• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)***** - Babisko
Zdar,
*** nadávky do rodiny ***
Doporučuji, zkontrolovat i jeho nicky ve hře.
Jen se teda modlím, aby to *** nadávky ***
babisko
Steam: STEAM_0:VALVE_0:0:1174985816
Důkaz zde: https://ctrlv.cz/ARcY
*** nadávky do rodiny ***
Jen se teda modlím, aby to *** nadávky ***
babisko
- 19chazma87
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)***** - Babisko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: **** - Babisko
19chazma87 píše:Zdar,
Jen se teda modlím, aby to nebyla
babisko
Oukej přiznávám napsal jsem ti nějaký nadávky , ale jako první jsi bezdůvodně začal nadávat a psát ty mě a to na mapě de_mirage co byla před Nuke!!! Jinak bych si tě vůbec nevšímal.Nefotil jsem to , protože jsem si nemyslel , že ty to tady budeš vytahovat.Ok beru to, stáhl jsi mě na svoji vlnu
A konverzace se vedle v podobném duchu.Nadavali jsme si tam oba dva tak nevím co tady dáváš screeny když jsi se sám choval jak prase.
- Sawyer
- Kolemjdoucí
Re: ***** - Babisko
** nadávky **
- 19chazma87
- Kolemjdoucí
19chazma87 píše:** nadávky **
Nevím jestli jsi úplně vypatlaný nebo jen neumíš číst mezi řádky ,ale jako první jsi začal nadávat a urážet ty a začala to tou nadávkou co jsis vyscreenoval.Jsi zaostalý idiot nic víc.Stebou nemá smysl se bavit nebo jakkoliv komunikovat.
- Sawyer
- Kolemjdoucí
** nadávky **
- 19chazma87
- Kolemjdoucí
Sawyer píše:19chazma87 píše:** nadávky **
Nevím jestli jsi úplně vypatlaný nebo jen neumíš číst mezi řádky ,ale jako první jsi začal nadávat a urážet ty a začala to tou nadávkou co jsis vyscreenoval.Jsi zaostalý idiot nic víc.Stebou nemá smysl se bavit nebo jakkoliv komunikovat.
Jo a tu nadávku jsem ti napsal já,ne můj syn jen jsem ti to jako děcko chtěl vrátit.Emoce jsou sviňa...jinak nebreč tady, nepiš plané internetové řeči a běž radši hrát to csko a chovat se jak idiot , protože to jsi celý ty.Idiot vypatlaný.
- Sawyer
- Kolemjdoucí
Re:***** - Babisko
Sawyer píše:Sawyer píše:19chazma87 píše:** nadávky **
Jo a tu nadávku jsem ti napsal já,ne můj syn jen jsem ti to jako děcko chtěl vrátit.Emoce jsou sviňa...jinak nebreč tady, nepiš plané internetové řeči a běž radši hrát to csko a chovat se jak idiot , protože to jsi celý ty.Idiot vypatlaný.
** nadávky **
Já nepsal nic o dnešku a ten screan co jsem udělal, si psal ty, to taky víme, ten tvůj ** nadávky ** to napsal gramaticky špatně. Napsal: ZKURVISIN a napsal mi to v pondělí 7.2.22
- 19chazma87
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1