• Stránka 1 z 1
[V]namyšlený mari
nick - you didnt have to cut me off 966 STEAM_0:0:92830426 12 52:34 12 0
ip - STEAM_0:0:92830426 https://ctrlv.cz/mTHO
čas - 21:50
Simon dal příkaz pojďte za mnou a půjdete walkem, já šel až po dopovězení příkazu tak jak se chodit má, načež mě pak admin Mari bezdůvodně zabil, protože mu vadí že mám jiné názory na určité situace ve hře. Trval si na tom že to byl oprávněný kill. Když jsem mu slušně napsal že ho dám na forum a že ho PROSÍM aby se sem pak vyjádřil tak mě i vykopl ze serveru.... jeho arogantní chování už vadí více hráčům a né jen mě. Prosím o potrestání admina za podle mě nesmyslný kick a dále omluvu za úmyslný FK.
čas dema - 18:20
demo - https://easyupload.io/do30y3
ip - STEAM_0:0:92830426 https://ctrlv.cz/mTHO
čas - 21:50
Simon dal příkaz pojďte za mnou a půjdete walkem, já šel až po dopovězení příkazu tak jak se chodit má, načež mě pak admin Mari bezdůvodně zabil, protože mu vadí že mám jiné názory na určité situace ve hře. Trval si na tom že to byl oprávněný kill. Když jsem mu slušně napsal že ho dám na forum a že ho PROSÍM aby se sem pak vyjádřil tak mě i vykopl ze serveru.... jeho arogantní chování už vadí více hráčům a né jen mě. Prosím o potrestání admina za podle mě nesmyslný kick a dále omluvu za úmyslný FK.
čas dema - 18:20
demo - https://easyupload.io/do30y3
- prase258
- Pokročilý
[V]namyšlený mari
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: namyšlený mari
navíc v čase 11:40 dá simon příkaz běžte na zadní stěnu a tam doplňujte na stěnu dále od zbrojky což jsme splnili jen 3 hráči, ale daný hráč mi dal opět FK, protože nesledoval dostatečně hru...
- prase258
- Pokročilý
Ahoj,
dle mého jsi šel pozdě a jedná se o dva příkazy. To že simon nepustil voice to neovlivňuje.
Ohledně té arogance, tak si nemyslím, že jsem vůči tobě byl arogantní. Spíše jsi byl ty v té arogantní pozici, kde si psal ať mě přehodí a že mě dáš na forum apod. Natož jsem ti napsal, že můžeš, ale nemáš to tahat do hry. Mimo to, že tě upozorňoval i druhý admin.
V další situaci jsi FK nedostal. Simon řekl "bežte do modré místnosti na zadní stěnu, běžte na tu doplňujte na stěnu, co je dále od zbrojnice" - tady v tom momentě, to simon řekl ne úplně šikovně a já si toho nevšiml - ty jsi však přešel z jedné stěny na druhou bez žádného příkazu, proto jsem tě zabil, což jsi neměl a dostal jsi tak oprávněný kill. Každopádně máš pravdu, že příště je třeba zapojit vícero uší a poslouchat lépe.
dle mého jsi šel pozdě a jedná se o dva příkazy. To že simon nepustil voice to neovlivňuje.
Ohledně té arogance, tak si nemyslím, že jsem vůči tobě byl arogantní. Spíše jsi byl ty v té arogantní pozici, kde si psal ať mě přehodí a že mě dáš na forum apod. Natož jsem ti napsal, že můžeš, ale nemáš to tahat do hry. Mimo to, že tě upozorňoval i druhý admin.
- Kód: Vybrat vše
2022-01-14 21:53:15 za me jsi sel pozde, a mozna jsi mel jit i walkem, not sure about that ale ted uz z hlavy, kill byl opravnen. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:51:34 ... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:51:04 jestli ti ho nejaky simon da, tak dostanes. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:50:20 mne to nezajima, nevytahuj to ve hre. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:50:03 klidne muzes, neprovokuj. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:50 sel si pozde. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:30 ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:48:37 jj. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:48:08 priste dostnaes uz kick bezdak. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:47:50 uz jsem te na to dnes upozornoval. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:47:42 sprasemtem neprovokuj, oni tam delali pohyb s tim hracem. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
- Kód: Vybrat vše
022-01-14 21:52:29 tak se mi prosím vyjádři za 5 minut na foru do stížností na adminy, díky. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:51:51 oni to chtějí abych se ptal já musím jen odpověz a můžu to řešit. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:51:30 chápu to ssprávně. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:51:27 takže podle tebe to byl oprávněný kill který jsem splnil pozdě. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:50:50 takže mik nedostanu abych si to obhájil?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:50:08 já ti píšu co udělám. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:55 takže forum ja kchceš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:47 ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:47 proč jsi mšě teď zabil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:40 řekl to jako jeden příkaz. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:31 proč jsi mě zabil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:25 děláš si srandu?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:21 ???????. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:17 fuuuuuuj. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:49:14 trapné kola. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:48:33 vím že máš pravdu vždycky ve všem, promin. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:48:14 j moc se ti omlouvám. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:47:54 z:DD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:47:29 ten přesun nedostane. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2022-01-14 21:47:27 hlavně že tam byl i mari ne?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
V další situaci jsi FK nedostal. Simon řekl "bežte do modré místnosti na zadní stěnu, běžte na tu doplňujte na stěnu, co je dále od zbrojnice" - tady v tom momentě, to simon řekl ne úplně šikovně a já si toho nevšiml - ty jsi však přešel z jedné stěny na druhou bez žádného příkazu, proto jsem tě zabil, což jsi neměl a dostal jsi tak oprávněný kill. Každopádně máš pravdu, že příště je třeba zapojit vícero uší a poslouchat lépe.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
"dle mého jsi šel pozdě a jedná se o dva příkazy. To že simon nepustil voice to neovlivňuje."
No dle mého názoru to je jasný fk protože se plní až po úplném dopovězení, nebyla tam nijak dlouhá mezera takže jsme měli počkat až to celé dopoví a pak příkaz splnit. Ano napsal jsem ti že tě dám na forum no a? To je nějaké vyhrožování nebo nejaká provokace? Slušně jsem od tebe chtěl odpovědi které po mě tady na foru mohli ostatní požadovat a sice situaci ohledně mikrofonu, protože jsem byl ochotný to vše vyřešit v klidu na serveru. Když jsem ti napsal ať se vyjádříš i s kouzelným slůvkem za 5 min na foru, samozřejmě proto aby se to vyřešilo co nejdříve, tak jsi mi dal kick? jako vážně?
Ohledně toho že tě má někdo přehodit, ano napsal jsem proč nedostaneš přehoz i ty, taktéž jsi měl hlídat hráče v boxovacím ringu, místo toho sis tam stál a sledoval gregora a Ct jak tam přes sebe dělají animace a nijak jsi nezasáhnul, navíc když je gregor zabíjel tak jako by jsi naschvál spadl a snad i čekal na to, až je všechny zabije, takže jsi opět nesledoval hru. Proč by měli být potrestáni jen oni a ty ne?
"za me jsi sel pozde, a mozna jsi mel jit i walkem, not sure about that ale ted uz z hlavy, kill byl opravnen. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats"
K tomuto se snad ani vyjadřovat nebudu, prej možná jsi měl jít i walkem...
Druhá situace - běžte do modré místnosti na zadní stěnu, zákazy a pak příkaz "a doplňujte tam dál od zbrojky" následně dá příkaz "doplňujte na stěnu co je dál od zbrojky vy jste mě špatně pochopili".
Tím pádem jsem vše splnil správně, musel jsem si přehrát demo abych si ověřil jak to ve finále bylo, protože jsem si nebyl na 100% jistý. Byli tam asi 3 admini, ty, snow a simon a ani jeden to neřešil. Podle mě chyba všech tří na serveru... hráči co odešli od zadní stěny měli mít kill ale místo toho jsem ho dostal já za opustění a to ani nevím kde bylo to druhé T které stálo vedle mě, je možné že také dostal FK.
No dle mého názoru to je jasný fk protože se plní až po úplném dopovězení, nebyla tam nijak dlouhá mezera takže jsme měli počkat až to celé dopoví a pak příkaz splnit. Ano napsal jsem ti že tě dám na forum no a? To je nějaké vyhrožování nebo nejaká provokace? Slušně jsem od tebe chtěl odpovědi které po mě tady na foru mohli ostatní požadovat a sice situaci ohledně mikrofonu, protože jsem byl ochotný to vše vyřešit v klidu na serveru. Když jsem ti napsal ať se vyjádříš i s kouzelným slůvkem za 5 min na foru, samozřejmě proto aby se to vyřešilo co nejdříve, tak jsi mi dal kick? jako vážně?
Ohledně toho že tě má někdo přehodit, ano napsal jsem proč nedostaneš přehoz i ty, taktéž jsi měl hlídat hráče v boxovacím ringu, místo toho sis tam stál a sledoval gregora a Ct jak tam přes sebe dělají animace a nijak jsi nezasáhnul, navíc když je gregor zabíjel tak jako by jsi naschvál spadl a snad i čekal na to, až je všechny zabije, takže jsi opět nesledoval hru. Proč by měli být potrestáni jen oni a ty ne?
"za me jsi sel pozde, a mozna jsi mel jit i walkem, not sure about that ale ted uz z hlavy, kill byl opravnen. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats"
K tomuto se snad ani vyjadřovat nebudu, prej možná jsi měl jít i walkem...
