I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Stížnost na admina Black

Příspěvekod maax » 01 pro 2021, 10:21

Odkaz na admina : https://steamcommunity.com/id/gray0102

Popis situace : Můj teammate se rozhodl normálně že radši půjde save, protože to bylo 2v4, admin mu dal slay za to, že bomba byla na B a on byl na A, poté jsem to s ním začal řešit a že mu nemůže dávat slay za save zbraně v takové situaci, poté mně i mému teammatovi začal nadávat že jsme hlupáci, hnedka na to jsem dostal kick a poté co jsem se znova připojil mi napsal "si tu maly pan na to aby si ma tu poucoval", sice nevím v jakém smyslu to bylo myšleno, ale za mě se nade mnou jednoduše nadvyšoval. Poté co jsem dostal kick a znova se připojil tak jsem hnedka na to dostal mute. Další kolo byla situace 1v4 a enemy se jednoduše rozhodl jít save, Black mu dal bezdůvodně slay a poté co můj teammate napsal do chatu "admin abuse" tak dostal kick.

Samozřejmě přijímám že jsem mohl krotit mojí vulgaritu, ale tohle mi opravdu příjde jako zneužívání práv. :)

Odkaz záznamu : http://mysharegadget.com/467668078
maax
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Stížnost na admina Black

od Rumcajz » 01 pro 2021, 10:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina Black

Příspěvekod DeepGS » 01 pro 2021, 11:15 VIP

Čus,

ten mute jsem ti dal já, jelikož Black byl v druhém teamu tak nemohl slyšet tvé vulgarity ve voicu, jelikož jsi dostal kick (od Blacka) a jak už jsem řekl, začal nadávat znovu a nebylo to málo, dal jsem ti 10 min pauzičku.

k tomu banu ode mě vše. ;)
vsichni jste nuly
DeepGS
Zkušený
Zkušený

Re: Stížnost na admina Black

Příspěvekod polskasila » 04 pro 2021, 15:46 VIP

Ahoj,
admin se nechal zrušit, takže to moc řešit nebudu.

Pro příště si ale i uvědom, že na serveru je x desítek lidí, co čekají na hru, a zrovna 1/2 vs 4 situace není nějak nezvládnutelná (na demo jsem tedy nekoukal, ale obecně takové situace bývají rozhodně hratelné). Nejsme tu na ESL turnaji, aby bylo potřeba každé kolo chodit savovat, jen pro představu například v 1.6 sekci save nepřipadal v úvahu nikdy a vždy se řádně trestal.

Každopádně vyřešeno.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy