• Stránka 1 z 1
[Z] akademie
Nick na serveru: SamteX
Sekce, na které chci práva:jailbreak
Věk: 13
odkaz na můj steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198306367272/
Kdyby něco jméno na TS: SamteX
Něco o mně: Jmenuju se Štěpán. Bydlím v Středočeském kraji a stále rád hraju jailbreak. Mám tam 672h cca.
Proč právě já: Tak poslední dobou jsem snažil splnit podmínky a rád bych dostal šanci se stát akademikem. Stále bych rád udržoval příjemnou atmosféru na serverech. Už jsem viděl pár lidí u CT kterým nešel mic taky jsem mu to vysvětloval ale furt tam byly dokud se neodpojily Sami od sebe. Taky když jim nebylo rozumět(CTČKAM) tak jsem mu taky řekl ať si trošku poupravý mic poupravil si ho a poděkoval mi. chtěl bych jim pomáhat a doporučit si přečíst pravidla aby taky mohly mít něco z toho hraní. Pomohl bych jim s pravidly aby mohli zkusit CT a aby nedostaly zbytečne BAN na serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno okolo2100 h.
Sekce, na které chci práva:jailbreak
Věk: 13
odkaz na můj steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198306367272/
Kdyby něco jméno na TS: SamteX
Něco o mně: Jmenuju se Štěpán. Bydlím v Středočeském kraji a stále rád hraju jailbreak. Mám tam 672h cca.
Proč právě já: Tak poslední dobou jsem snažil splnit podmínky a rád bych dostal šanci se stát akademikem. Stále bych rád udržoval příjemnou atmosféru na serverech. Už jsem viděl pár lidí u CT kterým nešel mic taky jsem mu to vysvětloval ale furt tam byly dokud se neodpojily Sami od sebe. Taky když jim nebylo rozumět(CTČKAM) tak jsem mu taky řekl ať si trošku poupravý mic poupravil si ho a poděkoval mi. chtěl bych jim pomáhat a doporučit si přečíst pravidla aby taky mohly mít něco z toho hraní. Pomohl bych jim s pravidly aby mohli zkusit CT a aby nedostaly zbytečne BAN na serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno okolo2100 h.
Zdravíčko,snad se máte dobře.
Já jsem Štěpán a je mi 13 let.
Hraju jb uz 200hod.
Na CS:GO jsem SamteX.
Hraju jb uz 200hod.
- Samtex
- Kolemjdoucí
[Z] akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Z] akademie
Zdravím,
chybí ti udělat ještě jedno nahlášení do PPček. Myslím si, že sis pořádně nepřečetl podmínky, kde se píše, že nesmíš spamovat a máš se vyjadřovat slušne. V chatu máš hodně spamu a nadávek, což ti k získání akademika moc nepřispívá. Co máš udělat? Nahlas si ještě 3 lidi do PP, chovej se slušně, nenadávej a nespamuj!
Znovu si můžeš požádat za měsíc.
Zamítnuto
PS: Tvoje SID - STEAM_1:0:173050772
chybí ti udělat ještě jedno nahlášení do PPček. Myslím si, že sis pořádně nepřečetl podmínky, kde se píše, že nesmíš spamovat a máš se vyjadřovat slušne. V chatu máš hodně spamu a nadávek, což ti k získání akademika moc nepřispívá. Co máš udělat? Nahlas si ještě 3 lidi do PP, chovej se slušně, nenadávej a nespamuj!
Znovu si můžeš požádat za měsíc.
Zamítnuto
PS: Tvoje SID - STEAM_1:0:173050772
-
Evangelista - CS:GO Admin
Ano, pardon za nadávky a spam ale Šimon ignoroval mic.
A bojím se že za měsíc mi klesne aktivita. A nebudu hrát a chtěl bych to skúsit aspoň na chvilku už jsem dal 2 hráče do pp a dostaly Ban. Stačí Teda ešte 1.
A bojím se že za měsíc mi klesne aktivita. A nebudu hrát a chtěl bych to skúsit aspoň na chvilku už jsem dal 2 hráče do pp a dostaly Ban. Stačí Teda ešte 1.
Zdravíčko,snad se máte dobře.
Hraju jb uz 200hod.
Hraju jb uz 200hod.
- Samtex
- Kolemjdoucí
Platí to, co jsem napsal. Potřebuju od tebe vidět nějakou snahu dlouhodobě a to mi dokážeš tím, že splníš to, co jsem ti napsal.
Lock
Lock
-
Evangelista - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1