• Stránka 1 z 1
[V] DERAK
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Back to game
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: kendo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:537618173
[=] Zabanovana IP: 185.17.100.6
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
PREJ SEM DOSTAL BAN ZA CAPSLOCK
[=] Dostal jsi trest od admina: Back to game
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: kendo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:537618173
[=] Zabanovana IP: 185.17.100.6
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
PREJ SEM DOSTAL BAN ZA CAPSLOCK
NEZÁVIĎ TVRDĚ TRÉNUJ
https://steamcommunity.com/id/joooooojjj/
S pozdravem kendo
TTT DJ
(ALL) Friskyy; : demente ?
https://steamcommunity.com/id/joooooojjj/
S pozdravem kendo
TTT DJ
(ALL) Friskyy; : demente ?
-

kendo - Sponzor

Re: DERAK
Jasně sem tvého kamaráda upozornil na to že nemá spamovat chat a že si má vypnout Capslock. Načež ty ses jako opička přidal a zapnul si ho taky
Tvůj kamarád Daniel dostal ban, ty jsi potom byl taktéž pár krát upozorněn, nepomohlo tak si také odešel s mute banem
A je celkem škoda že máš zapotřebí lézt do zadku někomu jako je Daniel
Mám právo vás požádat aby jste vypli Casplock, pokud to dle mého názoru narušuje hru, či jinak vadí. To sem udělal
To že ses odvolával na pravidla, že to v nich není..Kdyby bylo vše v pravidlech tak ty pravidla na každém módu mají několik stran A4 ne-li dokonce A3
A je celkem škoda že máš zapotřebí lézt do zadku někomu jako je Daniel
Mám právo vás požádat aby jste vypli Casplock, pokud to dle mého názoru narušuje hru, či jinak vadí. To sem udělal
To že ses odvolával na pravidla, že to v nich není..Kdyby bylo vše v pravidlech tak ty pravidla na každém módu mají několik stran A4 ne-li dokonce A3
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-

Derakh12 - Profesionál

Výpis satkoveho chatu teda skôr ako sa v amerike hovori highlights jeho chatu po celu dobu ked si tam bol a riesil si caps naiesto urazania a nadavania do rodiny...
2021-11-14 21:23:14 jdi se zabit. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
2021-11-14 21:23:32 tva matka je noob. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
2021-11-14 21:16:15 zavri píču decko. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
2021-11-14 21:26:06 dostal ban chat. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
na poslednom sa smeje hracovy ze dosal ban na chat takze je to ten cas kedy banoval DERAK DEREK DERAKH
sry za vyadrenie
vsetkych vas milujem
<3
2021-11-14 21:23:14 jdi se zabit. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
2021-11-14 21:23:32 tva matka je noob. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
2021-11-14 21:16:15 zavri píču decko. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
2021-11-14 21:26:06 dostal ban chat. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_familyguy
na poslednom sa smeje hracovy ze dosal ban na chat takze je to ten cas kedy banoval DERAK DEREK DERAKH
sry za vyadrenie
vsetkych vas milujem
<3
NEZAVID TVRDE TRENUJ
- AZUNY
- Amatér

Za nadávku zavři ** byl upozorněn do chatu. Zbytek mi bohužel unikl, každopádně by za to byl upozorněn/ popřípadě za ten útok na matku by dostal ban mute na 10 minut. Každopádně sem se snažil co nejvíce sledovat hru, protože to vaše složení co tam bylo..vždy znamená jen problémy a bany.
A víš co je sranda? Nebýt toho capslocku, tak bych si toho chatu hráče satek všiml, ale víš ono když ti kendo a modra skalice cpou do chatu Capslock, tak ti věta mezi tím napsaná normálním písmem prostě uteče. I já sem jen člověk a ne robot. A opravdu upřímně? Ani se satkovi nedivím že toto napsal, vždy si na serveru vyberete někoho, koho pak ustavičně napadáte a to jak herně, tak i slovně
Každopádně toto není diskuze, takže prosím vyčkejte do verdiktu někoho z vyšších adminů.
A víš co je sranda? Nebýt toho capslocku, tak bych si toho chatu hráče satek všiml, ale víš ono když ti kendo a modra skalice cpou do chatu Capslock, tak ti věta mezi tím napsaná normálním písmem prostě uteče. I já sem jen člověk a ne robot. A opravdu upřímně? Ani se satkovi nedivím že toto napsal, vždy si na serveru vyberete někoho, koho pak ustavičně napadáte a to jak herně, tak i slovně
Každopádně toto není diskuze, takže prosím vyčkejte do verdiktu někoho z vyšších adminů.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-

