• Stránka 1 z 1
[V] Dr.Borgan22 / JB#1 /Neschopný admin, co úmyslně nadržuje
Název tématu: Borgan / nadržování / JB
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198966999627/
Popis situace/prohřešku admina: Nikdy jsem nechtěl dávat někoho na forum, ale tenhle admin už je moc. Už delší dobu sleduji, že nadržuje hráči SATANISTA - Mattias. Jednou to bylo například tak, že se hrála nějaká atrakce (nevím úplně přesně kdy to bylo, ale byl u toho admin Decoy, který ho sám musel opravit a může to sám dokázat, popíšu
) Hrála se nějaká hra při které T nemohli skočit, ale CT viděli že Mattias skočil a zabili ho, následně začal mluvit Borgan do hry, že se podíval na demo a že Mattias neskočil.. Decoy se také podíval na demo a přesvědčil ho, že Mattias opravdu skočil. Potom se už Borgan jenom začal vymlouvat na to, že měl špatně otočenou kameru. Bylo tam dost lidí a admin Decoy to snad může potvrdit, pokud bude problém mohlo by to být ještě dohledatelné v demu..
To není jediný pohřešek, dostal jsem mute za Velké Nadávky jenom za tuto zprávu: "[Gang Heckler] SATANISTA - Mattias : Kárle si fakt namyšlenej", poslal jsem to i po upozornění, což uznávám, že jsem dělat neměl, ale pokud vím dobře za tohle by mute na 720 minut snad neměl být, ne?
Důkaz: Podívejte se do logu bylo to na JB #1 dne 14.12.21 v 17:32 kdy jsem naposledy dostal mute za Nadávky Velké.
Určitě nejsem sám kdo si všímá toho jak nadržuje a celkově je jednoznačně neschopný admin, nikdy jsem ho neviděl udělat něco užitečného nebo cokoliv udělat pro hráče kromě tohohle a to jsem poslední 2 měsíce na JB dost aktivní. Neměl by dle mého názoru minimálně na JB být adminem. Piece
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198966999627/
Popis situace/prohřešku admina: Nikdy jsem nechtěl dávat někoho na forum, ale tenhle admin už je moc. Už delší dobu sleduji, že nadržuje hráči SATANISTA - Mattias. Jednou to bylo například tak, že se hrála nějaká atrakce (nevím úplně přesně kdy to bylo, ale byl u toho admin Decoy, který ho sám musel opravit a může to sám dokázat, popíšu

To není jediný pohřešek, dostal jsem mute za Velké Nadávky jenom za tuto zprávu: "[Gang Heckler] SATANISTA - Mattias : Kárle si fakt namyšlenej", poslal jsem to i po upozornění, což uznávám, že jsem dělat neměl, ale pokud vím dobře za tohle by mute na 720 minut snad neměl být, ne?
Důkaz: Podívejte se do logu bylo to na JB #1 dne 14.12.21 v 17:32 kdy jsem naposledy dostal mute za Nadávky Velké.
Určitě nejsem sám kdo si všímá toho jak nadržuje a celkově je jednoznačně neschopný admin, nikdy jsem ho neviděl udělat něco užitečného nebo cokoliv udělat pro hráče kromě tohohle a to jsem poslední 2 měsíce na JB dost aktivní. Neměl by dle mého názoru minimálně na JB být adminem. Piece
Labilní troska
-
CaryMary - Kolemjdoucí
[V] Dr.Borgan22 / JB#1 /Neschopný admin, co úmyslně nadržuje
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dr.Borgan22 / JB#1 / Neschopný admin, co úmyslně nadržuj
Mimochodem poté co jsem dostal ten mute, tak dával bezdůvodně upozornění/kick/mute pár lidem, co se mě zastávali nebo jen napsali: "crash byl umlčen na 720 minut za Nadávky Velké". Nejvíce na začátku další mapy, vše máte v logu, někteří z nich se možná i ozvou. PS: Drobná chyba v příspěvku, na konci nemá být Piece, ale Peace. xD
Labilní troska
-
CaryMary - Kolemjdoucí
Admini.
Jednou ano a pak ne..
když už pak se rozhodne?
Adminů jsou celý řady..
nespočítáš jejich vady..
(Borgan někdy kickne z nudy)
Všechny vás tu osvětím, noviny vám přínáším..
Akademik další je.. možná už je v pubertě?
Admin team's big, and it's only getting bigger..
pokud mi dáš mute, tak jsi pěknej......
Jednou ano a pak ne..
když už pak se rozhodne?
Adminů jsou celý řady..
nespočítáš jejich vady..
(Borgan někdy kickne z nudy)
Všechny vás tu osvětím, noviny vám přínáším..
Akademik další je.. možná už je v pubertě?
Admin team's big, and it's only getting bigger..
pokud mi dáš mute, tak jsi pěknej......
Daaamn girl, you shit with that ass?
-
cLLoud - Kolemjdoucí
Pošli sem demo a pak se ti sem vyjádřím. Takhle to nikoho nezajímá.

