• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] ctf1/gej/jbrexy
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Giovanni Giorgio
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: gej
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:451244010
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
XD, po dlouhe dobe si jdu zahrat a takto to dopadne
[=] Dostal jsi trest od admina: Giovanni Giorgio
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: gej
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:451244010
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
XD, po dlouhe dobe si jdu zahrat a takto to dopadne
-
eX3mPlary - Drbna
[Vyriešené] ctf1/gej/jbrexy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ctf1/gej/jbrexy
Reason změněný na MH. Hráči z tebe byli znechuceni.
https://www.uschovna.cz/zasilka/UT9IF6JMNJLWTF9M-YDI/
6:13
6:58
7:51
8:31
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://leteckaposta.cz/788951410
0:30 - 0:47
1:13 - 1:27
1:55
2:25 - 2:33
3:09
3:30
3:40 Gut bhop.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://leteckaposta.cz/244115729
4:19
4:38
5:18 - okno
6:40 - 7:00
7:50 Zajímavé je, že to nenapíše hned, ale až potom, co jsem u vlajky a pochybuju, že věděl, že mám invis... Mohl jsem si dát cokoliv jiného. Až na věž.
https://www.uschovna.cz/zasilka/US6SL7XS7CC5E73V-AG2/
38:49-38:54
42:53
Demo v CHH sekci, vyčkej na verdikt a zdrž se spamu.

https://www.uschovna.cz/zasilka/UT9IF6JMNJLWTF9M-YDI/
6:13
6:58
7:51
8:31
http://leteckaposta.cz/788951410
0:30 - 0:47
1:13 - 1:27
1:55
2:25 - 2:33
3:09
3:30
3:40 Gut bhop.
http://leteckaposta.cz/244115729
4:19
4:38
5:18 - okno
6:40 - 7:00
7:50 Zajímavé je, že to nenapíše hned, ale až potom, co jsem u vlajky a pochybuju, že věděl, že mám invis... Mohl jsem si dát cokoliv jiného. Až na věž.
https://www.uschovna.cz/zasilka/US6SL7XS7CC5E73V-AG2/
38:49-38:54
42:53
Demo v CHH sekci, vyčkej na verdikt a zdrž se spamu.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [V řešení] ctf1/gej/jbrexy
Ty vole to kolik jste toho natočili
. Zítra večer se k tomu vyjádřím takže nemusite spěchat hoši

-
eX3mPlary - Drbna
Re: ctf1/gej/jbrexy
6:13 - normal reflex lmao, co cekas? ze mam 1s reaction time
DDDDDDDDD
6:58 - 1080x1080 typka jsem normalne videl takze legit, 2nd kill byl juicy flick
- ne nebyl lmao, default
7:51 - ?????? kamo notaaak, cekal jsem nejaky poradny casy kde bude nejaky nice prefire a ne tyto default veci, jsem se rovnou mohl sam natocit jak davam juicy prefires
8:31 - xddddddddddddddd nemam slov, normalni shots
celkove toto demo hodnotim 2.5/10 - zadny prefires a jen jeden basic flick
0:30 - 0:47 - absolutne nevim co na tomto casovem useku ma byt, mohl bys uvest aji reason proc zrovna tento cas fp
1:13 - 1:27 - 1. týpek normal kill, 2. kill - videl jsem ji jak tam skocila lmao, z me strany akorat dobry crosshair placement a reaction time.. (btw to jak jsem pak totalne choknul budeme ignorovat ok?
)
1:55 - INHUMAN REACTION
, ne kamo toto byl normal flick, ale uznavam ze ti mohlo pripadat sus protoze tvuj reaction time je 5s takze pohoda, nezlobim se
2:25 - 2:33 - prefire na spot kde typek stal jak poleno a myslel si ze je nesmrtelny, ale tleskam.. 1. prefire
3:09 - mas sluchatka kamos?
3:30 - tu jsem normalne asi 10minut premyslel co tu je a pak mi doslo ze jsem namiril pres stenu do dveri pod oknem kde byl typek, ale byl to jen normal reflex protoze tam typek zabil teammata a podle zvuku jsem vedel ze tam je
3:40 Gut bhop. - vazne si dal 1 cas kde je 1 odraz?... ale ok, urcite abhop!!!!!
toto demo hodnotím 4/10 za snahu a za váš nádherný a-chat. jo malem jsem zapomnel pricist 1 bod za ten prefire!!!
takze 5/10
4:19 - normalni preaim ani ne prefire protoze jsem mel namireno na balkon a nevedel jsem ze tam budes
4:38 - default
5:18 - okno - typka jsou videt, ale slo mi o flag potom co jsem zabil flag jsem si namiril na spot ze ktereho na me strilel
6:40 - 7:00 - myslim si ze mas na mysli ten prefire jak jsem sel od flagy po tech malych schodech, zase jako predtim jsem prefirnul ten same spot protoze ten typek je proste koště
7:50 Zajímavé je, že to nenapíše hned, ale až potom, co jsem u vlajky a pochybuju, že věděl, že mám invis... Mohl jsem si dát cokoliv jiného. Až na věž. - podivej se na tu situaci jeste jednou z meho pohledu.. jde to slyset + jeste nez mi zmizla deathcam jde videt jak tam probíháš, a napsal jsem to pozdeji protoze jsem checkoval steam
toto demo hodnotim 1/10 - ne jen ze si nebyl schopny dat casy z 2. dema sem ale nebyl si schopny dodat ani jeden poradny cas.. nebo ne pockej byl tam ten same prefire jako v 2. demu takze opet pricitam 1 bod takze ziskavas 2/10
38:49-38:54 - kroky + modely
42:53 - vsak jsem tam toho typka videl jit
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, aji jsem kyval hlavou lmao
toto demo hodnotim 0/10 - podle me jste dali jen tak, aby jste meli vic časů
DDDDDDD
No nevim hosi, vase dema a a-chat me vazne zklamal.. Drzim vam ale palce a priste to snad vyjde!!!! Jo a nemel bys delat rozhodnuti v afektu rexy.. jo a whiter ma u me +rep za to ze jako jediny z vas nepsal sracky a uznal ze jsem proste dobrej

