• Stránka 1 z 1
[V] unban/jb
2.Nickname wojcek
Herni ID STEAM_0:1:533063557
SteamCommunity ID 76561199026392843
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 16.01.2022 - 21:56:47
Vyprší dne 17.01.2022 - 21:56:47 (23 Hodin 54 Minut zbývá)
Zabanovaný od ;jeida
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
3. myslim si že jsem dostal nepřiměřený trest, přehoz ok třeba, ale za to že jsem byl v autíčku které si simon před tím sám požádal at mu dovezu, tak jsem mu ho přivezl schoval se do něho a přišlo tam vd, nevěděl jsem že je už posledním chtěl jsem ho poškádlit trochu a blokoval jsem mu cestu ze srandy ne však to chápete, 24h je moc, to nezvládnu :/
4. EVIP jsem
Herni ID STEAM_0:1:533063557
SteamCommunity ID 76561199026392843
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 16.01.2022 - 21:56:47
Vyprší dne 17.01.2022 - 21:56:47 (23 Hodin 54 Minut zbývá)
Zabanovaný od ;jeida
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
3. myslim si že jsem dostal nepřiměřený trest, přehoz ok třeba, ale za to že jsem byl v autíčku které si simon před tím sám požádal at mu dovezu, tak jsem mu ho přivezl schoval se do něho a přišlo tam vd, nevěděl jsem že je už posledním chtěl jsem ho poškádlit trochu a blokoval jsem mu cestu ze srandy ne však to chápete, 24h je moc, to nezvládnu :/
4. EVIP jsem
- wojcekk
- Amatér
[V] unban/jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban/jb
Ahoj,
Je fajn vidět konečně někoho kdo ban na serveru neřeší formou nadávek do rodiny nebo na mou osobu, ale jako inteligentní člověk si podá žádost popřípadě stížnost. Od toho tu tato sekce a další přece jsou. No nic dále k tvému prohřešku. Dostal jsem upozornění, že na serveru děláš bordel, tak jsem tě tam přišel zkontrolovat.
https://easyupload.io/f879ky
6.00 Zbytečně si střílel z kanonu a nehlídal simona celé kolo, ikdyž měl simon dávno všechny. Celé kolo tě zajímalo jen to kdy si budeš moct zastřílet.
10.35 Si dal dokonce MFK kanonem věznům.
15.20 TK
27.12 Ti zmáčklo přímo před tebou koupené VD CT tlačítko a nic si nedělal.
27.40 další TK
Takto bych mohl pokračovat časem 29.30,30.20,...
Naopak můžeš být rád, že jsem přišel já a vyřešili jsme to jen banem na den.
e.jeida: Tato mapa byla konečně přidána zpět, protože je old school a dobrá, ale lidi jako ty a Fenomen co zneužíváte děla to dost kazíte a proto když lze vyzabijet dělem všechny vězně během 10s, tak příště tu mapu už nevotnou.
Je fajn vidět konečně někoho kdo ban na serveru neřeší formou nadávek do rodiny nebo na mou osobu, ale jako inteligentní člověk si podá žádost popřípadě stížnost. Od toho tu tato sekce a další přece jsou. No nic dále k tvému prohřešku. Dostal jsem upozornění, že na serveru děláš bordel, tak jsem tě tam přišel zkontrolovat.
6.00 Zbytečně si střílel z kanonu a nehlídal simona celé kolo, ikdyž měl simon dávno všechny. Celé kolo tě zajímalo jen to kdy si budeš moct zastřílet.
15.20 TK
27.40 další TK
Naopak můžeš být rád, že jsem přišel já a vyřešili jsme to jen banem na den.

e.jeida: Tato mapa byla konečně přidána zpět, protože je old school a dobrá, ale lidi jako ty a Fenomen co zneužíváte děla to dost kazíte a proto když lze vyzabijet dělem všechny vězně během 10s, tak příště tu mapu už nevotnou.

jeida jumped 274.014 units with StandUp CountJump! [270 block] (100aa)
jeida jumped 270.159 units with CountJump! [265 block] (100aa)
main Jump admin

main Jump admin

-
ScripterQ - Zkušený
ScripterQ píše:Ahoj,
15.20 TK
27.40 další TK
Naopak můžeš být rád, že jsem přišel já a vyřešili jsme to jen banem na den.![]()
Dobře… smím se zeptat jestli si sledoval při tom jenom mě? Nebo tě někdo zavolal na udání aby ses podíval na hltv? Nebo ses až po tom, co jsem si podal zadost a vysvětlení ke konkrétní situaci podíval na hltv a toto vycasoval? Nebudu bonzovat, takových kdo tam střílel tím kanonem bylo více a taky jsem ne jednou umřel na TK… proto mi ještě toto vysvětli prosím tě a budu spokojený, za ten TK autem nemůžu, frajer mi tam proste vlezl, ver tomu ze kdybych chtěl dat poradny tk, zabiju i Simona a ty ostatní které jsem měl před sebou.
Takže shrnutí. Proč si nezasáhl už na serveru když jsi tak strašně tady vyčasoval tolik času? Podle mě je to jak píšu nahoře, predtim tě hltv vůbec nezajímalo, až potom co sis přečetl zadost, ses na to hltv podíval, a vycasoval tady všechny možné časy, abys nebyl za vola s prominutím. Ptal jsem se tě na konkrétní situaci. Ale vážně mě udivuje ze si zase viděl jenom mě. Ale tak co se dá dělat, já už si zvykl.
Díky a ahoj večer
- wojcekk
- Amatér
Dostal jsem upozornění, že na serveru děláš bordel, tak jsem tě tam přišel zkontrolovat.
Ok promiň, už mi to je jasné ze si došel na udání, spatne jsem to přečetl

- wojcekk
- Amatér
wojcekk píše:Dostal jsem upozornění, že na serveru děláš bordel, tak jsem tě tam přišel zkontrolovat.
Ok promiň, už mi to je jasné ze si došel na udání, spatne jsem to přečetl
Ano vím, že Fenomen taky střílel, ale toho řešil kolega Cajbaraj, tak jsem mu nechtěl zasahovat do jeho rozhodnutí.
jeida jumped 274.014 units with StandUp CountJump! [270 block] (100aa)
main Jump admin

main Jump admin

-
ScripterQ - Zkušený
Ahoj. Ban je naprosto v pořádku. Aby ti to nebylo líto, že máš ban jenom ty, tak jsem Fenomena taky zabanoval.
Ban Oprávněný.
Vyřešeno
Ban Oprávněný.
Vyřešeno
-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1