-
DrBorgan22 - CS2 Admin
Okay, když se teda nechceš omluvit ani přiznat, tak jsem si dal tu práci to najít. (díky xeynovi za pomoc)
Důkaz prvního prohřešku: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... _v6.dem.gz
31:00 - Byla ta atrakce, kdy Mattias opravdu skočil i když neměl a bylo to vidět dost VÝRAZNĚ.
34:45 - Borgan lže. Tvrdí že viděl v demu že neskočil a vynadal CTčkám.
Druhý prohřešek s tím mutem, pokud vím dobře, tak demo posílat nemusím. Vše je v logu a já napsal čas a voice jsi ani nepoužil, sám se podívej. Už jsem jednou takový problém řešil za neoprávněný mute a vyřešilo se to i bez dema.
Důkaz prvního prohřešku: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... _v6.dem.gz
31:00 - Byla ta atrakce, kdy Mattias opravdu skočil i když neměl a bylo to vidět dost VÝRAZNĚ.
34:45 - Borgan lže. Tvrdí že viděl v demu že neskočil a vynadal CTčkám.
Druhý prohřešek s tím mutem, pokud vím dobře, tak demo posílat nemusím. Vše je v logu a já napsal čas a voice jsi ani nepoužil, sám se podívej. Už jsem jednou takový problém řešil za neoprávněný mute a vyřešilo se to i bez dema.
Labilní troska
-
CaryMary - Kolemjdoucí
DrBorgan22 píše:Pošli sem demo a pak se ti sem vyjádřím. Takhle to nikoho nezajímá.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... 288&page=1 čo dodať 1 nadávka = 12H u borgana banlist nemá veľký
Takto dopadne niekto kto nerobil akademické ani adminské testy sám.

-
DellisSk - Zkušený
https://youtu.be/T2GDxPqhC_I borgan pekne si sa pozeral na demo
-
DellisSk - Zkušený
1. Do teď jsem ani nevěděl, že je Mattias akademik a že tady vůbec hraje. Tudíž jsem mu určitě nenadržoval naschvál.
2. Měl jsem kameru namířenou tak, že jsem neviděl poslední dva bloky, čehož jsem si všimnul, až když jsem se díval po druhý na demo. Hru to nijak neovlivnilo a přiznal jsem do all chatu mou chybu.
3. Ban na 12h jsi dostal z důvodu neustálé provokace. Byli jste asi tři, co neustále spamovaly zkopírovanou zprávu Mattiase, kde pouze upozorňuje hráče na jejich slovník apod. Mattiasovy to očividně vadilo a psal vám ať přestanete. Vy jste nepřestali a psali jste dál i přes moje upozornění, kick, ban na 10min. Vzhledem k tomu že jsi se neponaučil ani po desíti minutách, tak jsi dostal ban na 12h. Navíc když se podívám na tvůj slovník na serveru, tak ti to vůbec neuškodí.
4.Dostali upozornění a někdo dostal i kick za to, že spamovaly do chatu tvůj ban. Nikoho jsem nebanoval.
2. Měl jsem kameru namířenou tak, že jsem neviděl poslední dva bloky, čehož jsem si všimnul, až když jsem se díval po druhý na demo. Hru to nijak neovlivnilo a přiznal jsem do all chatu mou chybu.
3. Ban na 12h jsi dostal z důvodu neustálé provokace. Byli jste asi tři, co neustále spamovaly zkopírovanou zprávu Mattiase, kde pouze upozorňuje hráče na jejich slovník apod. Mattiasovy to očividně vadilo a psal vám ať přestanete. Vy jste nepřestali a psali jste dál i přes moje upozornění, kick, ban na 10min. Vzhledem k tomu že jsi se neponaučil ani po desíti minutách, tak jsi dostal ban na 12h. Navíc když se podívám na tvůj slovník na serveru, tak ti to vůbec neuškodí.
4.Dostali upozornění a někdo dostal i kick za to, že spamovaly do chatu tvůj ban. Nikoho jsem nebanoval.

-
DrBorgan22 - CS2 Admin
DrBorgan22 píše:2. Měl jsem kameru namířenou tak, že jsem neviděl poslední dva bloky, čehož jsem si všimnul, až když jsem se díval po druhý na demo. Hru to nijak neovlivnilo a přiznal jsem do all chatu mou chybu.
Nemáš čo zakročovať ak si nevidel situáciu alebo si ju videl nejasne. Zbytočne zdržuješ hru (:
-
DellisSk - Zkušený
Mas koukat na to jestli hráč skočil nebo neskočil a ty se začneš vymlouvat na nějaké bloky. Já si myslím ze ses ani na to demo ve hře nekoukal i když jsi tvrdil něco jiného. Taky mi přijde divny ze žádného Mattiase neznáš, buď jsi zaspal dobu nebo jenom další pokus o vymluvu. Hlavně ze tady nepadlo ani slovo o tom, že je to akademik a ty zmiňuješ ze žádného takového akademika neznáš. Ten mute ještě dokážu pochopit, ale přeci jenom jsem si to nabindoval a po 10 minutovým banu to poslal jednou ještě k tomu omylem mohl si upozornit před tím než někomu das 720 minut mute... (poslal jsem to dohromady asi 4x) Navíc nechápu jak za tuhle zprávu muže byt vůbec trest za nadávky velké a nikdo to nechápe, ale dobře no.
Labilní troska
-
CaryMary - Kolemjdoucí
Jestli znám, nebo neznám Mattiase je vlastně úplně jedno. Nenadržoval jsem mu záměrem a vlastně k nadržování z mé strany ani nedošlo. Všechno se vyřešilo další kolo a nikomu to nevadilo. Jen ty, kterého se to ani netýkalo s tím máš problém. To že jsem vynadal CT, že nedávají pozor na hru, bylo taky v pohodě, protože neřešili chybu simona, který si nevšiml kdo skočil.
To že sis to nabindoval je jen tvoje hloupost a dost špatná výmluva. Jestli ti jako upozornění nestačí kick a ban na 10min. Pak nevidím důvod proč bych tě měl znova upozorňovat. Každopádně si myslím, že tenhle ban, byl u tebe na místě.
Navíc jestli to dokážeš pochopit, tak nevím co tady řešíme.
To že sis to nabindoval je jen tvoje hloupost a dost špatná výmluva. Jestli ti jako upozornění nestačí kick a ban na 10min. Pak nevidím důvod proč bych tě měl znova upozorňovat. Každopádně si myslím, že tenhle ban, byl u tebe na místě.
Navíc jestli to dokážeš pochopit, tak nevím co tady řešíme.
CaryMary píše: Ten mute ještě dokážu pochopit

-
DrBorgan22 - CS2 Admin
Jestli si to stále nepochopil řeším to jak nadržuješ Mattiasovi... Jak že je úplně jedno jestli ho znáš? Vymyslel sis, že ho neznáš pak sis uvědomil, že si trošku protiřečíš, protože ty ho neznáš, ale víš že je akademik to je trochu divný viď? Tak najednou na tom nesejde.. Dost si protiřečíš a tu výmluvu s blockama jsi nedomyslel, tak na to už ani radši nereaguješ. :/
Labilní troska
-
CaryMary - Kolemjdoucí
Čo ste chceli to ste napísali, aby sme sa vyhli spamu, otázky a vecí ktoré chcete pridať k sťažnosti mi môžete posielať do PM na webe, zajtra ráno to vyriešim.
Lock
Lock
-
KhalDenny - CS2 Admin
Ahoj,
najprv začnem s tým banom za nadávky, admin postupoval správne => provokoval si hráča tak ťa admin upozornil-> kickol -> ban na 10 minút, potom po 10 min bane si začal písať to isté, keďže ti asi nestačil ban na 10 min tak si dostal ban na 12 hodin.
K tomu nadržiavaniu, tu keď si nie som istý ako presne tá situácia bola tak nezasahujem do hry, keď už mám demo tak sa na to poriadne pozriem, našťastie sa tam nič nestalo a Decoy mal vlastné demo, nemyslím si, že by Borgan nejak úmyselne chcel nejakému hráčovi nadržiavať práve takto.
Borgan si dá nabudúce väčší pozor na to čo je na deme.
Vyriešené.
najprv začnem s tým banom za nadávky, admin postupoval správne => provokoval si hráča tak ťa admin upozornil-> kickol -> ban na 10 minút, potom po 10 min bane si začal písať to isté, keďže ti asi nestačil ban na 10 min tak si dostal ban na 12 hodin.
K tomu nadržiavaniu, tu keď si nie som istý ako presne tá situácia bola tak nezasahujem do hry, keď už mám demo tak sa na to poriadne pozriem, našťastie sa tam nič nestalo a Decoy mal vlastné demo, nemyslím si, že by Borgan nejak úmyselne chcel nejakému hráčovi nadržiavať práve takto.
Borgan si dá nabudúce väčší pozor na to čo je na deme.
Vyriešené.
-
KhalDenny - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1