• Stránka 1 z 1
PUBG CRASHUJE
• Typ přístroje PC
• Typ IOS + Kolika bitový máte PC WIN 10 64BIT
• Typ problému CRASH PŘI STARTUPU
• Jak starý je přístroj ROK
• Kdy se problém začal projevovat PO ZAPNUTÍ HRY
• Komponenty v PC GTX 1050 I5
• Stáhnul jsem si pubg a když ho ted chci zapnout tak v loading startupu mi crashne zkoušel jsem ověřit integritu dále nevím co mám dělat prosím o pomoc
• Typ IOS + Kolika bitový máte PC WIN 10 64BIT
• Typ problému CRASH PŘI STARTUPU
• Jak starý je přístroj ROK
• Kdy se problém začal projevovat PO ZAPNUTÍ HRY
• Komponenty v PC GTX 1050 I5
• Stáhnul jsem si pubg a když ho ted chci zapnout tak v loading startupu mi crashne zkoušel jsem ověřit integritu dále nevím co mám dělat prosím o pomoc
- Simsa42
- Amatér
PUBG CRASHUJE
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: PUBG CRASHUJE
Zdar,
na starém PC jsem měl podobný problém.. Řešení? Koupil jsem nový PC, starý komp se přehříval + měl celkem low komponenty a prostě mu to crashovalo. Pokud jsi ještě nezkusil, tak zkus reinstalovat celou hru, chyba může být ve hře.
Wawle
na starém PC jsem měl podobný problém.. Řešení? Koupil jsem nový PC, starý komp se přehříval + měl celkem low komponenty a prostě mu to crashovalo. Pokud jsi ještě nezkusil, tak zkus reinstalovat celou hru, chyba může být ve hře.
Wawle
Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1