• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admina
Ahojte, chcel by som si skúsiť zažiadať o admina, tak to skúšam.
Není toho veľa, ale to hlavné tam je (podľa mňa).
Nick na serveru: Poppi
SID: STEAM_0:0:571543183
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Vek: 15 rokov
Bany ktoré som dostal: Dostal som vždycky iba ban k ct kvôli mojej neznalosti pravidiel z ktorých som sa už poučil
Niečo o mne: Volám sa Rišo, mám 15 rokov a žijem v Banskej Bystrici. Mám rád futbal a pc
Prečo práve ja? Chcel by som sa stať adminom aby som mohol spraviť JailBreaky ešte lepším. Chcem aby ľudia čo hrajú JailBreaky poznali pravidlá a aby ich mohli potom podávať ďalej. Rád vysvetľujem ľuďom prečo ho zabil alebo...
Zkušenosti s CS:GO : V hre mám nahrané okolo 700 hodín hrávam zväčša iba JailBreaky.
Není toho veľa, ale to hlavné tam je (podľa mňa).
Nick na serveru: Poppi
SID: STEAM_0:0:571543183
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Vek: 15 rokov
Bany ktoré som dostal: Dostal som vždycky iba ban k ct kvôli mojej neznalosti pravidiel z ktorých som sa už poučil
Niečo o mne: Volám sa Rišo, mám 15 rokov a žijem v Banskej Bystrici. Mám rád futbal a pc
Prečo práve ja? Chcel by som sa stať adminom aby som mohol spraviť JailBreaky ešte lepším. Chcem aby ľudia čo hrajú JailBreaky poznali pravidlá a aby ich mohli potom podávať ďalej. Rád vysvetľujem ľuďom prečo ho zabil alebo...
Zkušenosti s CS:GO : V hre mám nahrané okolo 700 hodín hrávam zväčša iba JailBreaky.
- Poppi
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1