I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Dust2Only / JussiPussi

Příspěvekod Sedm » 06 lis 2021, 16:40

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198426840947/
Popis situace/prohřešku admina :
JussiPussi : y JussiPussi : 4 na 4 JussiPussi : hodíš plant b JussiPussi : pecka
*DEAD* [VIP] Why not? : ved nauč sa hrať :D
-Bol som vyhodený následne :
[VIP] Why not? : :D dôvod?
JussiPussi : chceš další?
JussiPussi : **** se naučíš pravidla na planty?
[VIP] Why not? : já som ho dal alebo kto?
[VIP] Why not? : rozmýšlaj
[VIP] Why not? : nato je mozog
JussiPussi : tak proč něco píšeš? si myslíš jaký si hrdina když napíšeš nauč se hrát potom co se zeptám proč to plantl na B
[VIP] Why not? : ved som sa len napojil nebud urazeny a rozmyšlaj a potom konaj
*DEAD* [VIP] Why not? : zato že to tam plantuju já už nemôžem
JussiPussi : nepiš a hrej prosimtě
[VIP] Why not? : nauč sa žiť život a neseď za kompom cely den narozdiel od teba mám svoj život
[VIP] Why not? : a mám právo písať
*DEAD* JussiPussi : jdi se bavit s mamkou takhle
*DEAD* JussiPussi : třeba ti koupí další vipko
[VIP] Why not? : hhaha prečo spomínaš moju mamu?
[VIP] Why not? : takto sa správa admin?
[VIP] Why not? : takto to vyzera ked je pod 18 akurát
JussiPussi : proč ty píšeš o mojem životě?
[VIP] Why not? : a ty ?
[VIP] Why not? : nebud hrdina tu
JussiPussi : nebudu
JussiPussi : dostaneš 12
JussiPussi : hoď mě na forko
[VIP] Why not? : ani nebud nevyplaca sa
JussiPussi : uvidime kdo ma pravdu

Ešte keď som bol mladší som bol na vačších pozíciach Hl.Admin a podobne ale to je jedno z 90% sa admini držia preto si je aj možno taký istý no takéto správanie pod mojím vedením volakedy neprešlo ani keď som mal 16 rokov a to som mal viac rozumu jak tento geroj cez hru, čo začne pliesť moju mamu, narozdiel o teba já mám už svoju rodinu mám autá 2 vlastné bývanie a to mám 23 rokov a nemusí mi mama kupovať VIP, ale ani si nemusím dokazovať niečo takže sa trošku uvedom ten chat je tam nato aby sa mohlo písať nie nato že ty budeš určovať kto a kedy čo bude písať pokiaľ sa niekto nerozpráva vulgárne a podobne, 2x meraj raz strihaj sa hovorí a trošku chill v tej hre já som zato nemohol že oni plantuju na B-čko zato že si robím srandu ? nebuď tragéd prenes sa cez to ak si bol volakedy šikanovaný a aspoň niekde si dôležitý, dostal som mute na 120 minút kašlem nato nevadí je to len hra pre tvoje info Jussi já sa to nemusím naučiť hrať já to hrám ak mám čas pre zábavu, Urobte si poriadok koho beriete medzi adminov takýto tajtrlíci potom len kazia meno vaším serverom toť vše odomňa.
Čo si stoho vezmete je už na vás ako to vyriešite určite budem rád ak sa vyjadríte váš názor nato ma určite zaujíma.
Pekný deň prajem a aj tebe JoussiPussi len sa nauč správať toť vše k tvojej osobe a keď nemám o tvojom živote písať tak ty nepíš o tom mojom a neber si rodinu do úst lebo to sa nevypláca to mi môžeš veriť.
Sedm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Dust2Only / JussiPussi

od Rumcajz » 06 lis 2021, 16:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2Only / JussiPussi

Příspěvekod JussiPussi » 08 lis 2021, 19:43

JussiPussi : nepiš a hrej prosimtě
[VIP] Why not? : nauč sa žiť život a neseď za kompom cely den narozdiel od teba mám svoj život

''já mám už svoju rodinu mám autá 2 vlastné bývanie a to mám 23 rokov'' tak proč mi ve 23 letech taťko na ''nepiš a hrej'' zandáš odpověď typu ''nauč sa žiť život a neseď za kompom cely den narozdiel od teba mám svoj život'' Hele já se k tomuhle vůbec vyjadřovat nebudu, myslím že lidem bude stačit ten chat co je okopírovaný aby si udělali obrázek :D .
Za mě vše, díky za nahlášení a přeji pěkný večer tobě i rodince a autíčkům <3 .
There Is No End To The Pain
You Must Be Numb
JussiPussi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Dust2Only / JussiPussi

Příspěvekod polskasila » 13 lis 2021, 21:36 VIP

Čau,
trochu mi to spíše než konverzace dvou dospělých lidí přijde jako ve školce. Jeden začne provokovat, druhý si to nenechá líbit a je tu konflikt. Admin si to narozdíl od hráče však nesmí dovolit.

Žádné pravidlo o plantování nikdy na publicu nebylo a ani nebude. Pokud jsou hráči na serveru v situaci 2v2, je možná slušnost se domluvit na "only A", každopádně v matchmakingu nebo na Faceitu se na tomhle taky asi nedomluvíte a rozhodně za to nehodláme nikoho trestat.

Přednášky typu "tohle se nevyplácí" a příběhy o bývalém adminování tu máme taky každý týden, k tomu se vyjadřovat asi nemusím.

Admin bude znovu poučen o pravidlech.
Vyřešeno
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy