• Stránka 1 z 1
[Z] FedeU/Žádost o Akademika
Nick ve hře: FedeU
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/Aadioz/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_1:0:592759521
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=156562
Proč chci akademika: Rád bych se stal jednou na tomto serveru Adminem, rád zde trávím svůj volný čas a často se setkávám s lidmi co neumí pravidla, často se jím to snažím vysvětlit. Když si nejsem jist zeptám se nějakého admina často je to Ludva nebo C3ylon, rád bych se naučil víc pravidla a stal se později adminem, abych mohl pomáhat lidem.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, ve svém volném čase chodím s chábrama ven a trávím s nima čas. baví mě CS:GO, Rainbow Six Siege. Rád trávím čas na GameSites s lidmi co mám rád. Myslím si že na mě je převážně pozitivní názor. Také chodím cvičit a běhat ven. Dále se rád otužuji. Snažím se v Chatu vystupovat poslední dobu slušně.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné jsem nenašel.
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/Aadioz/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_1:0:592759521
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=156562
Proč chci akademika: Rád bych se stal jednou na tomto serveru Adminem, rád zde trávím svůj volný čas a často se setkávám s lidmi co neumí pravidla, často se jím to snažím vysvětlit. Když si nejsem jist zeptám se nějakého admina často je to Ludva nebo C3ylon, rád bych se naučil víc pravidla a stal se později adminem, abych mohl pomáhat lidem.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj, ve svém volném čase chodím s chábrama ven a trávím s nima čas. baví mě CS:GO, Rainbow Six Siege. Rád trávím čas na GameSites s lidmi co mám rád. Myslím si že na mě je převážně pozitivní názor. Také chodím cvičit a běhat ven. Dále se rád otužuji. Snažím se v Chatu vystupovat poslední dobu slušně.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné jsem nenašel.
I když jednou neuspěješ, neznamená to, že je všemu konec. -, FedeU
I když vyhráváš nad soupeřem, když se ozve písknutí, vyhrál jsi, když není nikdo šťastný? -, FedeU
I když vyhráváš nad soupeřem, když se ozve písknutí, vyhrál jsi, když není nikdo šťastný? -, FedeU
-
FedeU - Amatér
[Z] FedeU/Žádost o Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FedeU/Žádost o Akademika
Ahoj,
nesplňuješ základní podmínky potřebné k přijetí. Mám na mysli 3 hřišníky v PP (Jako ano máš tam 3, ale 2 jsou nedostatečné) a slušné chování na serveru. V chatu máš hodně nadávek a taky se mi vůbec nelíbí toto:
Mám to chápat tak, že chceš radši ať týpek dostane ban místo toho, abys mu pravidlo nebo nějakou situaci vysvětlil? V chatu máš taky dost nadávek a spamu mikrofonu.
Co máš udělat? Nahlásit si 3 hříšníky do PP ze kterých dostanou ban a chovat se slušně v chatu.
Znovu to zkus za měsíc.
Zamítnuto
nesplňuješ základní podmínky potřebné k přijetí. Mám na mysli 3 hřišníky v PP (Jako ano máš tam 3, ale 2 jsou nedostatečné) a slušné chování na serveru. V chatu máš hodně nadávek a taky se mi vůbec nelíbí toto:
2021-12-31 19:22:20 (Team) potřebuju že 1ho hříšníka do pp. Y jb_snow_gs6
2021-12-31 19:22:07 (Team) neříkejte ať bere. Y jb_snow_gs6
2021-12-31 19:21:47 (Team) nedávejte. Y jb_snow_gs6
2021-12-31 19:21:46 (Team) prosím. Y jb_snow_gs6
2021-12-31 19:21:43 (Team) já si ho chci dát na forum. Y jb_snow_gs6
2021-12-31 19:21:40 (Team) ne. Y jb_snow_gs6
2021-12-31 19:21:35 (Team) nic mu nepište. Y jb_snow_gs6
Mám to chápat tak, že chceš radši ať týpek dostane ban místo toho, abys mu pravidlo nebo nějakou situaci vysvětlil? V chatu máš taky dost nadávek a spamu mikrofonu.
Co máš udělat? Nahlásit si 3 hříšníky do PP ze kterých dostanou ban a chovat se slušně v chatu.
Znovu to zkus za měsíc.
Zamítnuto
-
Evangelista - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1