Derakh12 - Profesionál

Zastávám se kolegy.
Na serveru provokujete, navážíte se do adminů. Když vaše provokace nejsou vnímány tak je píšete CAPSLOCKEM všichni zaráz.
Stěžujete si, jak je komunita TTT roztříštěná a jak tam nikdo nehraje. NENÍ PODÍL NA NAŠÍ STRANĚ. I vy přidáváte ruku k dílu a ty hráče odháníte svým způsobem svojí provokací a nízkointeligentníma konverzacema v CAPSU. Také se mi stalo když jste všichni 3 psali něco capsem do chatu, nevšiml jsem si ostatních zpráv od jiných hráčů.
Také co vím, snažím se vám vyjít i trochu vstříc, porozumět vám, domluvit se s vámi na něčem konstruktivním.
Ale musíte mojí laskavost oplácet. Protože když se bude snažit jen jedna strana tak to k ničemu nevede. Akorát k naschválům na serveru, UB a stížnostech. A úplně zbytečně.
Vy všichni, jste byly v pohodě hráči. Bohužel jste zanevřeli nad něčím o čem nevím. (Nemám problém si o tom s vámi i pohovořit) a pak to dopadá takhle. K nekonečný, vyčerpávající bitvě.
Veškerý vaše návrhy ke zlepšení TTT které byly smysluplné tak jsem přednesl, stál jsem za nimi. Ale to není jediný důvod proč tu lidi nehrají. Je to kvůli vám. Jak jsem psal. Přidáváte ruku k dílu a kálíte nám na hlavu. Pak jsou všichni pod tlakem.
Na serveru provokujete, navážíte se do adminů. Když vaše provokace nejsou vnímány tak je píšete CAPSLOCKEM všichni zaráz.
Stěžujete si, jak je komunita TTT roztříštěná a jak tam nikdo nehraje. NENÍ PODÍL NA NAŠÍ STRANĚ. I vy přidáváte ruku k dílu a ty hráče odháníte svým způsobem svojí provokací a nízkointeligentníma konverzacema v CAPSU. Také se mi stalo když jste všichni 3 psali něco capsem do chatu, nevšiml jsem si ostatních zpráv od jiných hráčů.
Také co vím, snažím se vám vyjít i trochu vstříc, porozumět vám, domluvit se s vámi na něčem konstruktivním.
Ale musíte mojí laskavost oplácet. Protože když se bude snažit jen jedna strana tak to k ničemu nevede. Akorát k naschválům na serveru, UB a stížnostech. A úplně zbytečně.
Vy všichni, jste byly v pohodě hráči. Bohužel jste zanevřeli nad něčím o čem nevím. (Nemám problém si o tom s vámi i pohovořit) a pak to dopadá takhle. K nekonečný, vyčerpávající bitvě.
Veškerý vaše návrhy ke zlepšení TTT které byly smysluplné tak jsem přednesl, stál jsem za nimi. Ale to není jediný důvod proč tu lidi nehrají. Je to kvůli vám. Jak jsem psal. Přidáváte ruku k dílu a kálíte nám na hlavu. Pak jsou všichni pod tlakem.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-

