• Stránka 1 z 1
Music Kit CSGO
dobrý den, dneska jsem si zakoupil music kit. udělal jsem vše podle instrukcí v mailu, kod, 7sekundovej úryvek a jméno písničky společně se SID, jsem poslal do sz:Whoikovi v 13:31, a do teď se mi nedostavilo zprávy, tak bych se chtěl zeptat zda mám čekat dál nebo už řeší music kity někdo jiný.
Děkuji za každou pomoc.
Děkuji za každou pomoc.

I když jednou neuspěješ, neznamená to, že je všemu konec. -, FedeU
I když vyhráváš nad soupeřem, když se ozve písknutí, vyhrál jsi, když není nikdo šťastný? -, FedeU
I když vyhráváš nad soupeřem, když se ozve písknutí, vyhrál jsi, když není nikdo šťastný? -, FedeU
-
FedeU - Amatér
Music Kit CSGO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Music Kit CSGO
Nejsou to roboti, ale lidi a ne vždy mají čas.
Věřím, že se to pokusí udělat co nejdříve. Mně můj custom emote byl dodán za 2-3 dny, takže bych s tímto časem nějak počítal i u music kitu.
Věřím, že se to pokusí udělat co nejdříve. Mně můj custom emote byl dodán za 2-3 dny, takže bych s tímto časem nějak počítal i u music kitu.

Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Re: Music Kit CSGO
Díky za odpověď ♥
I když jednou neuspěješ, neznamená to, že je všemu konec. -, FedeU
-
FedeU - Amatér
• Stránka 1 z 1