude pekne vidieť že som sa posunul dozadu a stále si mi blokoval prístup do base.
2021-11-11 18:55:53 polip. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
, Spawn si rezervuj, ale nie celú mapu. Už ako písal Thixo, na deme bude pekne vidieť že som sa posunul dozadu a stále si mi blokoval prístup do base.
- trem1x
- Kolemjdoucí
trem1x píše:Ako si ty mňa informoval o tom že si tam mal prvý blok?
Ja neriešim koľko času si mal alebo nemal. Ten blok si tam hodil úmyselne. Ak si očakával že zato čo si spravil dostaneš pochvalu tak si na omyle. Srandu si choď robiť s kamarátov.. naviac úmysel z dema je jasný.
/´¯/)...........(\¯`\
-
trem1x píše:Ja som sa potom posunul dozadu, a napísal som ti aby si si dal ďalej odomňa bok, ty si to nerešpektoval a napísal si akurát toto2021-11-11 18:55:53 polip. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
Napísal si nezmysel a naviac si si to demo ani nepozrel. Ja som nestaval žiadnu extrémne veľkú stavbu. Ty si ten ktorý sa mal prispôsobiť. Ak nevieš ovládať svoje správanie nechaj to na odborníkov. Naviac sám o tom píšeš v chate aké máš nervy neviem načo l.. druhý raz sa utekaj prebehnúť von a nerieš si svoje komplexy na serveri.
/´¯/)...........(\¯`\
-
trem1x píše:Ja som sa potom posunul dozadu, a napísal som ti aby si si dal ďalej odomňa bok, ty si to nerešpektoval a napísal si akurát toto2021-11-11 18:55:53 polip. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_antiquity
Posledné vyjadrenie keďže už nejde edit.
Budem rad ak ti niektorý z BB hlsa nahodí dodatočné ban za pokus poškodiť ma. Rozdiel medzi tým čo som písal a kedy si dostal Ban je tak 20 minut naviac som to odpísal Nickovy nato, že plakal, že som naňho zobral léčko

/´¯/)...........(\¯`\
-
Ahoj,
v prvom rade, porovnávaš tu situácie, ktoré sú neporovnateľné a naviac v predošlej UB žiadosti sa RB dostal za inú vec, než za to, že mal niekto dlhú base. Posunul si sa tak maximálne vedľa adminovej bočnej steny, na čo si potom reagoval pokusom o blok stavby. Neviem ako ty, ale zvyčajne človek znervóznie, keď mu pristane v stavbe cudzí blok a vďaka tomu často nemusí stihnúť dostavať, prípadne si stavbu zo stresu blokne, takže sa nečudujem, že admin zvolil rázny trest. A prosím ťa, ak už vyťahuješ niečo z HLSTATS, snaž sa prosím, aby to aj reálne sedelo na to čo sa dialo na serveri, takýmito pokusmi hodiť na admina špinu akurát upútavaš na seba pozornosť.
Jo a admin bol prvý, to môžeš vidieť sám.
UB žiadosť zamietnutá.
v prvom rade, porovnávaš tu situácie, ktoré sú neporovnateľné a naviac v predošlej UB žiadosti sa RB dostal za inú vec, než za to, že mal niekto dlhú base. Posunul si sa tak maximálne vedľa adminovej bočnej steny, na čo si potom reagoval pokusom o blok stavby. Neviem ako ty, ale zvyčajne človek znervóznie, keď mu pristane v stavbe cudzí blok a vďaka tomu často nemusí stihnúť dostavať, prípadne si stavbu zo stresu blokne, takže sa nečudujem, že admin zvolil rázny trest. A prosím ťa, ak už vyťahuješ niečo z HLSTATS, snaž sa prosím, aby to aj reálne sedelo na to čo sa dialo na serveri, takýmito pokusmi hodiť na admina špinu akurát upútavaš na seba pozornosť.
Jo a admin bol prvý, to môžeš vidieť sám.
UB žiadosť zamietnutá.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1