• Stránka 1 z 1
[V]BACK TO GAME/Public server 1
Dobry den ve spolek,
Vcera vecer se vratim z piva, rikam si, ze dam na hodku CS. Kolem 22:05 se pripojim na Public Server - aktualne hrana mapa Dust2. Nez se vubec rozmyslim jestli budu hrat za T/CT, tak mi pristane ban na 30min (screen nize) Duvod: Vlastni (Provokace v nicku). To jakoze kvuli nicku? Vazne? Jestli s tim ma admin problem nebo snad nejaky komplex, tak to mi je ho uprimne lito ale v ramci nejakeho profesionalismu bych doporucil prvne upozornit, nez hned strilet ostryma. Nick si klidne zmenim jestli je to pro tebe takovy problem (doposud to nikomu nevadilo). Po znamosti jsem vypatral, ze se jedna o admina mladsi generace (necekane), kazdopadne se mi nelibi, ze si leci svou frustraci tady, podle toho jakou zrovna dostal znamku ve skole. Po banu jsem se zkousel par minut pripojit do hry a neslo to, tak jsem skocil na jiny server. Diky za vysvetleni a preji hezky zbytek den.
Admin:
Derakh
Nick v hre:[/color] [*Last Hope>]===Derakh===
Nick na fóre: Derakh12
Profil na fóre: derakh12-u55084
Steam nick: Derakh
Steam ID: STEAM_0:1:574374856
Navrhovane reseni:
1) Vysvetleni
2) Prehodnotit jestli ma danna osoba prava opravnene
3) Nevim jak to ma dnesni mladsi generace ale omluva by urcite byla na miste. Kdyz do nekoho drcnes na urade nebo v obchode tak se snad taky omluvis ne? Ikdyby to bylo omylem ...
Link na screeny:
https://ulozto.cz/tam/55dab3ee-26f5-4a0 ... dd75bd9e11
Predem se omlouvam za gramatiku, nejsem cech ani slovak.
Vcera vecer se vratim z piva, rikam si, ze dam na hodku CS. Kolem 22:05 se pripojim na Public Server - aktualne hrana mapa Dust2. Nez se vubec rozmyslim jestli budu hrat za T/CT, tak mi pristane ban na 30min (screen nize) Duvod: Vlastni (Provokace v nicku). To jakoze kvuli nicku? Vazne? Jestli s tim ma admin problem nebo snad nejaky komplex, tak to mi je ho uprimne lito ale v ramci nejakeho profesionalismu bych doporucil prvne upozornit, nez hned strilet ostryma. Nick si klidne zmenim jestli je to pro tebe takovy problem (doposud to nikomu nevadilo). Po znamosti jsem vypatral, ze se jedna o admina mladsi generace (necekane), kazdopadne se mi nelibi, ze si leci svou frustraci tady, podle toho jakou zrovna dostal znamku ve skole. Po banu jsem se zkousel par minut pripojit do hry a neslo to, tak jsem skocil na jiny server. Diky za vysvetleni a preji hezky zbytek den.
Admin:
Derakh
Nick v hre:[/color] [*Last Hope>]===Derakh===
Nick na fóre: Derakh12
Profil na fóre: derakh12-u55084
Steam nick: Derakh
Steam ID: STEAM_0:1:574374856
Navrhovane reseni:
1) Vysvetleni
2) Prehodnotit jestli ma danna osoba prava opravnene
3) Nevim jak to ma dnesni mladsi generace ale omluva by urcite byla na miste. Kdyz do nekoho drcnes na urade nebo v obchode tak se snad taky omluvis ne? Ikdyby to bylo omylem ...
Link na screeny:
https://ulozto.cz/tam/55dab3ee-26f5-4a0 ... dd75bd9e11
Predem se omlouvam za gramatiku, nejsem cech ani slovak.
- Mam23cmNoA
- Kolemjdoucí
[V]BACK TO GAME/Public server 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BACK TO GAME/Public server 1
Zdravím. Ban jsi dostal omylem, za což se omlouvám.
Omluvil sem se ti i přes PM, když si byl ve spectu. Do pár minut sem ti zařídil UB
Absolutně o žádnou frustraci z mé strany se nejedná. Pouze sem se překlikl. Nikdo není neomylný
Omluvil sem se ti i přes PM, když si byl ve spectu. Do pár minut sem ti zařídil UB

Absolutně o žádnou frustraci z mé strany se nejedná. Pouze sem se překlikl. Nikdo není neomylný

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Re: BACK TO GAME/Public server 1
Tohle se může stát každému, admin se omluvil a unban zařídil 
Vyřešeno.

Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V]BACK TO GAME/Public server 1
Super, to mi bohatě stačí
Díky
)

- Mam23cmNoA
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1