• Stránka 1 z 1
[V] NotJuker / Gamesites.cz ^TTT #2 | !knife !ws !gloves
SID: STEAM_1:1:541034165
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Popis situace: Přišel jsem na server kde byl chaz a říkal že se mám rozloučit a připravit si 200Kč, divil jsem se proč, poté řekl že cheatuju, když jsem se zeptal jeslti můžu vidět dané clipy tak řekl že nemůžu a další kolo jsem dostal permaban. Rád by jsem to aspoň vyřešil např. s těmi clipy nebo na teamspeaku/discordu. Nevím o jaké clipy jde ale minulost s cheatama mám(ne na gamesites), to zapírat nebudu, ale už minimálně 1,5 roku jsem na ně ani nešáh. Na serveru jsem začal zase aktivně hrát asi 1,5 měsíce zpátky a poté jsem dostal permaban, velice rád by jsem se nějak obhájil ale nevím jak, byl bych rád za nějaký pokus o mě potvrzení že necheatuju, uděal bych "cokoli" co by jste chtěli
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Popis situace: Přišel jsem na server kde byl chaz a říkal že se mám rozloučit a připravit si 200Kč, divil jsem se proč, poté řekl že cheatuju, když jsem se zeptal jeslti můžu vidět dané clipy tak řekl že nemůžu a další kolo jsem dostal permaban. Rád by jsem to aspoň vyřešil např. s těmi clipy nebo na teamspeaku/discordu. Nevím o jaké clipy jde ale minulost s cheatama mám(ne na gamesites), to zapírat nebudu, ale už minimálně 1,5 roku jsem na ně ani nešáh. Na serveru jsem začal zase aktivně hrát asi 1,5 měsíce zpátky a poté jsem dostal permaban, velice rád by jsem se nějak obhájil ale nevím jak, byl bych rád za nějaký pokus o mě potvrzení že necheatuju, uděal bych "cokoli" co by jste chtěli
-
NotJuker - Kolemjdoucí
[V] NotJuker / Gamesites.cz ^TTT #2 | !knife !ws !gloves
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NotJuker / Gamesites.cz ^TTT #2 | !knife !ws !gloves
NotCheater píše:když jsem se zeptal jeslti můžu vidět dané clipy tak řekl že nemůžu a další kolo jsem dostal permaban.
Bohužel můj problém není, že nechápeš sarkasmus; samozřejmě, že uvidíš důkazy až udělám post v AA (už je hotový). Dostal jsi ho to samé kolo; poté, co jsem dokončil větu (jak jsem stál na místě). Do PM ti nic posílat nebudu, nejsem povinen. Ale zanechám ti tu nějaké clipy.
NotCheater píše:vyřešil např. s těmi clipy nebo na teamspeaku/discordu.
Ne.
NotCheater píše:minulost s cheatama mám(ne na gamesites)
Cap.
Zkus příště nelhat a být upřímný, možná by se ti napravila karma.
graduated IB Student
[ eGo Admin & Head CH • 2017-2020, 2022-? ]
http://axiome.ga
hvh masta
hvh masta
-
chaaz - Zkušený
Zdravíčko,
nikdo z vedení ještě nerepostnul můj příspěvek z AA, tudíž to na žádost udělám já.
nikdo z vedení ještě nerepostnul můj příspěvek z AA, tudíž to na žádost udělám já.
chaaz píše:Odkaz na ban:
https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Potrestaný hráč:
NotJuker
Předmět banu:
Multihack
Vyčasování:
Minecraft
4:45 juker má zvýšený ping a podvůdek mu dělá neplechu (ve videu pak proof clientside chyby; mám clip daného momentu, kdy se to stalo)
Bowling
7:05 první jeho známý flick, poté flick na nějaké náhodné místo vedle targetu a následovně nízký aimbot smoothness spolu s perfektním rcs
12:10 Následně věděl, že na takovou dálku jeho static fov je prostě moc velké a už to půjde poznat o hodně víc, tudíž Wana ani nezačal střílet a radši odešel. (má dvacet karmy, ale nebude střílet na dálku, ikdyž právě zabil jednoho hráče, jen se na Wana bude koukat:DD)
Craftroom
3:34 wallhack (uvědomil si, že je za stěnou a hned poté kouknul rychle jinde)
16:20 po dobu 4kills funny aimbot+rcs
3:26, ..., 19:20, 19:35, 20:30 takto mu jeho podvůdek krásně flickuje většinou v dobu, kdy má vysoký ping (stejně, jako jeho aimbot na mapě minecraft). Mám i videonahrávku, jak se to stalo ingame, tudíž to není serverside chyba. Vím, že video stačí na permu, ale prosím, podívejte se na ty dema. (v některých demách jsou desynchronizace hry a hráči čas od času flicknou (jednou za uherský rok), toto bohužel (bohudík) není desynchronizace)
20:55 zeusbot:DD umřel jsem později smíchy, hráč se instantně odpojil a už jsem jej ten den neviděl.
Toto je pouze z 2 hodin občasného sledování hráče na serveru, možná nemám ani ty největší perly, ale nemám čas zkoumat dema z cloudu místo studia, toto bohatě stačí.
