• Stránka 1 z 1
[V] Unban
Ahoj chtěl bych požádat o unban na serveru mirage #1, #2 a dust2 a mirage extra za obcházení banu.
Ban jsem dostal za hacky které jsem požíval na jiném učtě a když mi dali ban tak jsem si udělal nový ůčet a hrál dál ale ted už vím že hackování velice špatné, a ze svích chyb jsem se poučil omlouvám se <3. SID:76561199128491857
sreenshot nejde tak jsem dám odkaz: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... Text=Halox
Ban jsem dostal za hacky které jsem požíval na jiném učtě a když mi dali ban tak jsem si udělal nový ůčet a hrál dál ale ted už vím že hackování velice špatné, a ze svích chyb jsem se poučil omlouvám se <3. SID:76561199128491857
sreenshot nejde tak jsem dám odkaz: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... Text=Halox
- Halox
- Kolemjdoucí
Re: Unban
Ahoj, ban si dostal od konzole 22. za aimbot
Máš dva možnosti, počkať si do reset banlistu ktorý prebehol pred pár dňami a tak skoro to nebude, alebo chces-unban-ihned-t185980.html
Príjemný zvyšok sviatkov.
Máš dva možnosti, počkať si do reset banlistu ktorý prebehol pred pár dňami a tak skoro to nebude, alebo chces-unban-ihned-t185980.html
Príjemný zvyšok sviatkov.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Re: [V] Unban
Nebudem sa vyjadrovať kde nemám.
-
AwpOnly - Spamer
no už jsem zaplatil asi 600kc za VIP to je jedno ale chci říct že je to pro mě důležité ten unban a na odkaz který je když se chci připojit se tam píše že to mám za obcházení banu :/
- Halox
- Kolemjdoucí
No, tak teraz si musíš kúpiť aj unban, inak to nejde,všetky činy majú následky.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
-
erwin - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1