Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Unban- qq;putin.

Příspěvekod MeSseCT » 06 led 2022, 02:30

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: klistir
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: qq;putin.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:98461245
[=] Zabanovana IP: 46.151.56.89
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím,
dostal som pernament ban na Dust2 Only #1 za WallHack ktorý nemám. S týmto banom nesúhlasím a myslím si že sa admin unáhlil. Po bane som si admina pridal na steam. Kde som mu napísal či by nešiel somnou na discord kde mám záznam hry kde je vidieť že žiadne cheaty nepoužívam. Čo by mohla byť záležitosť na pár minút. Admin ale odmietol. Prikladám Vám záznam z hry. Ospravedlňujem sa za veľkú veľkosť videa ale nie je to nahravané cez demo. Vo videu sú ešte počuť aj zvuky z discordu kde som sa rozprával s kamarátmi ktorý nehrali na servery.

LINK ===== > https://uloz.to/tamhle/eepTtOxwZUy0#!ZJ ... WmpwSuBN==

4 : Som vlastníkom EVIP.
MeSseCT
Amatér
Amatér

[V] Unban- qq;putin.

od Rumcajz » 06 led 2022, 02:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban- qq;putin.

Příspěvekod MeSseCT » 06 led 2022, 02:50

Mám nahratú celú 40minutovú session môjho hrania. Na uloz.to som nahral posledných 10 minút hrania. Video som si pozeral a nahral som ten čas kedy sa admin pripojil a bol v spectatoru. Ak budete potrebovať prvých 30 minút kľudne nahrám na časti. (celé 40 minutové video malo cca 4gb).
MeSseCT
Amatér
Amatér

Příspěvekod iznck » 06 led 2022, 14:32

Ahoj, ban si dostal odo mňa na základe tohto dema.
DEMO: https://ulozto.sk/tam/8144202c-d0f3-425 ... 9738d318b6
Čiže poďme k časom :
48:35 - Hádžeš flash, v tom otočka 180 a automaticky prefire vo flashi na hráča ktorý beží do vane.
49:53 - Dostaneš flash, mohol si ho počuť to netvrdím že nie ale predmieríš cez stenu a hráč dostane hlavu, následne na to begrip na short a už vieš o ďalšom hráčovi ktorý walkuje.
51:12 - Ideš na long v tom prefire na hráča cez stenu keď môže byť na hocijakej pozícii no ty vieš že sa rozhodol isť rovno smerom k tebe.
52:42 - Ideš na short za celé to demo si sa nepozrel za tie schody, no práve teraz keď tam akurát je ctčko tak to v begripe peekneš na istotu na tie schody s prefirom :D toto bol celkom úlet.
54:00 - Ideš mid, niečo si písal do chatu hrač to vyšiel, skryl sa za stenu keď to v kľude mohol peeknuť tam kde bol najskôr no ty vieš že už bude za tou stenou a čakaš či nepeekne z poza tej steny.
55:02 - Bol si mid, prišiel flash z dverí, prebíjal si ale automaticky si vedel že to ctčko to vyjde aj ked mohol byť iba medzi dverami, ty si si to už pekne predmieril. Potom si si tých ostatných už kontroloval cez tu stenu, ked vyššiel ten medzi tie dvere to bol dobrý reflex, a ako si vedel o tom tretom že neni práve za dverami ale stahuje možno soundy kto vie :). Čo bolo ako sranda že ti ctčka dupali na shorte smerom k midu ale teba ten mid jak si nezaujímal.
55:45 - Išiel si short a tu ta vôbec nezaujimalo že môže byť nejaký ten roh, automaticky si ho peekol na stred uličky, nasledne si ani nepozrel tie schody kde vtedy stalo to ctčko čo si mu dal hlavu a mohlo tam stáť zas ale ty si už cez schody mal predmierene na dalšie ct čo stalo dajme tomu na takej pozicii že to by sa ešte dalo, ale toto jak si peekol toho erdu že ani si nepozrel site ani ten roh kde väčšinou stoja awp to už bolo trošku sús.

Nechápal som to že prečo by som mal ísť discord. Už som to pochopil z tých tvojich slov pochybil a podobne :) Pekný deň prajem :)
Obrázek
iznck
Amatér
Amatér

Příspěvekod MeSseCT » 06 led 2022, 15:08

cauko, idem tu rozobrať teda tie časy v deme ktoré nie sú v tom zaznáme (stále to môžem poslať) i keď nie je o čom kedže to mám natočené a je jasné že nič teda nemám =D

48:35 - žiaden prefire, niekoľko kôl po sebe tí istí hráči chodili do vane a strielať som začal až potom čo som ho uvidel
49:53 - videl som ako priletel flash z akeho uhlu tak som predvidal ze uz bude na close alebo minimalne uz dole a nie hore na schodoch, to ze tam bol druhy bolo cisto iba save play
51:12 - prefire nebol na hráča čo išiel oproti ale na toho vzadu, ak ma ct dobry spawn tak tam na 90% niekto je kazde jedno kolo, a kedze som vysiel ten long inym stylom ako v čase 48:35 tak jasne ze budem pozerat aj na iny spot =D
52:42 - čistá intuícia. jasné že som sa pozrel po 1x za demo ked to demo má 10minút a hrám 40 =D

Kebyže si včera večer k tomu na discorde sadneme tak by si hneď vedel ako to je. Buď si sa mohol uistiť že na 100% cheatujem alebo nemám nič.
Myslím si ale že po 1100h čo mám na steame a ďalších x hodín na offsteam na csku tak viem ako hrať a čo môžem od enemy očakávať

Prajem ti pekný a ničím nerušený oddychový deň :)
MeSseCT
Amatér
Amatér

Příspěvekod skinnywliggler » 07 led 2022, 00:59

Ahoj. Demo jsem dal do CHH sekce, počkej si na verdikt a vyhni se spamu. Dal jsem ti dočasný unban, ;) Pokud budou na demu cheaty, tak ti bude ban znovu nahozen.
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Příspěvekod D3nis » 08 led 2022, 23:03 VIP

Demo nedostatočné. Unban ti ostáva
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Zpět na Unban Žádost