I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Stažnosť na „admina“ Grootika

Příspěvekod domkojekul » 09 led 2022, 23:45

Název tématu
OnlyMirage1 Grootik

Odkaz na Steam profil admina:
90% hry bol hide čiže som nemal možnosť si to niako zistiť

Popis situace/prohřešku admina:
ZA 1.
Bola situácia kde týpek menom tomeen mal clutch 2V1, absolutne sa nesnažil dačo robiť, ušiel niekam aby ho nenašli (presnejšie do appov na B) a začal si tam tancovať (využívať emote), do voiceu niake pesničky púšťal a sprejoval... vobec ma nebavilo sa na to pozerať a ani pán Grootik nič nerobil ani ho nenapomínal proste NIČ.. tak som napísal kde je nech ho idú zabiť a zrazu BAN 10 MIN dovod GHOSTING???? TOTO BERIETE AKO PORUŠOVANIE PRAVIDEL? GHOSTING? FAKT? keby to robím úmyselne ako malá pička tak nič nepoviem ale PRINCÍP bol ten že som chcel pomôcť, pretože takáto situacia sa berie ako ZDRŽOVANIE HRY a viem to lebo som mal podobnú situáciu a dostal som KICK:)
A NEHOVORÍM ANI O TOM ŽE TEN HRÁČ NEBOL NAPOMENUTÝ... TO UŽ JE SILA :D

ZA 2.
nehovorím ani o tom že Pán Grootik rozdáva mute a rozdáva bany jak jedna radosť :D dostal som mute vraj za nadávky malé... HA HA.
a teraz sa chcem opýtať dve veci?
1.
berie sa nadávka to že napíšem Grootikovi do chatu to čo mne odkážu ludia (čo majú mute) že čo mám napísať a mu odkázať? NEBOLA TAM ŽIADNA NADÁVKA (POZRITE SI AJ VIDEO) A EŠTE TAM KRÁSNE DOPÍŠEM ŽE CITUJEM?????? AKO ROBÍŠ SI ZO MNA UŽ PIČU???
2.
berie sa nadávka to že celú hru si robím srandu z kamoša čo mal mute?
dám priklad:
povedz mi info jaj vlastne nemožeš.
ak budeš furt ticho tak to znamená že som frajer..
a podobne kokotiny...

To fakt takýto admin tu je? čo mu vadí pomaly chlp na riti? ahh, je mi do plaču sorry...

A už ked je reč o tých nadávkach HAHAHA na Grootika som nepovedal ani slovo:) a to som mohol:)
čiže si ho prosím vás skludnite a naučte ho sa správať ako ADMINA

Důkaz o jeho pochybení:
bohužial čo sa týka toho banu za GHOSTING nemám... a neviem ako z vašej stránky nahrajem demo čiže prosím vás ak mi viete poradiť tak šupšup a bude to.
a ban za malé nadávky mám v mobile ako video... lebo nejde mi ako si urobiť screen ked otvorím chat v csku
http://mysharegadget.com/482579599
Dopredu dakujem za spätnú väzbu:)
S pozdravom váš KRAL z hubyriť♥
domkojekul
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Stažnosť na „admina“ Grootika

od Rumcajz » 09 led 2022, 23:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stažnosť na „admina“ Grootika

Příspěvekod Grootisko » 10 led 2022, 08:28

Já tě zdravím. Abych se k této stížnosti vyjádřil nějak krátce.

1. Hráč který byl poslední v situaci 1v2 se nacházel v B APPS měl 1 hp a enemy měli plant na A site. Z mého úsudku jsem usoudil, že by neměl moc šance na výhru proto jsem ho nechal save. To že ty si to vyhodnotíš jinak to je tvoje věc. Ale nepřijde mi fér hned psát kde je a kazit hru. Proto jsi dostal 10 minut. Písničky do voicu nepouštěl on, protože ten emote vydává song.

( po několika kolech hráč spamoval emoty místo hraní tak poté dostal upozorneni a kick)

2.
Ty se nemáš starat o ostatní hráče co mají mute. Nemáš co posílat zprávy které posílá někdo, kdo má mute. Je to obcházení banu.

3.
Nedělal sis srandu jen z něco ale stále a furt jsi měl připomínky na adminy a na mě. Úmyslná provokace byla z tvé strany celou dobu od té chvíle, co jsi dostal Ban 10 minut za ghosting.

4. To že tvrdíš že jsi mě neurážel není pravda. Jestli chceš mám to clipped .

Je pěkneé že si poslal sám důkaz o tom, že porušuješ pravidla. Když bude potřeba ještě něco. Rád se k tomu vyjádřím dále.
Když ti někdo život ničí, neser se sním, vem ho tyčí
https://steamcommunity.com/id/GrootiskoRealOne
Grootisko
CS2 CheatHunter
CS2 CheatHunter

Příspěvekod polskasila » 10 led 2022, 19:08 VIP

Čau,
postupně k obojímu:

V první situaci admin zhodnotil, že je zbytečné hráči dávat slay celkem rozumně, s 1HP by asi neměl velké šance přežít. To je celkem individuální a není na tom nic špatného, pokud se rozhodne slay neudělit. Ty máš jako hráč zakázáno kazit hru, tedy prozrazovat lokace svých spoluhráčů do chatu. V každém případě je pravda, že ban za to byl přehnaný, stačilo by max. kicknout.