Opět se omlouvám za nízký bitrate videa, ale vše ve videu *a víc je vyčasované zde v příspěvku.
Hezký večer.
e.by.Džefy : Řeší se v UB žádosti.
=> Xb.
graduated IB Student
hvh masta
hvh masta
-
chaaz - Zkušený
Ahoj,
Dema jsou v CHH sekci. Pokud se to do 24h nevyřeší, tak dostaneš dočasný unban.
Avšak pokud se prokáže, že jsi cheatoval, ban se ti opět nahodí.
Přeji hezký den.
Přeji hezký den.

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
AngelOfDarkness píše:Ahoj,
Přeji hezký den.
Menší otázka co to je CHH?

-
NotJuker - Kolemjdoucí
Cheathunter sekcia , preveríme ban ktorý si dostal či je oprávnený alebo nie.
Preto si trpezlivo vyčkaj na verdikt, v rámci možností to vybavíme čo najskôr.
e.Angel: Nahozen Dočasný unban.
Preto si trpezlivo vyčkaj na verdikt, v rámci možností to vybavíme čo najskôr.
e.Angel: Nahozen Dočasný unban.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Čus, chci se ještě omluvit Jukerovi, že šlo vše tak rychle a divně; měl jsem ten den deadline internal assesmentu z ib economics a nas*al mě učitel. Zlost by se neměla projevovat na hráčově psychice ve hře (bylo to jen kvůli tomu rádoby "zeusbotu"). ¨
Ten unban mu prosím nechej, takto se seká nepřetržitě a pořád mu to flickuje, hru mu to moc neovlivňuje, ikdyž flicky na těžiště hráče a část se zeusem jsou divné, ale po dnešním bližším bádání v mém volném čase se mu to děje opravdu často. Není hloupý, jako kanee, tudíž za mě je čistý a toto je false ban. Kaneeho už řeším s erikem v pm, doufám, že dostane co nejdřív permu, jelikož je event a je zvýhodněn oproti ostatním legit hráčům, jako je juker. Tímto bych se chtěl omluvit za presumptuous humor a za false claim kvůli mé náladě. Už se to nebude opakovat.
možná clientside chyba s chybou pingu, toto jsem viděl když jsem na jiném herním portále dělal ch párkrát, ale byla to serverside chyba.. ch mu flickl doleva, vrátil se a při vrácení na jiné místo na upper body
hodně weird lagged frag, opět jich je jen pár a nemyslím si, že je to něco jako kanee. věřil bych, že cheatování nechal. není tak hloupý, jako kanee.
zde se taký seká a na ab to vypadá opět jen chvíli, tudíž bych to vynechal..
toto by dávalo smysl, ale zas se sekal, takže nic:DD
náhoda
nechápal bych, proč by měl zeusbot autowall.. ale opět zajímavý flick
Ten unban mu prosím nechej, takto se seká nepřetržitě a pořád mu to flickuje, hru mu to moc neovlivňuje, ikdyž flicky na těžiště hráče a část se zeusem jsou divné, ale po dnešním bližším bádání v mém volném čase se mu to děje opravdu často. Není hloupý, jako kanee, tudíž za mě je čistý a toto je false ban. Kaneeho už řeším s erikem v pm, doufám, že dostane co nejdřív permu, jelikož je event a je zvýhodněn oproti ostatním legit hráčům, jako je juker. Tímto bych se chtěl omluvit za presumptuous humor a za false claim kvůli mé náladě. Už se to nebude opakovat.
chaaz píše:4:45 juker má zvýšený ping a podvůdek mu dělá neplechu
možná clientside chyba s chybou pingu, toto jsem viděl když jsem na jiném herním portále dělal ch párkrát, ale byla to serverside chyba.. ch mu flickl doleva, vrátil se a při vrácení na jiné místo na upper body
chaaz píše:7:05 první jeho známý flick, poté flick na nějaké náhodné místo vedle targetu a následovně nízký aimbot smoothness spolu s perfektním rcs
hodně weird lagged frag, opět jich je jen pár a nemyslím si, že je to něco jako kanee. věřil bych, že cheatování nechal. není tak hloupý, jako kanee.
chaaz píše:16:20 po dobu 4kills funny aimbot+rcs
zde se taký seká a na ab to vypadá opět jen chvíli, tudíž bych to vynechal..
chaaz píše:12:10 Následně věděl, že na takovou dálku jeho static fov je prostě moc velké a už to půjde poznat o hodně víc, tudíž Wana ani nezačal střílet a radši odešel. (má dvacet karmy, ale nebude střílet na dálku, ikdyž právě zabil jednoho hráče, jen se na Wana bude koukat)
toto by dávalo smysl, ale zas se sekal, takže nic:DD
chaaz píše:3:34 wallhack (uvědomil si, že je za stěnou a hned poté kouknul rychle jinde)
náhoda
chaaz píše:20:55 zeusbot
nechápal bych, proč by měl zeusbot autowall.. ale opět zajímavý flick
graduated IB Student
hvh masta
hvh masta
-
chaaz - Zkušený
Na žiadosť administrátora teda pokladam za vyriešenú vec.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
-
erwin - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1