6:58 - 1080x1080 typka jsem normalne videl takze legit, 2nd kill byl juicy flick

7:51 - ?????? kamo notaaak, cekal jsem nejaky poradny casy kde bude nejaky nice prefire a ne tyto default veci, jsem se rovnou mohl sam natocit jak davam juicy prefires
8:31 - xddddddddddddddd nemam slov, normalni shots
celkove toto demo hodnotim 2.5/10 - zadny prefires a jen jeden basic flick
0:30 - 0:47 - absolutne nevim co na tomto casovem useku ma byt, mohl bys uvest aji reason proc zrovna tento cas fp
1:13 - 1:27 - 1. týpek normal kill, 2. kill - videl jsem ji jak tam skocila lmao, z me strany akorat dobry crosshair placement a reaction time.. (btw to jak jsem pak totalne choknul budeme ignorovat ok?

1:55 - INHUMAN REACTION

2:25 - 2:33 - prefire na spot kde typek stal jak poleno a myslel si ze je nesmrtelny, ale tleskam.. 1. prefire
3:09 - mas sluchatka kamos?
3:30 - tu jsem normalne asi 10minut premyslel co tu je a pak mi doslo ze jsem namiril pres stenu do dveri pod oknem kde byl typek, ale byl to jen normal reflex protoze tam typek zabil teammata a podle zvuku jsem vedel ze tam je
3:40 Gut bhop. - vazne si dal 1 cas kde je 1 odraz?... ale ok, urcite abhop!!!!!
toto demo hodnotím 4/10 za snahu a za váš nádherný a-chat. jo malem jsem zapomnel pricist 1 bod za ten prefire!!!
takze 5/10
4:19 - normalni preaim ani ne prefire protoze jsem mel namireno na balkon a nevedel jsem ze tam budes
4:38 - default
5:18 - okno - typka jsou videt, ale slo mi o flag potom co jsem zabil flag jsem si namiril na spot ze ktereho na me strilel
6:40 - 7:00 - myslim si ze mas na mysli ten prefire jak jsem sel od flagy po tech malych schodech, zase jako predtim jsem prefirnul ten same spot protoze ten typek je proste koště
7:50 Zajímavé je, že to nenapíše hned, ale až potom, co jsem u vlajky a pochybuju, že věděl, že mám invis... Mohl jsem si dát cokoliv jiného. Až na věž. - podivej se na tu situaci jeste jednou z meho pohledu.. jde to slyset + jeste nez mi zmizla deathcam jde videt jak tam probíháš, a napsal jsem to pozdeji protoze jsem checkoval steam
toto demo hodnotim 1/10 - ne jen ze si nebyl schopny dat casy z 2. dema sem ale nebyl si schopny dodat ani jeden poradny cas.. nebo ne pockej byl tam ten same prefire jako v 2. demu takze opet pricitam 1 bod takze ziskavas 2/10
38:49-38:54 - kroky + modely

42:53 - vsak jsem tam toho typka videl jit

toto demo hodnotim 0/10 - podle me jste dali jen tak, aby jste meli vic časů

No nevim hosi, vase dema a a-chat me vazne zklamal.. Drzim vam ale palce a priste to snad vyjde!!!! Jo a nemel bys delat rozhodnuti v afektu rexy.. jo a whiter ma u me +rep za to ze jako jediny z vas nepsal sracky a uznal ze jsem proste dobrej

-
eX3mPlary - Drbna
Tak jak to jde hoši? To jsou ty moje shots tak unreal že vám 4 dny trvá napsat: „Clear, můžeš jít hrát
". Ke každému času jsem vám něco napsal, k většině nebyla upřímně ani potřeba něco psát. Doufám že takto nezdrzujete jen proto abyste měli lepší stats než já 

-
eX3mPlary - Drbna
Demo nedostatočné. Máš unban...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1