• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o práva ARENA
Nick na serveru: instalater
SID: STEAM_0:1:616964922
Sekce, na které chci práva: ARENA
Věk: 17 let
Mé HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=462515
Bany, které jsem dostal:
• Aktivní permaban na jailbreaku.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, pocházím z Jihomoravského kraje z okresu Hodonin. Mezi mé obliby patří sledování filmu a seriálů. Mezi mé koníčky také patří například Zahradničení, Geocaching, Vaření ale nejvíc se věnuji zahradničení.
Proč právě já: Je to velmi nepříjemný pocit, když člověk přijde na server a protihráč například cheatuje.. řešit tyhle věci přes fórum se muže občas protáhnout a mezitím hříšník napáchá ještě více škody. Je mnohem jednodušší vyřešit podobné situace přímo na serveru a zpříjemnit ostatním hráčům jejich herní požitek. To je hlavní důvod proč bych se chtěl stát adminem a napomáhat tak chodu serveru. Myslím že jsem také dost trpělivý a situace dokážu řešit objektivně.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám 3000~ hodin, Můj momentální rank je LE
SID: STEAM_0:1:616964922
Sekce, na které chci práva: ARENA
Věk: 17 let
Mé HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=462515
Bany, které jsem dostal:
• Aktivní permaban na jailbreaku.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, pocházím z Jihomoravského kraje z okresu Hodonin. Mezi mé obliby patří sledování filmu a seriálů. Mezi mé koníčky také patří například Zahradničení, Geocaching, Vaření ale nejvíc se věnuji zahradničení.
Proč právě já: Je to velmi nepříjemný pocit, když člověk přijde na server a protihráč například cheatuje.. řešit tyhle věci přes fórum se muže občas protáhnout a mezitím hříšník napáchá ještě více škody. Je mnohem jednodušší vyřešit podobné situace přímo na serveru a zpříjemnit ostatním hráčům jejich herní požitek. To je hlavní důvod proč bych se chtěl stát adminem a napomáhat tak chodu serveru. Myslím že jsem také dost trpělivý a situace dokážu řešit objektivně.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám 3000~ hodin, Můj momentální rank je LE
LQBT SUPPORTER
Black Lives Matter
Black Lives Matter
-
Azzurro - Amatér
[Z] Žádost o práva ARENA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva ARENA
Zdravíčko,
Pokud máš aktivní pernamentní ban nemohu tě nabrat na post admina.
Zařiď si ub a potom se možná uvidí.
Zamítnuto.
Pokud máš aktivní pernamentní ban nemohu tě nabrat na post admina.
Zařiď si ub a potom se možná uvidí.
Zamítnuto.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1