• Stránka 1 z 1
[Z] Surf Combat Admin
Nick na serveru: .šmakuláda
SID: STEAM_1:0:463113015
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 17
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... er=176817#
Bany, které jsem dostal: Žádný
Něco o mně: Jmenuji se Samuel přezdívka Sam. Je mi 17 let. Ve svém volném čase se věnuji pochopitelně hrám především cs:go. K vzhledem odehraných hodin a tolik přetrpěných nervů nejsem toxic.
Proč právě já: Na serveru hraji každý den a za poslední týden jsem tam potkal 2-3 cheatery kteří byli asi po 15 minutách automaticky perma zabanový anti-cheatem tím chci říct ,že když je moje dostupnost na serveru celkem vysoká tak bych mohl být užitečný. Popřípadě kdybych nebyl na serveru tak bych se tam bezproblému hned mohl dostavit a daného hráče zkontrolovat.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno dohromady se všema účtama + - 6 000h. CS:GO hraji od roku 2016.
SID: STEAM_1:0:463113015
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 17
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... er=176817#
Bany, které jsem dostal: Žádný
Něco o mně: Jmenuji se Samuel přezdívka Sam. Je mi 17 let. Ve svém volném čase se věnuji pochopitelně hrám především cs:go. K vzhledem odehraných hodin a tolik přetrpěných nervů nejsem toxic.
Proč právě já: Na serveru hraji každý den a za poslední týden jsem tam potkal 2-3 cheatery kteří byli asi po 15 minutách automaticky perma zabanový anti-cheatem tím chci říct ,že když je moje dostupnost na serveru celkem vysoká tak bych mohl být užitečný. Popřípadě kdybych nebyl na serveru tak bych se tam bezproblému hned mohl dostavit a daného hráče zkontrolovat.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno dohromady se všema účtama + - 6 000h. CS:GO hraji od roku 2016.

- smakulada
- Kolemjdoucí
[Z] Surf Combat Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Surf Combat Admin
Cau
Nesplnujes podminky pro prijety ktery sis nejspis ani neprecetl jako kazdy druhy.
Take tvuj chat neni vporadku jako napr. toto coz je vylozene na ban
Pokud u tebe uvidim snahu, zlepsis sve chovani a budes aktivni tak to po 2 mesicich muzes zkusit znovu
Zamitnuto.
Nesplnujes podminky pro prijety ktery sis nejspis ani neprecetl jako kazdy druhy.
Take tvuj chat neni vporadku jako napr. toto coz je vylozene na ban
smakulada píše:vzhledem odehraných hodin a tolik přetrpěných nervů nejsem toxic.
Pokud u tebe uvidim snahu, zlepsis sve chovani a budes aktivni tak to po 2 mesicich muzes zkusit znovu
Zamitnuto.
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1