• Stránka 1 z 1
[V] JB#1 - Mari
Název topicu : Mari / JB1
1. Popis situacie: Bol som CT a admin Mari bol T...bol na rulete kde som sa len pred neho postavil a jeho to hneď z prvej strely zabilo...neskor ten posledný hráč mal PP a Mari ma po PP prehodil k T...pýtal som sa dôvod a povedal že približenie k T a kazenie atrakcie, 1. neviem ako som kazil atrakciu keďže som nemohol za to že ho to zabilo, 2. ani ma vobec neupozornil ani mi nedal grab že sa nemam k nim približovať...vravel mi že ma 3x upozornil no ja som si stiahol HLTV a v deme ma nikde neupozornil ani mi nedal grab tým padom ma ešte aj klamal že ma 3x upozornil. Ak má zlú náladu, nech si ju nevybíja na hráčoch ktorí sa snažia normalne hrať
Mohol ma na moju chybu aspoň raz upozorniť a nie hovoriť že to je moja chyba že nesledujem chat 
2. Dôkaz - https://www.uschovna.cz/zasilka/SVY7B3G7759ECCGZ-G3N/
1. Popis situacie: Bol som CT a admin Mari bol T...bol na rulete kde som sa len pred neho postavil a jeho to hneď z prvej strely zabilo...neskor ten posledný hráč mal PP a Mari ma po PP prehodil k T...pýtal som sa dôvod a povedal že približenie k T a kazenie atrakcie, 1. neviem ako som kazil atrakciu keďže som nemohol za to že ho to zabilo, 2. ani ma vobec neupozornil ani mi nedal grab že sa nemam k nim približovať...vravel mi že ma 3x upozornil no ja som si stiahol HLTV a v deme ma nikde neupozornil ani mi nedal grab tým padom ma ešte aj klamal že ma 3x upozornil. Ak má zlú náladu, nech si ju nevybíja na hráčoch ktorí sa snažia normalne hrať

2. Dôkaz - https://www.uschovna.cz/zasilka/SVY7B3G7759ECCGZ-G3N/
-
spasitelko - Amatér
[V] JB#1 - Mari
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB#1 - Mari
Mluvil jsi do simona, blokoval atrakci a spolecne s prizdou se snazil vyblokovat CT a dat mu tak TK.
Na to jsem vám napsal:
Pak jste nedavali pozor pri atrakci, nastesti jeden vas kolega si vsiml aspon jednoho hrace:
Pak jsi se priblizoval ke mne na rulete, ja te zacal grabovat, coz je i v logu. Tak jsem ti napsal, ze po duelu pujdes k T.
2x jsem vas upozornoval na nekolik veci, ty jsi si nedal rict a pokracoval jsi v kazeni hry. Tak jsi dostal prehoz.
Nevím, ale nebudu tě upozornovat na kazdou vec zvlast. Jednou snad stačí ne?
Na to jsem vám napsal:
- Kód: Vybrat vše
2021-12-10 12:07:56 volali me tu lidi, ze to neni uplne legrace, tak nedelejte hovadiny. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2021-12-10 12:07:29 strasna legrace no. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
Pak jste nedavali pozor pri atrakci, nastesti jeden vas kolega si vsiml aspon jednoho hrace:
2021-12-10 12:08:25 uz ti tu 3 podvadeli ale ok. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
Pak jsi se priblizoval ke mne na rulete, ja te zacal grabovat, coz je i v logu. Tak jsem ti napsal, ze po duelu pujdes k T.
2x jsem vas upozornoval na nekolik veci, ty jsi si nedal rict a pokracoval jsi v kazeni hry. Tak jsi dostal prehoz.
2021-12-10 12:12:02 2x. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2021-12-10 12:12:01 uz jsem te upozornoval. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2021-12-10 12:11:36 j je. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2021-12-10 12:09:45 priblizovani k veznum, kazeni atrakce. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2021-12-10 12:14:51 (VIP) Mari: tak nedelejte hovadiny. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
Nevím, ale nebudu tě upozornovat na kazdou vec zvlast. Jednou snad stačí ne?

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: JB#1 - Mari
Mluvil jsi do simona, blokoval atrakci a spolecne s prizdou se snazil vyblokovat CT a dat mu tak TK.
Tady se mýlím. Jednalo se o T a o pokazení PP, nikoliv o CT.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [V řešení...] JB#1 - Mari
Ahoj. Přibližuješ se k vězňům, chodíš přes bloky, nedáváš pozor na atrakce. U laseroch, kde asi 2 podváděli, tak jsi blokoval simona a vůbec jsi nedával pozor na chod atrakce. U té rulety si stoupneš těsně před Mariho. Přehoz už v této chvíli byl na místě.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1