• Stránka 1 z 1
ukradeny steam ucet
dorby den muj steam ucet byl vykraden ja blbec jsem chtel free knife do cska a pak mi vykradli acc zmenily mi heslo ,nick,a email
kdyz chci podporu zadam muj email a hodi mi to tam muj starty ucet btw jsem kupoval hru takze mam cd key ale nevim co ted kam co mam zadat a psal jsem na podporu a hodily mi muj stary ucet jde s tim neco udelat?? prosím
kdyz chci podporu zadam muj email a hodi mi to tam muj starty ucet btw jsem kupoval hru takze mam cd key ale nevim co ted kam co mam zadat a psal jsem na podporu a hodily mi muj stary ucet jde s tim neco udelat?? prosím
- Pirulo
- Kolemjdoucí
ukradeny steam ucet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ukradeny steam ucet
co sem vyzkousel?
- Pirulo
- Kolemjdoucí
Zdar,
tohle nemá asi ani cenu řešit. Podpora většinou neodpovídá a pokud odpovídá, tak je to většinou automatická zpráva.
Znám pár lidí, kteří účet získali zpět, avšak to bylo náhodou.
Nikdy nezadávejte heslo a email od steamu na podezřelé webové stránky, kde Vám slibují free skiny/knify. Na 98% se jedná o scam. 
Wawle
tohle nemá asi ani cenu řešit. Podpora většinou neodpovídá a pokud odpovídá, tak je to většinou automatická zpráva.
Znám pár lidí, kteří účet získali zpět, avšak to bylo náhodou.

Wawle

Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Blbosť.
Stačí napísať na steam support. Pri vyplnení toho "dotazníka" a dokázaní, že učet je tvoj ti ho obnovia.
Osobná skúsenosť 3x
Stačí napísať na steam support. Pri vyplnení toho "dotazníka" a dokázaní, že učet je tvoj ti ho obnovia.
Osobná skúsenosť 3x
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
d0unt píše:Blbosť.
Osobná skúsenosť 3x
Mně raději neodpověděli

Ex CSGO admin
A život jde dál..
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Ahoj,
Steam support ti pomôže vždy keď tá žiadosť ktorú napíšeš má zmysel.
Stačí len napísať skratke čo sa stalo, pridať dôkazi že účet bol tvoj a do 2 dni ti väčšinou odpovedia.
Účet mi ukradli tak 500x a nikdy sa mi nestalo že by mi steam support nepomohol.
Stačí len napísať skratke čo sa stalo, pridať dôkazi že účet bol tvoj a do 2 dni ti väčšinou odpovedia.
Účet mi ukradli tak 500x a nikdy sa mi nestalo že by mi steam support nepomohol.

kikipavco 3.4.2021 / 02:10 --> idem stavať mapy na jailbreak
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
-
Kikipavco - Mistr
Kikipavco píše:Ahoj,
můžu souhlasit, taktéž mi byl odcizen účet, stačilo doložit potřebné informace a do dvou dní jsem ho měl zpátky
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1