• Stránka 1 z 1
[P]admin práva / public's / Nonsteamak
Zdravím, tímto bych chtěl požádat o admin práva na Public's servery.
Nick v hre : Pan Nonsteamak
Nick na fóre : BloodyJack
Profil na fóre : bloodyjack-u29473.html
Vek : 26 (29.12.94)
Steam nick : N0nst3am4k
Steam ID : STEAM_0:0:160699347
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=71234
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Když jsem zde hrával před x lety, tak byl nějaký ban, když jsem byl mladý a nerozvážný a vybuchl jsem, ale to už je zamnou. Teď už jsem mírumilovný člověk (:
Niečo o sebe : Zdravím ještě jednou. Jmenuji se Honza, je mi jak je napsáno výše 26 let a jsem vyučen jako Tesař. Mé povolání je ovšem řidič kamionové dopravy. Mými koníčky jsou florbal,hokej,plavání, moje motorka. Samozřejmě nepohrdnu i posezením u pivka s kamarádama či nějaký ten film s přítelkyní a samozřejmě hraní cska.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Před x lety jsem zde působil na vícero pozicích, jako Hlsa,SA(ještě když to bylo), admin. Jako předtím tak i teď chci dohlížet na pořádek na serveru jak v chování hráčů, tak v podvádění.(cheaty)
Děkuji pokud jste to dočetli až sem, to je tak o mě z větší části snad vše. Nonsteamak
Nick v hre : Pan Nonsteamak
Nick na fóre : BloodyJack
Profil na fóre : bloodyjack-u29473.html
Vek : 26 (29.12.94)
Steam nick : N0nst3am4k
Steam ID : STEAM_0:0:160699347
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=71234
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Když jsem zde hrával před x lety, tak byl nějaký ban, když jsem byl mladý a nerozvážný a vybuchl jsem, ale to už je zamnou. Teď už jsem mírumilovný člověk (:
Niečo o sebe : Zdravím ještě jednou. Jmenuji se Honza, je mi jak je napsáno výše 26 let a jsem vyučen jako Tesař. Mé povolání je ovšem řidič kamionové dopravy. Mými koníčky jsou florbal,hokej,plavání, moje motorka. Samozřejmě nepohrdnu i posezením u pivka s kamarádama či nějaký ten film s přítelkyní a samozřejmě hraní cska.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Před x lety jsem zde působil na vícero pozicích, jako Hlsa,SA(ještě když to bylo), admin. Jako předtím tak i teď chci dohlížet na pořádek na serveru jak v chování hráčů, tak v podvádění.(cheaty)
Děkuji pokud jste to dočetli až sem, to je tak o mě z větší části snad vše. Nonsteamak
-
BloodyJack - Kolemjdoucí
[P]admin práva / public's / Nonsteamak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin práva / public's / Nonsteamak
Přijat, vítej;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1