Ve druhé situaci nevidím na mute banu nic špatného. Ten reason "nadávky" tam je pro všechny možné bany na 10 minut, tedy to zahrnuje spam, provokace a další. Nechápu, proč bys měl spamovat chat nějakými citacemi od někoho, kdo má mute, zjevně ten člověk dostal mute z nějakého důvodu, pokud si myslí, že neoprávněně, může si požádat o unban, což neudělal. Mimochodem o něčem vypovídá i tvůj styl vyjadřování. Tedy tento mute ban byl oprávněný.

S adminem jsem mluvil, vyřešeno.
187
polskasila
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Příspěvekod domkojekul » 10 led 2022, 19:34

Zdravíčko Gootik
Už teraz vidím že nevieš čítať s porozumením a že si ABSOLUTNE nepochopil pointu toho čo som vlastne myslel :D

1.
Ideš sa obhajovať jak chudáchick (ale tak je to asi vaše GESTO v ATEAME) a hovoriť totalne bullshity.
čiže asi SKIP.

2.
TO ŽE POŠLEM DO CHATU NIEKOHO SPRÁVU JE OBCHADZANIE BANU? DOBRE, CHCEM TO VIDIEŤ KDE TO JE NAPÍSANÉ PRESNE TAKTO AKO SI TO TU UVIEDOL

3.
Pripomienky typu:
ved je hide celý čas neukáže sa, ani ti nič nepovie a čaká na to aby mohol dať další ban/kick/mute... to bolo v hre povedané skoro furt a nič ine sa nehovorilo...
čiže sme ťa rageovali len skrz hide a tvoje bany nič viac.
prave som si dal klobasku a je spicey ako tento ATEAM... toto som povedal raz tak nevim co meleš :ddd

ked už spomínaš že som mal narážky na adminov, JOP, bavili sme sa o tom kto je aký admin a kto ako sa chová, nevidím na tom nič zlé si povedať náš osobný názor a diskutovať o tom:) čiže ked toto berieš ako to svoje (nadávky malé) tak HA HA HA zaslužíš si OSCARA.
A aby som nezabudol bol tam challinger a nanho som nepovedal ani slovo iba som sa ho pýtal či sa dá stiahnuť demo zo servera alebo zo stranky a potom sa má pýtal prečo a aký je k tomu dôvod čiže dalšie to vaše nevím co meleš :ddddd

4.
HA HA HA HA HA HA pošli to clipped

A POSLEDNÁ VEC A MÔŽEŠ TO PRE MNA ZA MNA AJ ZAMIETNUŤ
už ked hovoríš že som ti nadával a mal blbe pripomienky BLABLABLABLABLABLA od začiatku mojho banu za GHOSTING, PREČO SI MI NEDAL SKÔR BAN?, ALEBO MUTE... KAŽDÉMU JEDNÉMU SI TO TAM ROZDAVAL JAK NA BEŽIACOM PÁSE A MNA TO PROSTE OBCHÁDZALO hmu? ZAUJÍMAVÉ...
A TO VIDEO MAL BYŤ DÔKAZ TOHO ŽE SOM TAM NENADÁVAL A DAL SI MI BANCHAT NEPRÁVOM ZA (nadávky, malé)

ALEBO?
SI MI HO DAL PRETO LEBO SOM POSLAL TEN KAMARÁTOV CHAT A NEVEDEL SI SI VYMYSLIEŤ DÔVOD TAK SI DAL (nadávky, malé)?
či jak to je ty blb?
domkojekul
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V] Stažnosť na „admina“ Grootika

Příspěvekod domkojekul » 10 led 2022, 19:36

Zdravím polskasila,
dakujem za vašu odpoved ale zaujíma ma ešte od Grootika odpoved:)
domkojekul
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V] Stažnosť na „admina“ Grootika

Příspěvekod Grootisko » 10 led 2022, 20:43

Nemam k tomu co více říci. Z mého pohledu byl Ban na 10 minut na místě jelikož jsi dělal blbosti už předtím.

Podle mého by jsi si za své chování zasloužil nějaký ten delší mute ať se vzpamatuješ.

Poprosím SA/HLSA o lock

e.by.tib: Vše podstatné řečeno, HLSA se vyjádřilo, takže vyřešeno. Zbytek do pm a nespamovat forum díky.
Když ti někdo život ničí, neser se sním, vem ho tyčí
https://steamcommunity.com/id/GrootiskoRealOne
Grootisko
CS2 CheatHunter
CS2 CheatHunter

Zpět na Stížnosti na Adminy