Druhá situace - běžte do modré místnosti na zadní stěnu, zákazy a pak příkaz "a doplňujte tam dál od zbrojky" následně dá příkaz "doplňujte na stěnu co je dál od zbrojky vy jste mě špatně pochopili".
Tím pádem jsem vše splnil správně, musel jsem si přehrát demo abych si ověřil jak to ve finále bylo, protože jsem si nebyl na 100% jistý. Byli tam asi 3 admini, ty, snow a simon a ani jeden to neřešil. Podle mě chyba všech tří na serveru... hráči co odešli od zadní stěny měli mít kill ale místo toho jsem ho dostal já za opustění a to ani nevím kde bylo to druhé T které stálo vedle mě, je možné že také dostal FK.
- prase258
- Pokročilý
S tebou nemá důvod klást argumenty, přeci jen jsi známá firma.
Ohledně toho, co jsem řešil s hráči u boxovacího ringu ti to může být úplně ukradené. Oboum jsem psal už zprávu ať se nepřibližují...
Byl jsem však ve stejnou dobu s adminy na dc a ten se rozhodl pro přesun dříve, než jsem po vyrušení vzbouřencem zprávu napsal podruhé.
Počkej si na vyjádření hlsa a nevýmýšlej další pohádky...
Pokud se hlsa rozhodne, že jsem pochybil, tak se ti omluvím a ty pak budeš mít určitě klid na duši.
Ohledně toho, co jsem řešil s hráči u boxovacího ringu ti to může být úplně ukradené. Oboum jsem psal už zprávu ať se nepřibližují...

Počkej si na vyjádření hlsa a nevýmýšlej další pohádky...
Pokud se hlsa rozhodne, že jsem pochybil, tak se ti omluvím a ty pak budeš mít určitě klid na duši.

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Mimochodem, ještě jednou jsem si teď pustil demo a opravdu tam je slyšet "běžte ehh doplňujte na stěnu, co je dál od zbrojky" a díky reakci vězňů si toho nikdo z adminů nevšiml až na tebe. Hold máš dobrý sluch! 
+ po chatu s hlsa jsme se shodli, že příkaz byl nešikovný a kill neměl mít nikdo. Takže se ti omlouvám

+ po chatu s hlsa jsme se shodli, že příkaz byl nešikovný a kill neměl mít nikdo. Takže se ti omlouvám

JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [V řešení]namyšlený mari
Ahoj, na serveru jsem byl taky 1. situaci jsem neviděl, ale upozorňoval jsem tě později na tvé nevhodné chování, za které si dostal kick, pokud se nepletu. K druhé situaci se omlouvám, protože jsem ten příkaz formuloval jako opice a kill tedy neměl mít nikdo.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
tak mi specifikuj přesně to nevhodné chování, nijak jsem admina neprovokoval ani ho neurážel. Chtěl jsem pouze informace o tom proč mě zabil, jestli na tom trvá nebo ne a aby se mi vyjádřil na forum nejlépe okamžitě a nemuselo se to řešit 3 dny. Vše jsem napsal podle mě s maximální slušností, za mě kick neoprávněný. Dostalo jsi mě tedy kicknul za větu "tak se mi prosím vyjádři za 5 minut do stížností na adminy" to ti příjde v pořádku? To mu ani nesmím dát vědět o tom, že něco takového chystám?
- prase258
- Pokročilý
V první situaci jsi měl jít hned za Simonem. To, že máte jít ve walku byl už další příkaz.
V druhé Simon řekl příkaz opravdu nešikovně a rozhodně bych za něj nezabíjel. Admini se ti zde oba omluvili.
Snažit se získat informace o killu je v pořádku, avšak z tvého chatu lze vidět, že některé tvoje poznámky a zprávy působily trochu útočně, a proto chápu adminovo usouzení, že se ho snažíš provokovat. Pokud se příště dostaneš do podobného sporu a vidíš, že si admin skálopevně stojí za svým názorem, bude lepší jít rovnou do stížností a ne mu jimi vyhrožovat v chatu.
Vyřešeno.
V druhé Simon řekl příkaz opravdu nešikovně a rozhodně bych za něj nezabíjel. Admini se ti zde oba omluvili.
Snažit se získat informace o killu je v pořádku, avšak z tvého chatu lze vidět, že některé tvoje poznámky a zprávy působily trochu útočně, a proto chápu adminovo usouzení, že se ho snažíš provokovat. Pokud se příště dostaneš do podobného sporu a vidíš, že si admin skálopevně stojí za svým názorem, bude lepší jít rovnou do stížností a ne mu jimi vyhrožovat v chatu.
Vyřešeno.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1