• Stránka 1 z 1
[V] Stížnost na Admina Kikipavco
Dobrý den
Tento admin s nickem "Kikipavco" mi dal ban za "Zneužívání animací" na mapě "jb_lego_prison_1" když jsem stál na vrchu nad celami a dělal jsem animaci. Skrz tuto animaci se mi bugnul model tak že byla zaražena hlava do něj. Ale Kikipavco mi dal ban za zneužívání animaci i když jsem je nijak nezneužíval. Nelíbí se mi přístup tohoto admina. Chtěl bych vidět důkaz jak jsem to zneužíval. Děkuji za pochopení a doufám že se to bude řešit.
Nekoukej Prosím
Tento admin s nickem "Kikipavco" mi dal ban za "Zneužívání animací" na mapě "jb_lego_prison_1" když jsem stál na vrchu nad celami a dělal jsem animaci. Skrz tuto animaci se mi bugnul model tak že byla zaražena hlava do něj. Ale Kikipavco mi dal ban za zneužívání animaci i když jsem je nijak nezneužíval. Nelíbí se mi přístup tohoto admina. Chtěl bych vidět důkaz jak jsem to zneužíval. Děkuji za pochopení a doufám že se to bude řešit.
Nekoukej Prosím
-
Nekoukejprosim - Kolemjdoucí
[V] Stížnost na Admina Kikipavco
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Admina Kikipavco
Ahoj, ban už nemáš ale dostal si ho oprávnene.
Ban padol pretože simon hľadal posledného rebelujúceho (teba) a ty si robil animácie v cele, tým pádom ta je vidno na mape na inom mieste ako si reálne.
Dostal si do voicu upozornenie odo mňa aby si prestal zneužívať animáciu, počkal som chvíľku, neprestal si a padol ban.
Nabudúce skús podľa vzoru ďakujem.
Ban padol pretože simon hľadal posledného rebelujúceho (teba) a ty si robil animácie v cele, tým pádom ta je vidno na mape na inom mieste ako si reálne.
Dostal si do voicu upozornenie odo mňa aby si prestal zneužívať animáciu, počkal som chvíľku, neprestal si a padol ban.
Nabudúce skús podľa vzoru ďakujem.
kikipavco 3.4.2021 / 02:10 --> idem stavať mapy na jailbreak
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
-
Kikipavco - Mistr
Re: Stížnost na Admina Kikipavco
Zdravím, především by bylo dobré dodržovat nějaké zásady, a to přímo postup.
Bohužel, ale právě já bych potřeboval vidět důkaz o pochybení Admina.. Bez toho se nikam nepohneme.
Počkáme tedy na tvůj důkaz.
Chtěl bych vidět důkaz jak jsem to zneužíval.
Bohužel, ale právě já bych potřeboval vidět důkaz o pochybení Admina.. Bez toho se nikam nepohneme.
Počkáme tedy na tvůj důkaz.
-
KiziaR - Profesionál
Re: [Čeká se] Stížnost na Admina Kikipavco
Dobrý den.
Omlouvám se, nevěděl jsem že animaci se buguje pohled mapy takže důkaz není ani potřeba protože jsem dělal animaci.
Ale také bych poprosil Admina kikipavco aby mi upozornění dal příště přes voice protože sem ho třeba ale vůbec neslyšel.
a ještě otázka k tomu proč tam jsou vůbec ty animace když jsou pořád tak zabugované?
Omlouvám se a děkuji za ponaučení.
Nekoukej
Omlouvám se, nevěděl jsem že animaci se buguje pohled mapy takže důkaz není ani potřeba protože jsem dělal animaci.
Ale také bych poprosil Admina kikipavco aby mi upozornění dal příště přes voice protože sem ho třeba ale vůbec neslyšel.
a ještě otázka k tomu proč tam jsou vůbec ty animace když jsou pořád tak zabugované?
Omlouvám se a děkuji za ponaučení.
Nekoukej
-
Nekoukejprosim - Kolemjdoucí
Re: [Čeká se] Stížnost na Admina Kikipavco
Animace takhle bohužel fungují. Pokud se hledá nějaký hráč, tak je dobré, aby se ty animace nepoužívali, protože se nedá najít.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
KiziaR - Profesionál
• Stránka 1 z 1