• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Dust 2/1 Strbozub blocker
Samozdrejmne jsem s tim pocital uz od zacatku ,ze kdyz se stanu predmetem zajmu autisticky nemocneho jedince ,tak je to neresitelna situace.Takova diagnoza totiz zpusobuje ze aji kdyz si je pacient vedom nasledneho trestu ,tak stejne si nemuze pomoct a musi delat bordel.
O5 podle ocekavani Strbozub aktivne me ve hre blockuje on purpose a zase dela peklo,Ze zkusenosti vim ze autistu je nejlepsi ignorovat o coz se snazim ( vypnu hru,nereaguji na jeho provokace) nicmene po dobrem se tady nic nevyresi,toho jsem si plne vedom.
Poprosil bych adminy ,aby se natohle trosku zamerili.
O5 podle ocekavani Strbozub aktivne me ve hre blockuje on purpose a zase dela peklo,Ze zkusenosti vim ze autistu je nejlepsi ignorovat o coz se snazim ( vypnu hru,nereaguji na jeho provokace) nicmene po dobrem se tady nic nevyresi,toho jsem si plne vedom.
Poprosil bych adminy ,aby se natohle trosku zamerili.
- Keel
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)Dust 2/1 Strbozub blocker
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust 2/1 Strbozub blocker
Ahoj, hráče neznám, ale předám info adminům, kteří s ním hrají na serveru.
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
piri píše:Ahoj, hráče neznám, ale předám info adminům, kteří s ním hrají na serveru.
jo, je to znama Firma a v minulosti byl uz vicekrat trestany. pred par dny mu vyprsel ban a to je presne casovy horizont od kdy zase dela bordel. to ze prudi v chatu a blockuje neni zadne tajemstvi ,nejeden admin si je toho vedom.
- Keel
- Kolemjdoucí
Ahoj, dodej tady vyčasované demo a rád mu ten ban nahodím 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1