Septon - Mistr

Ahojte,
Ako hráč TTT-čiek sa vyjadrim aj ja že ano.
Môj názor :
2dni späť som hral na TTT-čku, nič žiadný problém nikto sa nanič nesťažoval no ako vy hovoríte že kôli nejakej komunite hráči prestavaju hrať TTT-čka, nemyslím si že to je nejaká komunita hráčov, skôr je to A-team. Často sa tam stretávam s adminmi ktorý nemajú ani tucha čo to je TTT, a hraju si tam na najväčších bossov. A potom sa napojil ujo Delmento ( Nemá to nič s touto žiadosťou, ale ako si napísal zastávaš sa kolegov, tak aj ja sa zastávam kolegov
) a napísal že ,, Nemám prelietavať z vežičky na vežičku, ak sa to bude opakovať mi dá slay" , hm odkedy mám zakúpene eVIP takto hrávam kúpim pavučinu som na veže počkám kym kolega zabije hráča kúpim awp a začnem hrať ja, zabil som s AWP detektíva, čiže vedeli omne a potom som zabijal Ďalej typek mi vybehol na vežu zabil a utiekol som pomocou pavučiny, nasledovne to napísal. Potom mi napísal že som dlho na jednom mieste atď. už si to 100% nepämetám, no druhé kolo aleluja zradca, campil 92sec na veži a nič nehovoril. Ako chápem, A-T Držíte pri sebe, tak sa nečudujte že sme na servery nejaka partička ktora drží pri sebe.
1. Je pravda že sa niekto sťažuje že TTT komunita je tiež trošku rozbitá, ale musíme si uvedomiť jednu vec, 3roky sa hovorí o " BIG UPDATE TTT " 3roky prešli a? Po pravde nejaké zmeny, niekto zbadal? hm? A vy idete písať, že môžu oni svojim správanim zato že tam nehrávaju hráči? Neni to tým že niekto niečo slubí a neni to potom schopný zrealizovať. A kým budú JB Admini chodiť ukazovať svoje ego na TTT, ver mi že tam bude stále menej a menej hráčov.
Ak som nieco nedobre napísal, zajtra sa vyjadrím mám 3 zuvaky v sebe a nevím co som napísal omg.
#AZUNYFAMILY
Ako hráč TTT-čiek sa vyjadrim aj ja že ano.
Môj názor :
2dni späť som hral na TTT-čku, nič žiadný problém nikto sa nanič nesťažoval no ako vy hovoríte že kôli nejakej komunite hráči prestavaju hrať TTT-čka, nemyslím si že to je nejaká komunita hráčov, skôr je to A-team. Často sa tam stretávam s adminmi ktorý nemajú ani tucha čo to je TTT, a hraju si tam na najväčších bossov. A potom sa napojil ujo Delmento ( Nemá to nič s touto žiadosťou, ale ako si napísal zastávaš sa kolegov, tak aj ja sa zastávam kolegov
1. Je pravda že sa niekto sťažuje že TTT komunita je tiež trošku rozbitá, ale musíme si uvedomiť jednu vec, 3roky sa hovorí o " BIG UPDATE TTT " 3roky prešli a? Po pravde nejaké zmeny, niekto zbadal? hm? A vy idete písať, že môžu oni svojim správanim zato že tam nehrávaju hráči? Neni to tým že niekto niečo slubí a neni to potom schopný zrealizovať. A kým budú JB Admini chodiť ukazovať svoje ego na TTT, ver mi že tam bude stále menej a menej hráčov.
Ak som nieco nedobre napísal, zajtra sa vyjadrím mám 3 zuvaky v sebe a nevím co som napísal omg.
#AZUNYFAMILY
-

BaByBoSs - Sponzor

Derakh12 píše:Mám právo vás požádat aby jste vypli Casplock, pokud to dle mého názoru narušuje hru, či jinak vadí. To sem udělal
Přesně tak jak napsal Derakh. Ban oprávněný, na vaše chaty se ještě podívám blíž.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-

Dandeenka - Spamerův sluha

• Stránka 1 z 1