• Stránka 1 z 1
[V] Derakh / TTT / Neprávem slay
Nedával bych to kdyby se omluvil (Bylo řečeno že to byl Derakh takže pokud to on nebyl tak se omlouvám za očernení, a očekávám omluvu admina.)
Koukal jsem na fotky o txt se nejedná a na tomto místě jsme dostali slay.
Chci jen ať se dotyčný admin omluví.
"https://easyupload.io/1y8zyq"
Koukal jsem na fotky o txt se nejedná a na tomto místě jsme dostali slay.
Chci jen ať se dotyčný admin omluví.
"https://easyupload.io/1y8zyq"
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
[V] Derakh / TTT / Neprávem slay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Derakh / TTT / Neprávem slay
Daný admin se omluvil na serveru za vzniklé potíže, zrovna si byl afk nejspíše.
- ahojkamo123
- Zkušený
Tak prý se na serveru omluvil, neviděl jsem a konzolu jsem nekoukal, chill pro příště víc studuj txt lokace 

-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
Na serveru sem se omluvil, dokonce na sklo aby to viděli všichni hráči. Bohužel tvá jediná starost byla ihned jít psát stížnost 

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Zdravím,
Derakh je admin již delší dobu a určitě by nedal slay jen tak. Pro jeho smůlu se jednalo o texturu, kam nikdy nikdo nelezl a proto nebyla zakreslená. Pochybuju však, že se tam dá dostat bez pomoci jiného hráče či itemu - nebo minimálně já to nedokážu.
Každý admin projde pohovorem, kde - minimálně já - říkám adminům, že nikdy nesmí zapomínat na selský rozum a Derakh ho tady použil a já bych řekla, že slay byl oprávněný i přesto, že txt nebyla zakreslena jako zakázaná. Tenhle rest v blízké době napravím. Pokud vám admin řekne, ať někam nelezete, tak to jde určitě vyřešit líp, než tam na protest zůstat a provokovat. Nehledě na fakt, že jsem dala ban vašemu kamarádovi a hledáte si beztak skulinky jak provokovat jinde.
Stížnost zamítnutá.
Derakh je admin již delší dobu a určitě by nedal slay jen tak. Pro jeho smůlu se jednalo o texturu, kam nikdy nikdo nelezl a proto nebyla zakreslená. Pochybuju však, že se tam dá dostat bez pomoci jiného hráče či itemu - nebo minimálně já to nedokážu.
Každý admin projde pohovorem, kde - minimálně já - říkám adminům, že nikdy nesmí zapomínat na selský rozum a Derakh ho tady použil a já bych řekla, že slay byl oprávněný i přesto, že txt nebyla zakreslena jako zakázaná. Tenhle rest v blízké době napravím. Pokud vám admin řekne, ať někam nelezete, tak to jde určitě vyřešit líp, než tam na protest zůstat a provokovat. Nehledě na fakt, že jsem dala ban vašemu kamarádovi a hledáte si beztak skulinky jak provokovat jinde.
Stížnost zamítnutá.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1