I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Diskriminace / VonBraun

Příspěvekod CodouDAKING » 21 lis 2021, 14:56 VIP

Zdar, chtěl bych si postěžovat na toto naduté HLSA které tu máte :)
patrikus-ban-za-spray-t249691.html
Dobře, uznal jsem svou chybu, ban byl na místě a on v důsledku "Předchozích banů před resetem" (Chci vidět počet banů na mé straně) se ten orangutan takto chová..
Nehledě na to, že na Pmko odepsat neumí (Ve kterém po něm chci, ať mi ukáže moje bany, když tím tak rád argumentuje)
Toto HLSA mě už začíná opravdu s prominutím srát, protože ať nahlásím cokoliv co se mi nelíbí, tak i kdyby byla "Stížnost oprávěná" tak tento a znovu opakuji orangutan by mi ten ban tak i tak prodloužil.

Btw. jestli si myslíš Braune že tohle je cesta, tak opravdu není, a můžeš si jít podat ruku třeba s Babišem/Matovičem, bo jsi očividně stejně vymletý jako oni ;)

Dostal jsem ban k CT za bugování, s tím že logo bylo stále stejné, logo nijak neřešil to řeší najednou až teď.
viz. patrikus-ban-za-spray-t249691.html

A on napíše pak žvanec jako "Dostal jsi zákaz k CT, pokračuješ v dělání blbosti u T." a prodlouží ban, když už to měl udělat tehdy? Jako sorry ale jeho kroky mi fakt hlava nebere, asi jako nesmyslné opatření proti šíření covidu.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyriešené] Diskriminace / VonBraun

od Rumcajz » 21 lis 2021, 14:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Diskriminace / VonBraun

Příspěvekod CodouDAKING » 21 lis 2021, 14:59 VIP

Dokládám že jsem mu psal Pm, ale k tomu není schopný se vyjádřit.

https://ctrlv.cz/1SVI
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Vonbrauncz » 21 lis 2021, 15:08

Hezká pohádka, na PM jsem ti neodpověděl, páč jsem ji ještě nečetl, pokud se chceš podívat na tvé předchozí bany, tak se koukni na tvé starší UB žádosti :D
Přílohy
20211121_150958.jpg
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CodouDAKING » 21 lis 2021, 15:30 VIP

Tak jsem se podíval pane hlavatý, a za celou dobu jsem na JB serveru nabral necelých 10 banů. (Počítám i tyto, ale ne ty, které se snažíš dělat z tvého komplexu)
Takže, jsou tu hráči co měli 50+ banů a neřešil jsi to nijak víc, já mám na JB necelech10 banů a chováš se jak kdybych byl nějakej recidivista, zkus se při příštím rozhodování lépe zamyslet ;)

Poprosil bych k tomuto vyjádření někoho vyžšího např. Extremera děkuji.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: [V řešení...] Diskriminace / VonBraun

Příspěvekod eXtr3mer » 22 lis 2021, 01:04

CodouDAKING píše:To máš asi pravdu Ody, zkouším kde jsou hranice a pak se je snažím prorazit.
Bohůžel hlavou, přímím čelním útokem, a ve finále je z toho nic..

Ale prostě chci být originální, a teď jsem tedy pochopil že tam mohu mít ženu co má na ksichtu sperma, ale musí být oblečená..

Tvoj príspevok z predošlej témy nám prezradil hneď niekoľko faktov. Tým prvým faktom je, že si úmyselne provokoval adminov a pokúšal ich hranice trpezlivosti. Druhý faktom je, že s tým neplánuješ prestať. Netreba sa teda diviť, že tvoj ban bol predĺžený.

Pozerám, že si dostal ban k CT za bugovanie, čo nedáva úplne zmysel. Takéto bugovanie hry sa musí riešiť banom do hry...
Aby to však bolo fér, tak som ti z trestu odčítal dĺžku banu, ktorý riešiš v tejto sťažnosti :)

http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=1033
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=1022

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy