• Stránka 1 z 1
vianocny update
zdravim, od vianocneho updatu (vianocne vyzdoby atd) padaju serveri, nakup hasaku obcas bugne pohlad a pohyb pomocou w a s d funguje opacne (v pripade nakupu hasaku), obcas aj hasak zmizne. Funguje to tak na vsetkych serveroch a na vsetkych mapach, server padne iba obcas, netusim cim to je, ale je to odkedy sa pridali vianocne vyzdoby.
-
AwpOnly - Spamer
vianocny update
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: vianocny update
1. jb_sg_dojo - po dokonceni surfu vysokou rychlostou vas to zabije, nic take sa nikdy nestalo, pravdepodobne je to novym updatom
2. Guny viackrat zmiznu za mapu, bud ctckam alebo Tckam (nozik).
3. vyber zbrane za ct v shope obcas nefunguje a po vybrati guna zmizne, alebo vam to prida gunu aku ste vobec nevybrali
Vsetko toto by nemalo fungovat kvoli novemu vianocnemu updatu kde boli pridane vianocne doplnky a vyzdoby, pretoze to rovnako nefungovalo aj minuly rok.
2. Guny viackrat zmiznu za mapu, bud ctckam alebo Tckam (nozik).
3. vyber zbrane za ct v shope obcas nefunguje a po vybrati guna zmizne, alebo vam to prida gunu aku ste vobec nevybrali
Vsetko toto by nemalo fungovat kvoli novemu vianocnemu updatu kde boli pridane vianocne doplnky a vyzdoby, pretoze to rovnako nefungovalo aj minuly rok.
-
AwpOnly - Spamer
1) Vůdce se občas rozhodne, že mi nedá boost
2) S hasákem souhlasím, dělá to nepořádek
3) občas po mapě lítají čepice
2) S hasákem souhlasím, dělá to nepořádek
3) občas po mapě lítají čepice

Můj Steam Profil
- Hodnota: 573€ (105€ se slevami)
- Vlastněno her: 74
- Hráno her: 49 (66%)
- Odehrané hodiny ke dni 6. dubna: 2,391.4h
-
kurfy - Zkušený
2+3) Áno, aj mne miznú zbrane, či už pri výbere zo smenu alebo pri kúpe z VIP shopu. Nožík mi ešte nezmizol.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
kurfy píše:3) občas po mapě lítají čepice
myslím, že tady je problém v tom, že hráči udělají animaci a ta čepice jim pak zmizne.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-
Decoyyy - CS:GO Admin
Já třeba když stavím atrakci ze simon menu, tak blok na který skočím tak mi vždy zmizne,....
Když jsem Tčko a hodím granát tak ten granát zmizne za letu + když si občas koupím adrenalin tak se mi aplikuje aniž bych se to rozhodl udělat sám....
Když jsem Tčko a hodím granát tak ten granát zmizne za letu + když si občas koupím adrenalin tak se mi aplikuje aniž bych se to rozhodl udělat sám....
-
Ludva3D - CS:GO Admin
Při nahlašování bugů prosím vždycky zkuste být co nejkonkrétnější co se týče času, serveru, mapy, a okolností, kdy se daný bug objeví. Jedině tak můžeme přijít na to, co jej způsobuje a opravit to.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1