• Stránka 1 z 1
[Z] thantajon / JailBreak
Nick na serveru:⚠️thantajon⚠
SID: 76561199037022826
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=164788
Bany, které jsem dostal: Po hledaní jsem zjistil že jsem nedostal ani jeden ban.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, je mi 18 let a jsem ve 4. ročníku v oboru Hotelnictví s maturitou. Brigádně jezdím s dodávkou pro firmu DM. Volný čas rád trávím s kamarády, venku, sportem nebo hráním právě JailBreaku. Zajímám se o auta, techniku a cestovní ruch.
Proč právě já: Na Jailbrek serverech mám docela dost nahráno, hrál jsem to i ve hře CS 1.6. Jsem klidný člověk který řeší problémy s klidem a s rozvahou. Chtěl bych pomáhat lidem kteří neznají pravidla a omylem je poruší a nebo zamezit různým lidem kteří tam jdou jenom dělat brikule
.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno +/- 1800 hodin, myslím že mám docela dobrý aim a movement, ale záleži jak se probudím. Na MM jsem měl nejvyšší rank LE a na WM jsem měl GE. Dříve jsem hrál i na platformě Faceit kde jsem byl nejvýšše lvl 5 nebo 6. V momentální chvíli hraji převážně na CS:GO pouze JailBreak.
Případné poznámky: S pozdravem, Matěj.
SID: 76561199037022826
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=164788
Bany, které jsem dostal: Po hledaní jsem zjistil že jsem nedostal ani jeden ban.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, je mi 18 let a jsem ve 4. ročníku v oboru Hotelnictví s maturitou. Brigádně jezdím s dodávkou pro firmu DM. Volný čas rád trávím s kamarády, venku, sportem nebo hráním právě JailBreaku. Zajímám se o auta, techniku a cestovní ruch.
Proč právě já: Na Jailbrek serverech mám docela dost nahráno, hrál jsem to i ve hře CS 1.6. Jsem klidný člověk který řeší problémy s klidem a s rozvahou. Chtěl bych pomáhat lidem kteří neznají pravidla a omylem je poruší a nebo zamezit různým lidem kteří tam jdou jenom dělat brikule

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno +/- 1800 hodin, myslím že mám docela dobrý aim a movement, ale záleži jak se probudím. Na MM jsem měl nejvyšší rank LE a na WM jsem měl GE. Dříve jsem hrál i na platformě Faceit kde jsem byl nejvýšše lvl 5 nebo 6. V momentální chvíli hraji převážně na CS:GO pouze JailBreak.
Případné poznámky: S pozdravem, Matěj.
-
Thantajon - Kolemjdoucí
[Z] thantajon / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: thantajon / JailBreak
Ahoj, tvůj SID je toto: STEAM_1:0:538378549
V chatu máš spoustu nadávek, to se vážně na pozici Admina nehodí.
Také hrozně spamuješ mikrofon do chatu.. zbytečně.
Nemáš splněné podmínky > nahlašování hříšníků.
Splň co máš a za měsíc si požádej znovu.
Zamítnuto.
V chatu máš spoustu nadávek, to se vážně na pozici Admina nehodí.
Také hrozně spamuješ mikrofon do chatu.. zbytečně.
Nemáš splněné podmínky > nahlašování hříšníků.
Splň co máš a za měsíc si požádej znovu.
Zamítnuto.
-
KiziaR - Profesionál
• Stránka 1 z 1