Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Superhero server / Evim

Příspěvekod Flatt » 07 led 2022, 19:35

Ahoj,

rád bych znovu oživil populaci konkrétně na Superhero serveru a zároveň bych rád zažádal o práva kvůli jakémukoliv cheaterovi nebo nevychovanci, který by chtěl hru ostatním kazit. Založil jsem i Discord server, kam se snažím dotáhnout alespoň nějaké lidi, abychom si mohli společně zahrát i bez botů.

Nick ve hře : Evim

Nick na fóru : Flatt

Profil na fóru : ucp.php

Vek : 25

Steam nick : Evim

Steam ID : https://steamcommunity.com/profiles/76561198031007306/

Bez banů, bez prohřešků.
Mé jméno je Ondřej, na Gamesites jsem hrával už cca před 10-ti lety a je to příjemná nostalgie, ke které bych se rád občas vrátil. Mám rád všemožné hry, muziku a lyžování.

Na serveru chci mít práva hlavně kvůli cheaterům. Je potřeba zajistit, aby všichni mohli z vesela hrát a hlavně férově... rád budu součástí něčeho co bylo před 10-ti lety to nejlepší, co člověk na PC mohl dělat.

Díky za čas strávený přečtením této žádosti a budu doufat v pozitivní výsledek (ne CoVid :mrgreen: )
Flatt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Superhero server / Evim

od Rumcajz » 07 led 2022, 19:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Superhero server / Evim

Příspěvekod Flatt » 07 led 2022, 20:38

STEAM_0:0:35370789
flatt-u74733.html
Flatt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Superhero server / Evim

Příspěvekod Dandeenka » 08 led 2022, 11:32 VIP

Zdravím tě,

určitě se mi líbí tvá myšlenka, že bys rád zase oživil SuperHero a určitě ti v tom držím palce, bude jedině dobře když by se zase začal tento mód hrát. Avšak pro to, abych mohla uvažovat o tom ti dát práva
potřebuji nejdřív nějaké činy.

Co jsem se koukala do tvých hlstats z fun sekce (fun, SH, paintball, pokemod, war3ft), tak zde máš aktivitu pouhých 12 hodin s tím, že jsem dohledala statistiky jen 5 killů proti 0 smrtím. Celkově se mi to z tvých statistik jeví, jako kdybys na serveru jen afkoval ve spectu. Jestli hraješ i jinde na 1.6, klidně mi pošli hlstats.

V případě, že nikde jinde nehraješ, tak nahraj 20 hodin, kdy bude vidět, že opravdu hraješ (třeba na funu, tam lidé chodí, nebo klidně i mimo fun sekci) a nahlaš úspěšně nějaké hráče - třeba právě nějakého cheatera - do Porušení Pravidel (PP), buď aktivní. Když uvidím snahu, tak to třeba do budoucna půjde.

Zamítnuto.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Z] Superhero server / Evim

Příspěvekod Flatt » 08 led 2022, 21:25

Nevím, zda to do statistiky počítá i SH server, tedy co se týče botů určitě ne, důvod afkovat ve spec nemám :) ... 1.6 jinde nehraju, nejvíc mě opravdu baví čistě SH mód (málokdy W3). Každopádně chápu co se po mě chce a dám tedy do toho základního počtu hodin šanci i jednomu/více z vašich ostatních serverů.

Díky za vyjádření a za názor, ozvu se.
Flatt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů