• Stránka 1 z 1
[Z] ❖ Lukiz ❖ / Mirage only #2
Nick na serveru: ❖ Lukiz ❖
SID: STEAM_1:0:139694867
Sekce, na které chci práva: Mirage only #2
Věk: 15 let
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=185069
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Jsem Lukáš, jemi 15 let a rad hraju CSGO a mám rád čaj a pořádný chálec mazec.
Proč právě já: Jsem kliďas a dokážu udržet chladnou hlavu. Rád pomáhám lidem, aby měli na serveru klid a chill bez žádných cheaterů či další lidí co dělají problémy.
Zkušenosti s CS:GO: Na Counter striku mám nahrano s vedlejším účtem cca 600h
Případné poznámky: Ještě jsem nikdy nebyl admin na GS nebo na jiném CSGO serveru (já jsem skoro jinde než tady ani nehrál xD) a jak se říká všechno je jednou poprvé.
SID: STEAM_1:0:139694867
Sekce, na které chci práva: Mirage only #2
Věk: 15 let
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=185069
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Jsem Lukáš, jemi 15 let a rad hraju CSGO a mám rád čaj a pořádný chálec mazec.
Proč právě já: Jsem kliďas a dokážu udržet chladnou hlavu. Rád pomáhám lidem, aby měli na serveru klid a chill bez žádných cheaterů či další lidí co dělají problémy.
Zkušenosti s CS:GO: Na Counter striku mám nahrano s vedlejším účtem cca 600h
Případné poznámky: Ještě jsem nikdy nebyl admin na GS nebo na jiném CSGO serveru (já jsem skoro jinde než tady ani nehrál xD) a jak se říká všechno je jednou poprvé.
-
Lukiz - Kolemjdoucí
[Z] ❖ Lukiz ❖ / Mirage only #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ❖ Lukiz ❖ / Mirage only #2
Cau
Jelikoz nesplnujes vek a dalsi podminky tak tuhle zadost zamitam
S tim vekem to neni takovy problem daji se delat vyjimky ale to ze tvuj prvni prispevek je hned zadost o admina se uz prehlidnout neda.
Nahlasuj lidi do PP a bud aktivni. Za mesic to muzes zkusit znovu jakmile uvidime od tebe snahu tak se pak muzeme dohodnout
Zamitnuto.
Jelikoz nesplnujes vek a dalsi podminky tak tuhle zadost zamitam
S tim vekem to neni takovy problem daji se delat vyjimky ale to ze tvuj prvni prispevek je hned zadost o admina se uz prehlidnout neda.
Nahlasuj lidi do PP a bud aktivni. Za mesic to muzes zkusit znovu jakmile uvidime od tebe snahu tak se pak muzeme dohodnout
Zamitnuto.
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS2 Server Admin
• Stránka 1 z 1