• Stránka 1 z 1
[Z]HammerTime / Public
1. väčšiu časť mapy piranesi som mu písal, aby kickol hráča lebo bol už dlhšie afk, takisto som mu písal, aby pozrel jedého hráča, pretože viacerí písali, že má ten hráč wh, no a ešte ho tam hráči volali hrať, pretože bol over, alebo aby vyrovnal tímy, tak on vôbec neodpovedal ani sa nepripojil do hry, len bol celú mapu pri specte a pravdepodobne ani nebol prítomný na serveri, akurát tak zaberal slot....na deme je aj viidieť, ako píšem dalšiemu adminovi, aby mu napísal, no on neodpovedal ani jemu, takže to akurát ukazuje, že naozaj nebol prítomný na serveri a len zaberal slot...
2. DEMO: https://www.uschovna.cz/zasilka/SK9M4P6FPTH3268N-KLV/
30:53 - prvá správa bez odpovede, 32:31 - ďalšia správa bez odpovede, 34:19 - ďalšia, 34:08 - ďalšia, 35:46 - písal som mu o toho hráča, 38:42 - ďalšia správa bez odozvy, 39:21 - píšem, druhému adminovi, aby mu napísal, 40:02 - odpísal, že ani jemu neodpisuje, 41:05 - posledná správa a opäť bez odozvy......kľudne si pozrite demo od začiatku až dokonca a uvidíte, že len bol pri specte, zaberal miesto a nerobil nič...
2. DEMO: https://www.uschovna.cz/zasilka/SK9M4P6FPTH3268N-KLV/
30:53 - prvá správa bez odpovede, 32:31 - ďalšia správa bez odpovede, 34:19 - ďalšia, 34:08 - ďalšia, 35:46 - písal som mu o toho hráča, 38:42 - ďalšia správa bez odozvy, 39:21 - píšem, druhému adminovi, aby mu napísal, 40:02 - odpísal, že ani jemu neodpisuje, 41:05 - posledná správa a opäť bez odozvy......kľudne si pozrite demo od začiatku až dokonca a uvidíte, že len bol pri specte, zaberal miesto a nerobil nič...
„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
[Z]HammerTime / Public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HammerTime / Public
Čáu, podle chatu na HLstats, byli minimálně další dva admini. Pokud už si vynaložil tolik úsilí, abys napsal dalšímu adminovi, aby napsal mě ( jak složité ), mohl jsi vyřešit ten problém právě s ním. Já jsem si potřeboval něco na rychlo vyřídit ale protáhlo se to tak, že jsem zapomněl na celou hru. Tahle ta stížnost ukazuje prostě jen to, jak moc bys mi rád udělal zle a to za každou cenu. Dej se do kupy a zamysli se, máš na kontě další ban v krátkým časovým sledu a tady budeš prskat že já dělám něco špatně. Příjemný zbytek večera
-
HammerTime - CS 1.6 Admin
Re: HammerTime / Public
V danou dobu nebyl Hammer, jako admin sám na serveru. Osobně v tom vidím nějakou zášť nebo nevím, jak jinak to popsat. Taky se mi stáva, že jdu na chvíli do spectu, abych vyřešil věci třeba na Steamu a protáhne se to někdy.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]HammerTime / Public
Litvinenkovi som pisal on toho hráča zabíjal ale veď KEf tam si ty a zaberaš slot KEd sa len hodis do spectu to je zneužívanie práv admina…byt na serveri a pritom tam ani nebyť…Ok boli tam dvaja další admini z toho jeden hráčov zabíjal a druhý keď som mu napisal tak mi odpísal že “a čo ja s tým” a to že tam boli neznamená, ze ty môžeš sa hodiť do spectu a sediet tam od začiatku mapy až dokonca….a len by som podotkol “další NEOPRÁVNENÝ ban…
Vy idete písať niečo o zášti..hah nerobte si srandu
však to Banovanie a zaujatosť voči mne je už trápna… doslova ban za nič len za domienky…po stretnutí s vedením sa o všetkom dozviete viac…pekný zvyšok dňa

„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
Re: [Z]HammerTime / Public
Hodit se do spectu je zneužívání práv? Tak to jsi pěkně mimo. Co se týče banu, tak ten si řeš jinde 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1