I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] MIRAGE only 1 / KEBIC

Příspěvekod deXTerko » 15 pro 2021, 12:18

Odkaz na Steam profil admina: STEAM_0:0:146451295, http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=33369
Popis situace/prohřešku admina : Vyjadovanie admina k hráčom na krčmovej úrovni. Väčšinou cez voice, ciže to nahraté nemám. mne dá kick ked mu napíšem, že nechápem ako on dostal práva.
Ja za svoje reci dostávam kick, alebo ban, čo berem. Admin za svoje reči dostane ...?
Důkaz o jeho pochybení https://ibb.co/mcqgDcs, https://ibb.co/RQbKJ3T
deXTerko
Zkušený
Zkušený

[V] MIRAGE only 1 / KEBIC

od Rumcajz » 15 pro 2021, 12:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MIRAGE only 1 / KEBIC

Příspěvekod kebic » 15 pro 2021, 12:57 VIP

Zdravím,
Tak zacneme mím vyjadřováním na té krčmove úrovni

1.
Začněme tím že jsem začal svým chováním v nedávné době slušně bohužel jsi na to nějak nereagoval a pokračoval jsi dále i přes tu tvou negativní reakci, bohužel jsem musel nějak agresivněji na tebe, ale v úkor toho aby to nevyznělo agresivně ( přes meze lidskosti a slušného chování ) na to si nějak začal reagovat a začal sis všímát toho že jsem trošku otevřeně začal mluvit.

2.
Reakce na to proč mě nabrali, moje gramatice ( nechci nic proti tobě, jsi Slovák máme jinou trochu gramatiku )
A zrovna ty mi piš o gramatice ve hře... Pomlčime oba.

První případ vždy když k tomu došlo v minulosti tak s dannou osobou se vždy dalo rozumně domluvit a a vysvětlit proč a jak a co, bohužel, jsi tvrdohlavý a nedojde ti to i přes upozornění od ostatních Adminu.

3.
Sreenshoty

Bohužel takzvaný ODPAD GS Vyznělo to zrovna v tu dobu kdy si mě zabip, tak že to bylo určeno tobě, ale ba naopak jsme v tu dobu řešili v teamu Poláka a zrovna toho co byl v teamu. A ty si na to zareagoval a chytl ses toho, že mě tu mrskneš na forko, zareagoval jsem tak ať mě tu dáš protože se stebou normálně nedá, tak jsem to zopakoval, tak jsem tu.

Toť vše Dík Kebič.
GAMESITES
kebic
Amatér
Amatér

Příspěvekod deXTerko » 15 pro 2021, 13:00

ja za svoje spravanie mam kick alebo ban na chat. cize trest beriem.
ty za svoje spravanie beries trest? toto nie je len o ODPAD GS, ale kolkokrat si mi nadaval cez voice a za uplne hluposti /lebo som vyhodil AK a hral s MAG7/
cize, ak mam trest za spravanie ja, tak aj ty
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod deXTerko » 15 pro 2021, 13:22

ked to citam druhy krat, cize ked budem nadavat, staci sa vyhovorit, ze som nadaval poliakom a je vsetko odpustene?
:lol: :lol: :lol:
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kebic » 15 pro 2021, 16:04 VIP

Nadávám že hraješ s magem?
To mi je jedno, to tu neřeším, nebudu tu vytahovat zbytečné věci, ale pokud to chceš ,, to tvoje vynadání zato že si to AK co jsem si vyhodil bokem,, a ty si ho zbalil a hodil zpět (TROLL PLAY).
A tebe nejspiš furt hlavě tlačí jedna věc, že jsem ti vynadal za to že prostě chceš hrát magem, Hrej si sčím chceš...
Buď si opravdu naivní a vytahuješ tu úplné sprominutim hovna, a nevíš co tu napsat,
Voice nadávky ( jak jsem psal nahoře), když není stebou po dobrém tak jsem musel jinak, protože slušně zřejmě stebou nejde.

A ty tu prosimtě brečíš že prostě není něco po tvojem a pořád si za tím stojíš. Buď máš ženské problémy ( měsíčky ) , a nebo mě nenapadá už nic, pokud si nějak nemocný, tak v tom případě bych se omluvil, ale v tvém případě to tak nebude.

Opět vše co ktomu mám říct Díky Kebič.
GAMESITES
kebic
Amatér
Amatér

Příspěvekod deXTerko » 15 pro 2021, 16:24

Priznanie admina za neslusne chovanie + chovanie v odpovedi nadomnou.
Ja si svoje spravanie priznam, mam za to vela krat kick aj ban.
Som zvedavy co za to budes mat ty.
btw troll play? akoze co? ze vyhodim zbran na publicu, kde hra vyse 20 ludi, cize zbrani je vsade vela? toto nemyslis vazne...
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod M1kizzek » 15 pro 2021, 16:27

Lockuju tema kvuli spamu pockejte na vyjadreni.
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.
ObrázekObrázekObrázek
M1kizzek
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Příspěvekod polskasila » 19 pro 2021, 12:31 VIP

Čau,
za "odpad GS" bych nedal nikomu osobně ani kick, tady je nějaký ooc screenshot a upřímně to nevypovídá o ničem. Pokud ti admin nadává do voice chatu, samozřejmě to budu řešit, bohužel tu práci vyčasovat GOTV demo sis nedal, tudíž beru stížnost za bezpředmětnou.

Pokud si sám admin uvědomuje, že se nechová ve voice chatu nejlépe (i když zde nevidím důkaz), měl by to samozřejmě omezit, což taktéž předpokládám, že udělá. Bohužel pro tebe mám ve volném čase i lepší zábavu než poslouchat GOTV záznamy a voice chaty desítek adminů, takže to sám od sebe udělat nemůžu.
187
polskasila
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy