• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] HammerTime , Public 1 , sťažnosť
dobrý deň mám sťažnosť na Hammertime z dôvodu bezdôvodného kill v hre .
pripájam demo 18:35 -18.37
ostávalo 15 sekúnd do konca kola bol som už z Nášho teamu sám a vyzeralo že to môžem ešte otočiť a hammer zo spectu ma bezdôvodne zabil , hráči sa potom pýtali prečo to urobil vysvetlenie nedal . [color=#FF0000]https://uloz.to/tam/4622b348-bf8b-41fa-8e61-7e7aecf50f13[/color]
pripájam demo 18:35 -18.37
ostávalo 15 sekúnd do konca kola bol som už z Nášho teamu sám a vyzeralo že to môžem ešte otočiť a hammer zo spectu ma bezdôvodne zabil , hráči sa potom pýtali prečo to urobil vysvetlenie nedal . [color=#FF0000]https://uloz.to/tam/4622b348-bf8b-41fa-8e61-7e7aecf50f13[/color]
- Tatko1splN
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] HammerTime , Public 1 , sťažnosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HammerTime , Public 1 , sťažnosť
tak jak uz sme si psali primo na serveru, ja byl sice spect ale slay sem ti nedaval 

-
HammerTime - CS 1.6 Admin
HammerTime píše:tak jak uz sme si psali primo na serveru, ja byl sice spect ale slay sem ti nedaval
Ano ale nech sa to nejako doriesi ja neviem kto mi dal SLAY ale niekto z Online Adminov neviem kto bol este online v tom case na deme to bude vidno
- Tatko1splN
- Kolemjdoucí
Serus, bol som vtedy jeden z online adminov na serveri a dával som slay niektorým hráčov za noplant a no defuse, len neviem či som ho dal práve tebe. Tak keď sa nikto z iných adminov okrem Hammera neozýva, čo boli na serveri, tak sťažnosť beriem na seba, nech sa to čo najskôr dorieši.
-
Walky19 - CS 1.6 Admin
Bomba bola od času 0:48 v unime na A, zatiaľ čo ty si bol na rampe. V čase 0:17 si bol posledný hráč z teamu proti 5 CT.
Slay si dostal v čase 0:06, po tom čo si šiel walkom po rebríku, hore si si čupol a čakal, lebo si počul prichádzať hráča od rampy. O bombu si celý čas nejavil záujem...
Sťažnosť zamietnutá
Slay si dostal v čase 0:06, po tom čo si šiel walkom po rebríku, hore si si čupol a čakal, lebo si počul prichádzať hráča od rampy. O bombu si celý čas nejavil záujem...
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1