• Stránka 1 z 1
[V]Dust 2 only /1 Strbozub blocker
Predpokladam ze nemusim nikomu predstavovat Strbozuba,ktery podle vsech znamek trpi velice silnou formou autizmu.
Neustale a opakovane blockuje spoluhrace coz je vlastne jeho jediny cil ve hre-skodit.Pokud je mi znamo tak v minulosti byl minimalne jednou zabanovany za sve cinnosti ,bohuzel jeho onemocneni zpusobuje ze je nepoucitelny.
Jedine reseni ktere pripada v uvahu je ban permanentni a pokud mozno na IP adressu i kdyz se to da obejit pomoci VPN eventuelne.
Neustale a opakovane blockuje spoluhrace coz je vlastne jeho jediny cil ve hre-skodit.Pokud je mi znamo tak v minulosti byl minimalne jednou zabanovany za sve cinnosti ,bohuzel jeho onemocneni zpusobuje ze je nepoucitelny.
Jedine reseni ktere pripada v uvahu je ban permanentni a pokud mozno na IP adressu i kdyz se to da obejit pomoci VPN eventuelne.
- Keel
- Kolemjdoucí
[V]Dust 2 only /1 Strbozub blocker
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust 2 only /1 Strbozub blocker
Ahoj, o tomto hráči moc dobře víme a admini jej řeší neustále na serveru. V případě dalšího banu, bude již tento podstatně delší 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V]Dust 2 only /1 Strbozub blocker
Aha, takže Keel si tu len tak napíše a z môjho 3 hodinového banu je teraz 2 týždňový, pričom za Keel som už taktiež dostal ban. Neni to trošku moc násobiť to x100 ? A ešte jak tu nadáva na mňa, že nemocný a autista
- Strbozub
- Kolemjdoucí
Re: [V]Dust 2 only /1 Strbozub blocker
Opakovaně a úmyslně kazíš na serveru hru. Nikoho na serveru to nebaví, Ty si tam nechodíš zahrát, Ty tam chodíš s úmyslem vysírat ostatní. Já byl k Tobě jednu dobu tolerantní, ale čeho je moc, toho je příliš. Počítej s tím, že další ban bude ještě delší 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1