• Stránka 1 z 1
[Nedostatečné] ✪ fila#7/ Neznalost Pravidel
Nick hráče: ✪ fila
SID hráče: STEAM_1:0:53137510
Přibližný datum a čas: 12.12.2018, cca v 18:54
Server: JailBreak #7
Popis situace: Já jako simon dávám nachytávku s neplatným příkazem a admin si to ani nenechá vysvětlit a movuje mě do t. mám ověřeno od pár adminu a akademiků že je to platné, avšak Fila mi poslal zprávu od nějakého správce snad nevím. jestli nemám pravdu tak se omlouvám i jemu jsem řekl že se omlouvám ale chci mít jasno.
Důkaz: http://mysharegadget.com/179557494
SID hráče: STEAM_1:0:53137510
Přibližný datum a čas: 12.12.2018, cca v 18:54
Server: JailBreak #7
Popis situace: Já jako simon dávám nachytávku s neplatným příkazem a admin si to ani nenechá vysvětlit a movuje mě do t. mám ověřeno od pár adminu a akademiků že je to platné, avšak Fila mi poslal zprávu od nějakého správce snad nevím. jestli nemám pravdu tak se omlouvám i jemu jsem řekl že se omlouvám ale chci mít jasno.
Důkaz: http://mysharegadget.com/179557494
No Nic já jdu hrát lolko
- loskimaster
- Amatér
[Nedostatečné] ✪ fila#7/ Neznalost Pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ✪ fila#7/ Neznalost Pravidel
koho nahlasujes ty mrdko, uvedom sa
- REFORMEDDDD
- Kolemjdoucí
moc fajn tedka už muže byt admin fakt každý děkujeme
No Nic já jdu hrát lolko
- loskimaster
- Amatér
Ahoj,
Admin nikde neurobil chybu!
Cely boli zatvorené a povedal si pote na čiaru čo nemohli splniť, potom si otvoril cely a hráči nemali príkazy takže si mohli robiť čo chcú, keďže si sa s adminom chcel hádať a nenechal si si vysvetliť tak si dostal move a nasledovne ban.
PS: Ak si myslíš že admin urobil chybu tak ho musíš nahlásiť tu podľa tohto vzoru
Nedostatečné
Admin nikde neurobil chybu!
Cely boli zatvorené a povedal si pote na čiaru čo nemohli splniť, potom si otvoril cely a hráči nemali príkazy takže si mohli robiť čo chcú, keďže si sa s adminom chcel hádať a nenechal si si vysvetliť tak si dostal move a nasledovne ban.
PS: Ak si myslíš že admin urobil chybu tak ho musíš nahlásiť tu podľa tohto vzoru
Nedostatečné
kikipavco 3.4.2021 / 02:10 --> idem stavať mapy na jailbreak
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
kikipavco 3.4.2021 / 19:11 --> už končím
-
Kikipavco - Mistr
Re: [Nedostatečné] ✪ fila#7/ Neznalost Pravidel
Tak ty si solidně mimo chlapče.
1. Za co mě jako nahlašuješ? xd I kdybych nějakým způsobem porušil pravidla, tak si mě natočil jak běžím na čáru??
2. Tvoje zdroje informací jsou buď nesprávně zvoleny a nebo jsi jen lobotom a neumíš to správně pochopit. Navíc 90% lidí co jsi tam jmenoval že ti to potvrzovali nejsou ani admini, ani akademici.
3. Měl by ses do života naučit, že né vždy máš pravdu. A i kdyby si pravdu měl, tak se přece nebudeš s adminem hádat jak retard a omluvíš se. Popř. by sis následně zjistil od někoho vyššího a řešil to normální cestou.
Každý až na tebe.
S láskou
fila
e. kikipavco: Nabudúce riešiť prosím cez PM, spamujete tu zbytočne.
1. Za co mě jako nahlašuješ? xd I kdybych nějakým způsobem porušil pravidla, tak si mě natočil jak běžím na čáru??
2. Tvoje zdroje informací jsou buď nesprávně zvoleny a nebo jsi jen lobotom a neumíš to správně pochopit. Navíc 90% lidí co jsi tam jmenoval že ti to potvrzovali nejsou ani admini, ani akademici.
3. Měl by ses do života naučit, že né vždy máš pravdu. A i kdyby si pravdu měl, tak se přece nebudeš s adminem hádat jak retard a omluvíš se. Popř. by sis následně zjistil od někoho vyššího a řešil to normální cestou.
moc fajn tedka už muže byt admin fakt každý děkujeme
Každý až na tebe.
S láskou
fila
e. kikipavco: Nabudúce riešiť prosím cez PM, spamujete tu zbytočne.
„Pee your pants to stay warm.“
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
-
filaa - Zkušený
• Stránka 1 z 1