• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] uřazka a provokace
nick : chazma
#10 "Bombardak87 alias CHAZMA RSkar" 1586 STEAM_0:0:582150473 4 28:02 14 0
dukaz:
https://ctrlv.cz/Tl3h
Uz jsi myslim ze tohle je za hranou, neustale to chazma pripomina, a urazi me porad. vim ze jsem udelal chybu a byl jsem spravedlive potrestan, ale uz toto by chazma nemel psat.
dukaz:
Uz jsi myslim ze tohle je za hranou, neustale to chazma pripomina, a urazi me porad. vim ze jsem udelal chybu a byl jsem spravedlive potrestan, ale uz toto by chazma nemel psat.
- patrik1010
- Pokročilý
[Vyriešené] uřazka a provokace
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: uřazka a provokace
Jen si stezuj ty pedofile, ale ja budu mit klid na dusi a hraci budou vedet co si zac. Jakykoliv trest prijmu. Si hovno, hoven a vic ti k tomu nemam co rict.
- erzikalakatos87
- Kolemjdoucí
patrik1010 píše:nick : chazma
dukaz:
-
Potrestán jsi řádně nebyl,to tě teprv čeká... A to , že jsis udělal mezi hráči špatné jméno není cizí zásluha ,ale tvoje.Jestli se to stebou potáhne jak smrad tak to je jen dobře.Aspoň ostatní hráči budou vědět co jsi zač.Podle mě to nemáš v hlavě v pořádku a kdyby záleželo na mě na tyhle servery se už v životě nedostaneš.To , že ti někdo řekne , že jsi pedofil není urážka ,ale fakt.
- Sawyer
- Kolemjdoucí
Patriku bez urážky ty si stěžuješ na chazmu ale že umyslně blokuješ hrace viz dnesni mapa italy kazis hru druhym to neni v poradku ale jak mile se na serveru ukaze admin hned vse prestanes delat a kdyz ti to tam nekdo napise jeste tam lzes ze nic nedelas na nejake nadavky se vyser a zamysli se raci nad timhle a nad sebou
- Meverick
- Amatér
Meve, určitě jsem neblokoval nikoho, sewemu jsem dal slovo a to držím. Nevim co meleš. Doloz demo, pokud myslíš že blokují. Celý den tam byli admini. Tak bych měl ban za to hned. Neryj do mě díky.
- patrik1010
- Pokročilý
Patrik Patulda, kdyby se admini podivali na HLTV, kdy tam nejsou a ty zrovna hrajes, tak si uz na pubu do velkeho restartu nezahrajes. Ses jeste vetsi debil, nez za jakeho jsem te mel. 

- erzikalakatos87
- Kolemjdoucí
Jako jestli si Paťulda stěžuje tak to je moc
člověk kterýmu na spawnu zdřevění nohy 
Kámo sám víš a ani si to nedokázal domyslet s tím co si psal BABIŠKOVI, tak teď to budeš dostávat furt s tím se prostě smiř.

Kámo sám víš a ani si to nedokázal domyslet s tím co si psal BABIŠKOVI, tak teď to budeš dostávat furt s tím se prostě smiř.
- senorduch
- Amatér
Re: [Vyriešené] uřazka a provokace
Nemyslím si, že práva Chazma má právo moralizovať ostatných hráčov... V prípade ďalších urážok a provokácie mu bude udelený dostatočne dlhý ban
Inak by som však podobné správanie riešil skôr kickom...
Na druhej strane Patrik, aj keby sme zabanovali všetkých hráčov na serveri, tak to neznamená, že zmenia svoj názor na teba. Prekročil si hranicu tak veľmi, že už ju ani nevidíš, a preto sa nemôžeš diviť tomu, ako k tebe ostatní hráči pristupujú

Na druhej strane Patrik, aj keby sme zabanovali všetkých hráčov na serveri, tak to neznamená, že zmenia svoj názor na teba. Prekročil si hranicu tak veľmi, že už ju ani nevidíš, a preto sa nemôžeš diviť tomu, ako k tebe ostatní hráči pristupujú

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1