I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Vonbrauncz/Předpojatost

Příspěvekod Wolfeschlegelst » 23 lis 2021, 15:50

Zdravím tu podávam další stížnost k topicu https://www.gamesites.cz/forum/jb1-marianek-t249745.htmlKde je jasná předpojatost HLSA. Bez ověření prošetření zamítnul žádost tu jsem posunul samozřejmě výš.

V této stížnosti se budeme věnovat tvému uzavření stížnosti do 3 minut od příspěvku hráče "Poland". HLSA nepředložil žádny důkaz i když ta stížnost nebyla na něj směrovaná pořád je jeho práci to řádne prošetřit a hlavně nestranně. Přijde mi to jako předem dohodnutý uzavření předpokládam že kdybychom se podívali na tvůj chat s Polandem buď na gs nebo steamu,discordu atd.. Najdeme tam zejména tuhle tému. Možná i jiné proto se tady dá diskutovat o všech tvých verdiktech a nestranného šetření.

Samozřejmě už o tvoje šetření nestojím to by byl jasnej výsledek viz. marianek. Proto se toho doufám ujme někdo nestranný a ješte vyššího ranku a prošetří i postup tady Vonbrauna.
Jojo reference
Wolfeschlegelst
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Vonbrauncz/Předpojatost

od Rumcajz » 23 lis 2021, 15:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vonbrauncz/Předpojatost

Příspěvekod Vonbrauncz » 23 lis 2021, 16:20

Prozradím ti takové tajemství, tvoje hlstats je dosupné veřejně a na ty tvoje moudra jsem se koukal již dříve. 8-)

Tvůj hlstast zahrnuje nadávky, psaní nesmyslů a provokaci. ;)
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Wolfeschlegelst » 23 lis 2021, 16:59

Já ti taky prozradím tajemství to co jsem vybral v první stížnosti nebylo ze "server" logu. 8-)

Ano můj chat log obsahuje nadávky a "některé" perličky můžem nazvat provokací nebo nesmyslem. Samozřejmě si za ně i zasloužím ban. Jenže to by se pak muselo vybanovat minimálne 80% procent hráču. Ale pokuď ti to udělá radost já jsem proto aby jsem dostal ten ban protože mé chováni v předchozích dnech nebylo adekvátni.

Ale teď tady neřešíme mé chováni ale to tvoje! :ugeek: Samozřejmě můžeš argumentovat že na základě toho mého chatu a chováni atd.. Ale to ti nedáva důvod hned po odpovědi admina zamítnout žádost tu je jasná předpojatost. Jako by ti někdo napsal že to můžeš zavřít... z jakéhokoliv uhlu se nato podívam je tam jasná předpojatost a tu jsi ukázal i tím tvým nynějším vyjádřením. 8-)
Jojo reference
Wolfeschlegelst
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 23 lis 2021, 23:42

Ahoj, asi úplne nerozumiem na čo konkrétne sa sťažuješ... HLSA uzavrelo predchádzajúcu sťažnosť s tým, že si si ban zaslúžil. Vo svojom poslednom príspevku píšeš, že tvoje správanie nebolo adekvátne. V čom je teda problém? :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Wolfeschlegelst » 24 lis 2021, 12:27

eXtr3mer píše:Ahoj, asi úplne nerozumiem na čo konkrétne sa sťažuješ... HLSA uzavrelo predchádzajúcu sťažnosť s tým, že si si ban zaslúžil. Vo svojom poslednom príspevku píšeš, že tvoje správanie nebolo adekvátne. V čom je teda problém? :)

Tak nevím jestli neumíš číst nebo kde je problém ano za můj chat log si zasloužím ban ale to se teď neřeší tam nastala úplně jiná situace ale nejdřív si přečti prvni stížnost a zjistíš že admin lhal tam vidím první problém. Další problém vidím že tady HLSA zamítlo příspěvek hned po vyjádřeni admina. Ani si to neověřil prostě nic a hned to zamítl takže tam se dá 100% pochybovat o věrohodnosti HLSA a admina. A ty se ptáš kde je problém? :lol: Kdyby se jednalo o ban tak bych to dal do sekce žádost o UB a ne Stížnosti na Adminy?

Souhrn: stížnost je směrovaná na Vonbrauna a Mariho.
Jojo reference
Wolfeschlegelst
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 25 lis 2021, 01:29

Postup admina a samotný ban boli vyriešené v predošlej sťažnosti...

Šlo o krátky ban na 10min., takže aj dôkazy k nemu boli stručné a jednoduché. Navyše ak admin informoval HLSA, že tam dodal dôkazy, o ktoré bol požiadaný, tak sa netreba diviť rýchlej reakcii zo strany HLSA. Určite za tým netreba vidieť zaujatosť :)
Dodaním dôkazov k banu boli splnené všetky podmienky pre uzavretie sťažnosti...

Sťažnosť zamietnutá
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené] Vonbrauncz/Předpojatost

Příspěvekod Wolfeschlegelst » 25 lis 2021, 12:06

Ne vůbec není zatím vidět zaujatost admin si vymýšli nereálni scenáře a tady hlsa mu to potvrdí. Však žádne důkazi krom chatlogu nedal ten spam log z pošty jsem doteď nevidel. Takže co vůbec hlsa šetřil? Nic. Jen přikívnul na něco co si ani neověřil a nebyla to pravda krom těch upozornení.

Platí to co jsem napsal v prvním příspěvku. https://www.youtube.com/watch?v=vAvcxeXtBz0&ab_channel=Karma
Jojo reference
Wolfeschlegelst
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 25 lis 2021, 12:43

Wolfeschlegelst píše:Však žádne důkazi krom chatlogu nedal ten spam log z pošty jsem doteď nevidel. Takže co vůbec hlsa šetřil? Nic. Jen přikívnul na něco co si ani neověřil a nebyla to pravda krom těch upozornení.

Ak žiadaš hodinové demo k banu na 10min. tak ťa sklamem... HLSA nemalo dôvod spochybňovať vyjadrenie admina, ktorý jasne napísal ako postupoval. Naopak v sťažnosti chýbajú dôkazy, ktoré by jeho tvrdenia vyvrátili.

Do oboch sťažností som ti napísal všetko dôležité, ostáva na tebe či to chceš rešpektovať alebo nie :) Verdikt sa menení...
Pokladám to za vyriešené
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Wolfeschlegelst » 25 lis 2021, 14:01

Ne,postačí i 40 minutové demo.
Naopak v sťažnosti chýbajú dôkazy, ktoré by jeho tvrdenia vyvrátili.
Ani ne HLTV a Event history. Nebudu to rešpektovat.
Verdikt sa menení...
Pokladám to za vyriešené
Jo mění se seber jim práva.
Jojo reference
Wolfeschlegelst
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy